Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, July 18, 2010

homaigod~

























hoho.. gambar ni takde kene mengena ok?? sori la wahai awek, gua letak muke lu kat sini..

wokess, jom bercerita skit..

lu percaye gua ade counselor?? atau dalam bahase melayu pakar psikiatri??
betol ke counselor tu pakar psikiatri?? demmit la bab2 omputih ni cam haram skit..

gua bukan gile ok?? tolol lagi la bukan..

semalam gua jumpe lagi psikiatrist tuh.. beliau tu sangat2 la cun.. umur 26. body slim, single lagi.. anak pun takde. balak pun takde minah nih.. gua ade jugak tanye beliau..

"akak ni lesbo ke?"
"takde ah, saye belum jumpe yang sesuai". jawab beliau ngan lembut..

pergh.. umor 26, gua pulak 21.. memang tak masuk lah kalau gua ngorat die nih.. haha

so macam biase gua jumpe beliau kat department psykologi.. betol ke gua eja nih?? jimbek jimbek..
sebulan gua kene jumpe die dalam 3 atau 4 kali.. kire banyak la tu kan??

sekali lagi gua nak cakap gua bukan gile ok?? bukan orang gile je jumpe pakar nih.. orang normal dan hensem pun boleh..

"awak ni saye tengok hepi je.. betol ke takde masalah??",  beliau tanye dengan muke seyes..
"saye macam biase la kak, ade masalah buat rilek2 je.. takde maslah lagi la rilek", gua jawab ngan yakin dan kompiden..

"bagus eyh awak ni", senyum tunjuk lesung pipit..

kalau la gua ni dah besar, mesti gua dah ngorat die nih..
grr..
sesi berjumpe pakar psikiatri ade la dalam 2 3 jam macam tuh.. ape gua mencarut gua pun dah tak ingat..

nasihat akak cun tu kepade gua:

"kalau ade masalah citer la, jangan pendam sorang.. biase kalau zaman sekarang orang duk sibuk post kat fesbuk la, tulis dalam blog la pasal masalah diaorang.. buat ape bagi dunia tahu masalah kite.. cari la orang yang betol2 kite percaye pastu citer kat die.. sekurang-kurang nye kite tak berseorangan ye adik", akak tu membebel lebih kurang macam tu ah..

damn..

moral of the blog?? entah.. gua pun tak tahu.. lu pikir ah..
gua tengok ramai je orang gile dalam fesbuk ke twitter ke, tagged pun ade duk sebar pasal masalah diaorang..maslah laki bini pun ade. adoi2..

dunia2..
Comments
19 Comments

19 comments:

NuSaNa NoSa 91 said... [MEJAH JAWAB]

tagged??
dah lama xjoin~ ha3~

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

salam ziarah.
aku ada lesung pipit. hehehe.


boleh pe ngorat awek lagi tua.

aku punya kes muda setahun je.

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Moral dia:

Klo ade masalah,rajin2 jumpa doktor cantik/hensem.

Masalah secara otometiknye akan HILANG ..kan? kan?

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

cun kot pompuan nih..mane kau rembat gamba aku nih?muahahaa

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu..ade masalah bgtahu saye lah.....sharing is caring maaa.....

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

lu gila...gua konpem..


ahh gua tak setuju ngan pakar sakit jiwa tu...

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

aku tak kisah kalau ko gila..aku kisah kalau minat kat atas tu awek ko..hahaha..ko dia awek ko,memang aku tak kan datang komen dah..hahaha..putus hubungan...hahaha

Post Terhangat...
Baby Beraksi Ghairah..(Versi Baby)

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

keh3 dah x de manusia boleh caya kt dunia ni kot ssbb tu dia sebar2 masalah kt dunia maya hehe

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua knpius.. nape lu semua boleh paham penulisan gua nih??? gua bace balik pastu gua tak paham ape..

ahahahaha

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

cehhh....tua sikit xpe la..huhuh

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..tua sangat tu dowh..

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

tak cite sangat masalah kat fb belog or twit . lebih2 suke pendam sorang2 keh keh :P

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

miss loly??:: aloo cik miss loly.. lu ni cun ah.. ade bf tak?? nape lu suke pendam sorang ah?? kawan2 kan ade..

dLa said... [MEJAH JAWAB]

cte lam kelambu tuu jgn la nk post kat fb,blog bgai.
tu da bajet sgt tuuu. hahaha~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

dla: betol2..

DuniakuAbstrak said... [MEJAH JAWAB]

ntah..pasal kucin pon nak cite bagai kat blog..ngeh3..

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

weyh hamzah.bagi gua no awek atas tuh.hahaha. LOL XD

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ceh..gile seks lu nih.. gud2..

.diannorhayati. said... [MEJAH JAWAB]

hoiii. ni gambar kwn aku rase nye? name die asiah tak silap. baru je kawen ha.. kwn sekolah dulu,umur die 21. cishhhh

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...