Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, July 19, 2010

si bisu punye cerita..

wokeesss.. post ini gua dahului dengan gambar nih..
grr.. anak saper la ambik gmabr cam haram nih..

















(sile bace post ini dengan perasaan seorang wanita ok??)

ini kucing saye..:)
kucing saye sangat istimewa..
nak tau kenape dia istimewa?

sebab dia bisu..
sian dia..
mase dia kecik2 dia selalu nangis..
nangis sebab mak dia buang blakang umah saye..




dia takut..
nangis tak brenti2..
sampai la jadi bisu..

oleh sebab itu saye bagi name dia bisu..
tapi adik2 saye pnggil dia baby..
nak tau sebab ape?
sebab dia manjaaaa sangat..
makan pon bersuap...

bisu adalah seekor lelaki..
saye dan family sayang bisu... 
sebab dia bisu,sampai skrg dia masih teruna lgi..
hahahaaha
i lop u bisu.. 




.............................................
demmit la karangan.. moral ape la blog nih..
ari tu kucing nih jilat kaki gua.. best ke kaki gua nih?? ade perise ayam kot.. bisu bisu..


(p/s:karangan ini diambil dari fesbuk kakak gua.. budak darjah satu lagi pandai wat karangan.. haha)

Comments
28 Comments

28 comments:

dLa said... [MEJAH JAWAB]

ohh. xley nk tgk kucen.
sdey t;ingt kat peah. sobsob~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

dla: kucing lu mati kan??? sian lak gua bace ari tuh..

@ien_R@z said... [MEJAH JAWAB]

tak leh nak menghayati la pasal kucing.. ngeee~

tak berapa minat kucing.. hehehe

tp karangan tu best.. hahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

bukan semua orang minat kucing ke?? kan awek2 minat kucing..

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

dulu pun kami ade kucing mcm ni..skang da mati..huhu

amalina sahaja said... [MEJAH JAWAB]

comel je weh karangan. hahahahaha

DuniakuAbstrak said... [MEJAH JAWAB]

ko da wat latihan terbang lom ke atas kucing nih? haha

siyes ke bisu? sian dia..

Aby Umy said... [MEJAH JAWAB]

jadi die tak bisa cakap meong lah?

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

oh gua jatuh cinta dengan bisu.

gua memang senang jatuh cinta dengan makhluk empat kaki macam gini.

hi bisu. ailapyu.

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah,seriously..
Aku nangis baca karangan lu..
HAHA:(

@yuE said... [MEJAH JAWAB]

bisu........




dia pekak tak weh???

Amni said... [MEJAH JAWAB]

Saya suka kucing... tq drop komen kat blog saya... =)

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

bisu 0oo bisu..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ayu: haha.. bisu tak pekak weh.. gua dah test ari tuh.. hoho..

umi: lu nanges wat ape?? adoi..

lifekami: lu bunuh kucing sbb die bisu ke?? oloh..

amalina: lu pun comel juge.. hoho

duniaku abstrak: gile ke hape nak terbang.. adoi2..

aby umi: ngak bisa dong...

jlove: lu gile ah.. ade ke natang 4kaki jatuh cinta..


amni: saye suke amni

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

sapa rogol mak bisu tu??jangan-jangan ko pe???hahaha..ko ni patutnya cari perogol mak si bisu..jangan biarkan perogol tu bermaharajalela...hahahaha

Post Terhangat...
Baju Bercakap

(Edisi Kena Ada Pelancong)

ishiko said... [MEJAH JAWAB]

siyes ke kucen ni bisu??? pastu kalo mengiau, xbunyi rr???

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

lu ni main entry copy paste pulak ehhh


mana kakak lu wa nak geng ngn dia boleh ngumpat lu lite lite

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

pidut: takkan aku lak rogol.. gile hape rogol kucing..

ishiko: betol la bisu.. tak mengiow pun.. gesek2 badan je.. pastu jilat kaki.. hohoho

wanie: takkan gua nak dedahkan identiti kakak gua tuh.. hahaha

dLa said... [MEJAH JAWAB]

xtau la mati ke pe.
sbln lebey x alek uma agy :'(

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

sian lak kat lu dla.. meh la umah aku.. boleh main ngan bisu nih

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

gua dh bce penuh dgn nada perempuan...upah mne???

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

loh..bace pun nak upah??

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Lu caye ke gua nangis? HAHA^__^

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

sy pong sayang c bisu...
c bisu pong syg sy..uwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

umi: gua caye je ape lu ckp.. haha..


marinaL wah2.. lu penah jumpe bisu ke weh??

. n e y s h a k . said... [MEJAH JAWAB]

kucing neyshak pun bisu..
dr kecik neyshak bela,xpenah dngar die mngiau..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ye ke?? jantan betine?? kalo betine boleh kucin tu kawan.. haha

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

selalu kalau bisu, mesti pakej sekali kan dengan pekak? ke lain? aku rase kalau dia tak pekak, dia tak bisu jugak weyhh. mak dia tu la. tak pernah aja dia cakap bahse kucing. grrr grm aku

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...