Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, May 8, 2010

selamat hari ibu.. ibumu ibuku jua..

hari ni tajuk ok.. gua bace balik wokeh, beres, budak2 pn boleh bace.. mak ayah pun boleh bace.. budak tadika yang baru nak kenal abcd pun boleh bace.. gua nampak macam baik kan bile tulis pasal hari ibu ni?? mesti la gua baik.. sejahat gua ni tak penah lagi gua rogol anak dare orang, lagi la mencuri kete ketua polis ke, hina orang dalam blog ke.. ugut2 nak bunuh ulama'.. takde.. takde.. gua baik sial..gua ni nampak je ganas tapi dalam hati ade taman~~ gua ni masih ade mak ayah.. gua tau asal usul gua.. walau gua tak aktif politik tapi gua boley tengok. gua boley rase ape itu politik melayu beb.. gua takde kutuk2 ketua politik kan?? takde kan?? kang tak pasal2 gua masuk paper ke, polis datang umah ke.. kalo polis datang umah nak meminag gua ok jugak kan.. gua ni dah la sengkek, internet pun free kolej punye.. haha..jadi kalo kawen free memang la tebal muke gua..haha. zaman skarang banyak kes maksiat bai.. gua takpenah lagi buat, cite2 nak ber zina lg la takde.. gua ni anak mak bai.. gua takut malu jugak.. tak pasal2 mak gua jadi pot pet pot pet jiran sebelah.. heh.. name jiran gua mak jenab(bukan name sebenar)

argh!!!! melalut lagi!!

haha.. macam biase post ni memang ade kene mengena ngan tajuk aku tulis nih(biase xde kene mengene.. hahaha),.,.

basted.. pesal bile gua tulis story kat sini die ilang ha?? dekat separuh jugak gua menaip tadi.. gua nak tulis balik memang sah otak tak ingt.. blue punye pasal.. blog!! mane bende tadi!!! (gua seyes, mende gua tulis ilang dekat separuh, vavi betol)

okeh.. enof enof!!!
sebenarnye macam ni
tadi gua main farmville.. pastu gua tngk.. rupe-rupenye hari ibu ni makin dekat.. gua sebenarnye taktau bile hari ibu ni... (hahahaha)pastu gua post kat fesbok slamat hari ibu. pastu mmber2 tanye "bile hari ibu hah??".. ingt gua sorang je taktau.ramai lagi yang xtau.. bukan gua xsayang gua punye mak.. lu orang jangan pikir bukan2.. gua sayang mak gua.. gua mengaku gua budak kampung jadik macam ulu jugak lah.. haha.. jadi gua tau sambut hari ibu ni lepas gua pandai membace paper dan pas kuar dari kampung tuh. hehe.. jadi selamat hari ibu ma.. walau kamu tidak pernah tau saye ini ade blog.. kalau ma tau.. abes la saye.. i leb u ma..
Comments
2 Comments

2 comments:

touyakaruma said... [MEJAH JAWAB]

Giler Ah ! ko nie baik rupanya !

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

aku sayang mak ko jugak weh..aku terharu biru bace post ni sambil sms mak ko..ko anak yang baik, ta pernah ade cite2 rogol anak dare orang haahaha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...