Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, July 17, 2010

kecik ke besar?

lu mahu kecik ke besar??
kalau besar sedap pegang.. kalo kecik nanti pegang terlucut la pulak..

lu mahu kecik ke besar??
kalau besar orang slalu tengok.. baru glemer bak imam mude kan?
kan rakyat alaysia suke glemer2 nih..

lu mahu kecik ke besar??
kalau kecik nanti orang tengok jugak, tp diaorang mesti cakap lu ni papan la, keping la.. paling jimbek orang kate lu ni anak derhake..
(ape kaitan anak derhake nih hamzah??)

lu mahu kecik ke besar??
kalau kecik best jugak.. mamat2 kate kecik tu sempit, ketat.. ketat la baru best..
kalau besar sangat macam longgar la.. kalau longgar???

grr..

lu mahu kecik ke besar nih???
kalau besar sangat orang kate banyak pengalaman.. damn hape pengalaman.. jimbek ah..
pengalaman boleh dicari kan??

woi!!

jadi gua tanye sekali lagi..
lu mahu kecik ke besar nih???

(p/s: ini bukan lucah)
Comments
29 Comments

29 comments:

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

"letak la blog gua kat list lu tuh.. boleh???"<<---Umie x faham la Hamzah..=.="

AesyaZealous said... [MEJAH JAWAB]

eh post kali ni xlucah ke? haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

umi: gua pun tak paham ni..

aesya: takde.. mane ade.. takde mencarut pun.. haha

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

ye ke? keh3

NuSaNa NoSa 91 said... [MEJAH JAWAB]

erkkk~
xde pilihan yg ke-3 ke??
nak yg sederhana sudah~ kukuku~

an.afiqah said... [MEJAH JAWAB]

ape motif kau nih ?!

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Umie dah letak name u kat sidebar la hamzah..aigooo..=.="..

BTW,klo nak baca entry umie kene click read more ok...

peaNut said... [MEJAH JAWAB]

nk yg besarrrrr..huhu~


pemalas punya pompuan...huhuhuhu

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

ko mencarut ape ni hamzah???sekeh kang..

naz said... [MEJAH JAWAB]

ah terasa gua nak besssaaa punya haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

miss: ye ke hape?? hoho..

nusana: erm.. sbb lu cun gua bagi yg sedang ok??

afiqa: mcm biase la gua nih.. takde motif hape2. hahaha

umie: internet gua lembap la umie

peanut: lu mmg bagus.. cun2..

ayu: sekehan lu sngt saket woo

naz: besar tak best ah.. hahaha

dunspeak♥ said... [MEJAH JAWAB]

konpem ke tak lucah ni? haha

fiezah91 said... [MEJAH JAWAB]

apa yang kecik besar? tak paham T___T

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

dunspeak: takde lucah2 weh.. lu pikir lucah ke?? hoho

fiezah: lor.. gua lg la tak paham weh..

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

satu.

lu cakap pasal ape ni. cakap tu biar terang sket supaya gwa tak salah paham.

Gwa kecik. jadi gwa harap ada yg pilih kecik :p eh.

*****************

Domain name Size Load Time Average Speed per KB
1 aireenashazwani.blogspot.com 51.47 KB 0.49 seconds 0.01 seconds


berat ke? lu pakai berokben eh?

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

wanie: gua suke kecik2 nih.. hahaha

berat la.. beruk gua cam haram nih

Amer Aizat said... [MEJAH JAWAB]

haha...
bigger is better!

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

haha.LOL XD
Otak lu memang boleh buat batu cincin. B)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

amer; HAHAHAHA!!! besar best ke??

un phat lee: lu ni chinese ke maalay??

amira said... [MEJAH JAWAB]

ohoo~~ apa yang kecik dan besar???

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

lor.. kecik dan besar tak tau?? haha

si para para said... [MEJAH JAWAB]

apa yg kecik..apa yg besar ni.hahaha

dLa said... [MEJAH JAWAB]

nak kcik la !

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

si oara: lor.. takkan lu tak tau??

dla: bagus!! lu makin cun!!!

dLa said... [MEJAH JAWAB]

eh nak besar laa. hehe.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hhaha.. ambik sederhane la.. ok??

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

adehh..adehh..takut nak wat pilihan..:p

mcm berbaur lucah...:p

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

wa faham benda laen keh keh

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

saya mo yang sederhana.

adaka??

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...