Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, July 10, 2010

bulan

wokess, gua mau rilek boleh?? ade la dalam sehari dua je.. top tiga hari la..
kenape?? takkan kawen kot.. kawen time cuti skolah la..

next week dah start sem baru, semua bende mau baru gua rase.. malam ni gua naik bas..
jadi,
azam baru gua untuk sem depan adalah mengurangkan kontroversi tingkatkan prestasi bak kate citer melodi..

ckap banyak hape tak guna kan.. jom tengok video nih.. kita jiwang2 skit..



mamat tu nama kayant dan awek cun tu name intan nor saina..
best la jugak kan??? ni ost citer hooperz.. alah lu google la sendiri..

nanti next week gua update lagi..
tata..

(p/s:gua dah 3minggu duk umah, jiran pun dah benci tengk muke gua, takpe takpe, orang hensem banyak dugaan die)
Comments
15 Comments

15 comments:

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

wehhh...ada pesbuk???gua nak tengok hensem mana lu ni...gua kan single...hahaha

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

lagu ni mmg best
tacing2
tsk.tsk
selamat melangkah ke semester yg baru!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

fesbuk mamat ni??? cari khairul nadzrin hashim.. ni budak uia..awek die lg cun.. pergh.. aku pun kuar air liur tngk awek die

naz said... [MEJAH JAWAB]

tgk bini malique apasal lah malique tak buat soundtrack sekali ahaha

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

good luck...suka congan kata...tingktn prestasi kurgakn kontroversi..melodi..hehhe

Chybee said... [MEJAH JAWAB]

eh, cite ape ni? duk jauh2 ni xtau dah movie2 melayu :(

velasrizal said... [MEJAH JAWAB]

hmm mmg blh lyn lagu ni..

Gara-Gara Ramalan Paul The Octopus !

She is f.A.z.A said... [MEJAH JAWAB]

wahh aku nak google pas nie..
gud luck nex week nway =)

Faisal Admar said... [MEJAH JAWAB]

waaaa best lagu ni.
fist time dengar :)

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

selamat berjuang~nnt post bisa2 lg k...respect bro~

DuniakuAbstrak said... [MEJAH JAWAB]

best weyh..=)

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

kayant da artis skang. oh member kelas ak. time ni br nk ngaku. haha.

tehr said... [MEJAH JAWAB]

jiran kamu tu ada anak dara tak?
hehehe

FarhanaDr said... [MEJAH JAWAB]

Eh.. Dia mintak pesbuk kamu.. Bukan pesbuk kayant.. Ooppss.. Nyibuk lak.. :p

Orang cantik pon banyak dugaan.. Hehehe..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

nice one kan...
baru nak ngaku lu zam

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...