Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, January 28, 2010

hari ni hari laki

macam biase hari ni cuti, jadi gua dah bajet semalam gua nak bangun kul 4ptg.
nak balas dendam punye pasal hari2 gua bangun pukul8.. tapi tetibe terase angin semacam je.. weeeeng.... weeengg... bunyi tu masuk dalam otak gua..
weeengggg lagi....
ciss.. gua tengok jam ciss baru pukul 9pagi.. tengok2 kat luar ade mamat indon potong rumput.. potong stim betul la.. gua baru nak layan mimpi ni.. ape lagi, gua sorok blakang pintu pastu gua sound..
"woi!!! aku nk tido la!!", slamber badak je sound mat indon tu.. haha, peduli ape ini negara gua yg punye..
haha.. mabuk2 bangun tido tu gua sempat lagi la ambik die punye muke.. rasekan ko mat indon..
















-
-
ciss lame punye intro ntah apesal la indon ni masuk sini..
argh..
td pas secare rasmi gua bangun tido yakni pukul 12 gua pn terase gatal bontot je.. gua tngk moto gua dah seminggu tak mandi.. ape lagi gua mandikan la.. gua bley dengar lagi moto tu cakap..

moto:gua sejuk la mat.. lu apehal mandikan gua ni??

aku:loh.. lu kan moto gua, suke ati bapak gua la nk mandikan lu ke ape..

moto:gua ingt lu, nanti lu naik atas gua nanti gua buat2 mati baru lu tau

aku:apesal lu bley cakap lak ni moto??

moto:entah la.. lu ni bangang kot.. gua cakap dengan orang bangang je

aku:argh!!!

pastu gua dengar bunyi amaran dari langit.. gua bukan rakyat kerajaan langit ye..
harap paham.. kedebumm!! langit bagi amaran kat gua..
aiseh.. nak ujan lak.. gua dapat idea best.. haha
naseb ko la moto.. saper suh ko jadi moto aku.. haha..
ambik.. gua mandikan ko dengan air ujan..
Comments
3 Comments

3 comments:

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

moto ko nampak seksi lepas mandi hujan

ziarah76 said... [MEJAH JAWAB]

banyak benda kena buat hari ni

Nurul Afifah said... [MEJAH JAWAB]

ceit..pandai lah moto kau tu..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...