Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, July 16, 2010

gua bukan superman

tajuk macam biase takde kene mengena ok?? gua dah sehari takleh nak update blog ni sebab internet beruk buat hal.. gua rase setiap bulan gua konsisten bak imam mude bayar kat ampang point tuh.. tapi nape laju cam jimbek ha?? 

gua  berak  lagi cepat dari internet nih.. adoi2.. jadi gua dengan hati yang tenang lagi suci bersabor je la.. pastu gua nak tengok blog lu semua takleh jugak.. macam haram kelajuan nih.. 

time promosi bagai gile-gile cakap internet diaorang paling laju.. broadband terunggul lah, kelajuan tiada batasan lah, broadband no1 kat malaysia lah..
last-last macam tahi..

pernah tengok tahi?? slow je kan die kuar tuh?? lain la lu cirit ke kanser kolon ke memang la tahi tu sekaligus keluar.. hahaha..
haramjadah ape gua citer pasal kelajuan tahi ni.. damn damn...

gua nak blogwalking tapi semua blog tak menepati cita rase speed internet gua nih.. macam2 lu letak kat blog tuh.. lagu ade, bende kelip2 ade, cursor bentuk pelik2 ade, gambar lembu pun ade.. adoi2.. gua berak 2 3 kali baru boleh bukak blog korang..

sori banyak2 ok takleh nak tengok blog lu semua.. rase macam katak dalam jamban lak kalo tak bace blog orang lain..

internet gua ni haram.. 
entry ni pun gua kene tunggu selame 2 batang rokok baru die boleh publish..

grr..

(p/s: celcom ke maxis lagi laju?? gua nak tukar broadband nih)
Comments
21 Comments

21 comments:

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

streamyx lah beb. B)

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

wifi uitm gua lagi laju la..

gua takyah guna broadband pn .

hak hak,

mari online sini

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

sabar ye inchik hamzah...
lu kn penyabar orgnye~

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

slow sume..mxs clcm same je!!grr

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

wei,blog aku lembab tak ko nak jalan2??
kalau sampai sempat ko berak 2-3 kali,ko gtau la..nanti aku bagi cepat sampai ko tak sempat berak walaupun cirit..hehehe

Post Terhangat...
Baby Beraksi Ghairah..(Versi Baby)

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

maxis.

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

eceh j.love ari tu lu yang maki2 maxis...hahaha


streamix le beb wlupon hakikatnya aku pakai wimax sekarang nih...

myra arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

guna wifi suda :))
tp aku guna celcom laju jee

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Beerti blog Umie ringan la?Semalam hamzah ade komen?Seb baik tak dikategorikan blog paling lambat..gagagagga.

p1w1max la laju..4G :)
Broadband sampai 3.5G je..

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

sokong un phat lee ehe

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua duk hostel dowh.. camne nak gune stimik..

wifi uia ni pun cam taik lembap.. semua beruk gua rase lembap ah.. awal2 mmg laju.. damn ah

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

damn , lepas ni susah online ! *tetiba :P

Deqmie said... [MEJAH JAWAB]

encik hamzah ian.. sy pkai bb celcom laju jek.. heeee
sabar ye.. =)

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

celcom ke maxis?

ceh dua dua sama

kahkahkaah

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

bukan supermen? ultera man kot...hehe

ieQa sWetLuv said... [MEJAH JAWAB]

internet ika pun harem gak =(

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

lu pakai berukband apa?

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua pakai maxis.. hoho..

an.afiqah said... [MEJAH JAWAB]

ayoo . ape maen tahi2 nih ! sensitip woii ! HAHA !

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

celcom laju.. haha.. klaka la entry ni harap bertenang.. =)

si para para said... [MEJAH JAWAB]

dua2 tak leh harap.hahaha Sabo je la iman muda...apa kata pakai digi je..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...