Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, April 30, 2009

ape ke bodoh ponpuan nie..

Semalam aku naik moto..
punye la best naik moto ego yang baru tu tiba2 aku tengok ade awek naik moto ego jgk.. tp die punye kaler merah..
aku ape lg..
mem
bodokan diri la.. mcm la cun sangat awek tu.. berpeluh betol ketiak nie tngk awek bongok tu..
tiba2...
prooooom!!!!!
awek tu potong aku!!!
aku pon ape lg, mencarut la dalam bahase orang puteh. ..
faak u!!!!!
awek tu ape lg brenti la...
ake da cuak tahap dewa pendeta dalam citer dragon ball pon..
awek tu cakap mcm ni la.
awek : bodo!!! aku potong pon xboleh!!
budak ensem: yang ko marah sangat apehal??
awek : ko naik moto nampak punggung..
budak ensem: huh???

aku buat u-turn balik umah.. xjadi pegi kedai..

Comments
12 Comments

12 comments:

Putri said... [MEJAH JAWAB]

haha seluar londeh??
sampai naik moto nampak punggung?
isk! buruk perangai!
kan da malu

tp itu seksi~~
auww auwwww~
haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. rajin putri bace entri nih eyh.. nice..

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

ko betul ke naik moto nampak bontot?

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

kisah x bleh blah...
miahahaha...

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah..aku pk kalu 'cun' mesti dia xpotongnyer...kahkahkah..ops! sowe...hehehehhe ~_^*

BUKU CONTENG AKUE said... [MEJAH JAWAB]

ko ni...lawak tul la...asal xmasuk raja lawak? hehe...terubat tul ptg akue yang borin ni...tenkiu. :)

noona said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..gila..

ila ni said... [MEJAH JAWAB]

aku memang terlambat jumpa blog kao tapi ini memang bagus punya awek, salute!!

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..bongok..mcm mana la aku boleh baca entri lama kau nie

bukan photographer said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...aku sependapat dgn ko la ujang...kasi kentut sket hamzah ni

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

budak hensem?

haha patot kena letak, budak nampak bontot :P

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha suke lah pulak bace entri2 lame ni. hahahahaa

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...