Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, February 26, 2009

entry pertama

awwww~ saya mejah. 

aww awww




Comments
17 Comments

17 comments:

Putri said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA LAWAK TOL FIRST ENTRI HAMZAH NI! GAGAGAGAGAG :P

tu lah! makan lagi campur2! heh! padan muka

ops! sorry....
atas tu tercapslock pula..
heeeeee

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hehe.. ni first tak tau sangat pasal blog.. banyak carut2..

tenkiu bace first entry..

Putri said... [MEJAH JAWAB]

tp Putri suka baca first entri dalam satu satu blog.

banyak gila beza cara penulisan kalau dibandingkan dengan sekarang..kan?

dulu ayat sekerat..skrang berkerat kerat. ekeke sampai ada yang just komen gambar yang hamzah tampal.

p/s; Tq je? nak hadiah! ok itu sudah lebih. keke ;p

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hehe.. nak adiah ape??

tengok la ade tulisan besor2.. buruk je kalo tngk balik

Putri said... [MEJAH JAWAB]

hehe tulisan besar kecil, kaler2 pelangi...dulu itu yang femes kan?

x apalah..itu ceria ok! hehe =)

err...hamzah ni golongan pembaris juga kan. lurus. ekeke putri gurau ja la sal hadiah tu...heheee

btw, sila jaga perut tau!
tadi orang ternampak gambar hamzah time party lg ntah...agak boroi di situ.. ekeke :p

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

dulu ikut orang je.. org wat tulisan kaler2 nak jgk.. skrg buat stail sendiri la.. hahaha

perut dah lame tak makan nasik tuh.. hoho

Gadis said... [MEJAH JAWAB]

=)

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

comel! <3

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

aku suke entry mu dari awal sampai sekarang!cayalah bro...org kite tuh..saem2...

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

sedapnya nasi udang~ :(

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

tibe2 gua terase nak komen entri first ni. hahahahahaa

miz rara v(",) said... [MEJAH JAWAB]

erkk....

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

<3

Mimi Dyana 沙美美 said... [MEJAH JAWAB]

Baca first entri hamzah ian. HAR HAR HAR!

cik saloma said... [MEJAH JAWAB]

your first entry!

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

babi apakah ini?????
kahkahkah

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

haha siot tapit.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...