Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, July 3, 2010

bagai lembu di cucuk bontot

wokesss, skali lagi tajuk ni takde kene mengena pun.. haha.. nice kan tajuk??
crite die camni..

semalam gua ngan kakak gua pastu mak gua duk depan tv tengok imam mude.. pergh.. baek jugak gua tengok imam mude kan?? baek gua layan imam mude dari layan akademi fantasi. pastu yang menang akademi pulak shahir.. jimbek tul la..

member2 gua crite yang shahir ni kene rejek kat uia dulu2.. pastu tengok kat paper die cakap diploma kejuruteraan.. bile pulak la uia ade diploma ni shahir?? lu nak tipu agak-agak la..

wokess, balik pasal imam mude tadi.. jap-jap iklan jap ok??






dah tengok gambar? cun?? tagline die MENCARI HALALAN TAYYIBAN..
lu tau ape maksud die?? ntah la, gua tak tau la.. haha.. yang paham halal tu je.. tak kan lu tak paham kan?? saper tak paham memang lembu la..

wokes, dalam duk tengok imam mude tu, gua perasan sorang mamat ni.. gile la.. muke takde la hensem macam gua tapi pergh.. kalau cakap memang keluar la dalil2 die semua.. bagus gua ucapkan.. teruskan rogram macam ni.. program akademi fantasi boleh buang dalam mangkuk tandas. slalu bayi je lu buang kan??

menurut kepale hotak gua ni, gua rase mamat ni akan menang.. name die shahir...

haha!!!! shahir tu AF la!!

okeh,seye-seyes.. name die Muhammad Khairul Azhar Ghazali umur dalam 20 camtu, duk kedah no.. bujang kot.. pastu die pandai semelih ayam.. pandai mengaji, pandai cakap hal agame, pandai nasihat,pandai bawak kete, pandai pakai baju,dulu2 duk dalam kelas nombor satu kot,pandai hormat orang tue, pandai salam cium tangan,pandai bukak kipas, cakap ade dalil2 tu, kire terbaek lah.. jadi..

sile afundi10 kepade beliau ok??
gua tipu, gua tipu.. takde afundi cam AF ok?? nice~
saksikan imam mude di astro oasis jumaat kul9 malam.. sekian terima kasih..

(p/s:gua harap dapat beli jubah tu kat pasar malam kalau orang ade jual..)
Comments
9 Comments

9 comments:

kimarejha said... [MEJAH JAWAB]

nice program..tp xpnh dpt chance ntok tgk...

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

hoho...agak2 kau aku dgn budak tu padan tak???


boleh dia bimbing aku ke jalan yg benar..ye dak??

amzah ian said... [MEJAH JAWAB]

padan kot.. die dapat membimbing ko ke jalan yang lurus.. skrg ni bengkok cam haram kan?? pastu imammude tu xdaat wat keje dah duklayan ko.. nice

Botak said... [MEJAH JAWAB]

tak pernah tengok.,
sebab rumah takde astro...
hahahahahahaha...

Mohamad Izwan said... [MEJAH JAWAB]

halalan tayyiban tu halal yang baik kot..agaknyer la.. haha

amzah ian said... [MEJAH JAWAB]

botak.. jgn riso.. aku kan ade..
tayyiban tu baek ke?/ cun2.. bagus ko skolah agame.. tak sia-sia mak ayah antar skolah

NiZaM Limited said... [MEJAH JAWAB]

bagus2..at least lu bukak la tgk imam muda tu..kalo gua tgk tv pon payah nak bukak..
masa gua bnyk abes dpn lptop je. ahaks..
tapi nampak gayenya mmg molek sgt la Imam Muda ni diteruskan kn...
bak kate bro, kasi pam je AF tu dlm mangkok jamban..nice..

Tenim said... [MEJAH JAWAB]

mmg lah..tayyiban tuh baik..
halalan tayyiban=halal lagi baik..:)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

lu la pengomen yg paling cun gua rase.. komen yg bernass.. tenkiu2..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...