Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, July 25, 2010

hari ni hari ahad

semalam best gile2.. pergi jugak gua ni kat monster party LG tuh... walaupun gua tak dapat talipon baru macam cik lily putih dan juge eyriqazz.. dan diaorang memang best dan kire level blog gua dengan diaorang macam botol mineral paul smith dengan air masak biase jeh.. gua ni air masak je la kan..

pastu gua jumpe abang ash jai yang memang best.. hoho.. daydeckshahrulhairy pun jadi kawan gua malam tuh.. shahrul la ambik gmbar paling banyak gua rase,, gua kamera pun takde.. ayoooo... 

pastu gua jumpe jugak redmummy.. saper tak kenal redmummy kan.. red dedi pun ade.. hoho.. walau gua tak dapat adiah pape pun tapi gua seronok, gua hepi, gua rase gile macam orang gile.. orang gile pun jadi gile bile tengok gua nih.. ramai gile blogger2 yang top-top.. yang cun2 lagi la ramai.. 
kalo gua single lagi mesti gua ayat sorang dua tuh.. grr..

pastu ade jugak wonder girls versi malaysia nih,.. kalo lu semua pegi gua rase ternganga lah mulut tuh.. gua tengok pun naseb baek dapat kawal nafsu nih.. bile terase nak terkam je wonder girl tu gua tengok mamat sebelah pakai costume hantu.. kurang skit nafsu gua nih.. pastu gua tengok lagi awek2 cun tuh.. punye la putih kaki diaorang.. seksi seksi dan cun la.. waaa..

tenkiu la nuffnang ngan LG sebab ajak gua okeh??? sape la gua nih.. bukan banyak menyumbang pun ngan korang.. gambar takde sebab gua takde kamera.. kene mintak ngan shahrulhairy dulu.. hoho

Comments
20 Comments

20 comments:

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

huiiyooo gi party dooww
ayt "kalo gua single lagi mesti gua ayat sorang dua tuh"----> ekeleh..ayat je lah...mst awek ko x kan marah superduperhyper punyee =P

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

hari ini hari ahad..esok isnin, lusa selasa tulat rabu..kelmarin jumaat..hakhak

♥xaturen♥ said... [MEJAH JAWAB]

err.. salam, orang baru nak tompang nyebok.. walaupuntak tau apa-apa!

amira said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu..sakan!! mesti best +puas hati ssgt ek?

Post terbaru: Tidur pun jadi Masalah!

Fara said... [MEJAH JAWAB]

saje bikin org jeles kan.
sila upload gamba k!

:)

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

wah seronoknya dpat pergi party raksaksa!! tempek la gambar..nak tengok jugak !

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

parti liar ke parti sopan?best2....

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

cepat2 mintak sama itu shahrulhairy..

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hari ni hari ahad
semua org cuti
tp saye ade kelas
hehe

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

best gile dowh.. nanti gua mintak.. hoho

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

lu ni nafsu kuda ke hape...


pegi tak ajak..sampai hati...huh

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha jumpa gak page lu bro.. singgah2 dulu check gambar yang ada.. baru upload sikit2 haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. gua tak bawak kamera la bro.. last minit baru decided nak pegi.. ayooo

ayu: semua orang bukan nafsu kuda ke??

teha said... [MEJAH JAWAB]

wahhh...best nyer! hihi...

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

teha.. mmg best lor.. hoho

naz said... [MEJAH JAWAB]

fulamak cemburu buta gua di buat nya

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua suh lu join taknak.. hoho.//

NICK IRFAN said... [MEJAH JAWAB]

wah! best tu.. nnt aku nk pegi jgk la... bila dia nk buat lagi???

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

entoh la bile.. tunggung nuffnang ajak lor..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...