Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, July 23, 2010

ayoooo.. apppaaa ammaaaaa~~

selame 2 minggu gua pergi kelas ECON1140... 2minggu gua pegi kelas tuh!!! name lecturer pulak gua siap ingat lagi.. name die puan zarinah.. 

tajuk subjek adelah Statistical Method.. kalo ikut melayu care-care statistik.. bukan testistik ye adik-adik..
kang ade pulak budak baru baligh cari entry pasal testis.. ayooo... 

first day gua masuk kelas gua pakai baju hensem.. baju itam ngan seluar jeans lee itam.. kire nak tunjuk tak puas hati la sebab first week da start kelas.. masuk kelas je kene sound sebab pakai baju tak sopan.. grr.. minah tu pakai baju ketat sampai berbekas baju dalam takdenye nak sound.. 
takpe2.. first week...

first day tu jugak gua rase pelik.. ape hal takde budak engineering kat dalam kelas nih?? gua sorang ke rajin?? first day mesti member2 gua semua malas.. perangai macam jimbek sekor-sekor. grr..

ayooo.. best student ah gua sem ni.. pastu dapat dean list.. pergh.. baru masuk kelas dah berangan.. ayooo

second week member2 gua belum datang lagi.. apehal?? nak kene tendang u ke hape budak2 ni?? takpe2.. 
member takde gua cari member baru. name die fadzli.. budak econ.. semangat nak blajar punye pasal gua cari buku second hand.. beli 30hinggit.. mahal nak mampus lu jual kat gua wahai senior.. demmit..

kelas gua 48 orang.. 6 laki-laki dan sorang bapok.. gua bukan bapok tu ok? yang lain semua awek2.. gua kire2 secare kasar ade 15 awek cun.. pergh.. nanti bile ade assigment macam biase gua buat2 tanye diaorang.. pastu mintak nombor sebab nak tukar2 notes.. pastu kuar g makan. pastu bla bla bla.. 
haha.. skill lame lu hamzah.. tapi skill ni slalu menjadi.. hoho..

lepas 2minggu list name untuk kelas ni kuar. name gua kat belakang skali.. nape blakang skali??
sebab gua silap masuk kelas.. patut gua masuk kelas ECON1550.. subjek Economic For Engineering

haramjadah haramberjadah..

gua silap ambik subjek??? apehal boleh add pulak subjek nih?? sistem doremon ke hape korang pakai nih??

hari tu  jugak gua drop subjek yang takde kene mengene.. advisor tu pulak pegi gelak2 macam jimbek.. 

"ni la first time saye jadi advisor student datang drop subjek sebab tersilap ambik subjek yang takde kene mengena", beliau cakap camtu.. 
pastu advisor tu gelak lagi sambil cop pastu sign ..
 argh!!! 






















macam biase name gua rahsia.. hoho..
nanti gua dah besor gua report menteri suh mansuhkan subjek nih.. grr..
Comments
22 Comments

22 comments:

an.afiqah said... [MEJAH JAWAB]

KULLIYYAH ?

wadefak ? HAHA :DD

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Ade ke patut..ish~

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

haha.nseb baik 2 minggu.kalo 1 sem x ke naye? hahah. XD

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

meh aku vote kau jd calon menteri

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

hamzah,ko memang ciri-ciri yang wanita cari selama ni..rajin tak kena tempat..wakakakakakakaka...

Post Terhangat...
Virus Komputer Terbaru Ditemui

amira said... [MEJAH JAWAB]

keke... memanag la siot...naseb bex tak dekat2 nak exam baru nak sodar.. terbuntang mato nntii eh

Cik Maira said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..:p

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...
gelak lagi: hahahahaha...
eh,apsal borg ko sama macam borg kolej aku?
apakah atas dasar nama MARA?
ahahaha..

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

lex ye.
nak gelak dulu. hahaha.

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

lex ye.
nak gelak dulu. hahaha.

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

haha..mu gile..

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

ciss..bedebah..ni yg buat wa cuak sem dpn ni. wa sorang jek belajor matematik..member2 lain marketing.. hrp system wa x silap lah..haihh

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hape la lu semua.. gua punye la sedeh pegi gelak.. ayoooo

naz said... [MEJAH JAWAB]

hahaha oh la la masuk air siot

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

kasian banget. lu pun sikit punye bijak tak contact membe2 lu kan. haramjadah nye kawan2 pun tak tanye lu apsal tak masuk kelas. kuang3. nasib br 2nd week

pawaka19 said... [MEJAH JAWAB]

wah mende ni? statistic? amik course ape ek

New Entry

"Review Filem Tekken (2010) : Survival is No Game"

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

weeyy ko pehal leh semnagat alam gile nk blaja smpaisalah register coursee???duuhhh
hahaha.siap da brangan2 lgik..uhuhuhu

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

naz: kene tapis dowh.. haha

julya: gua pandai sebut econ je. tak tau pulak econ hape.. haha.. byk kot kelas tu.. ayooo..

pawaka: gua ambik engineering lor..

cik bucken: haha.. gua mmg dean list sem nih.. hoho

@ien_R@z said... [MEJAH JAWAB]

haha.. adoyai.. semangat sgt nak belajar la nieh... bgus3.. haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

semangat tu penting lol.. hahhaa

dLa said... [MEJAH JAWAB]

pasni tinggai 5 laki dan sorg bapuk jee. hahahaha

Fara said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha.
melepas la ko nk dptkan 15 no tepon aweks cun...
huhu~

:P

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...