Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, July 30, 2010

tea o beng punye crita

"bang, tea o beng satu!!!", gua order ngan penuh semangat..

"wokes2 adek!!", suare gersang kedengaran dari dapur..

macam biase sementare nak tunggu kelas lain gua lepak la kedai ni.. dekat je dalam setengah batang rokok je lokasi kedai ni..
budak2 lain gua tengok ade yang makan , ade minum, ade buat2 minum, ade yang saje lepak2 macam kedai ni bapak diaorang.. pastu ade jugak yang dating kat situh..
haram jadah ape la dating kedai makan nih.. pegi la klcc ke, taman bunge ke hape.. gua nak makan nasik pun rase pasir.. dem dem..

"bang!!!! dah siap belom??!!!", gua tanye lagi sambil jenguk2 tengok brader tu buat ape..

"kejap-kejap!!", suare gersang lagi kedengan..
lu buat ape la mat.. gua dah nak mati kot dahage..

grr..

bace paper lagi.. macam biase metro ade citer bapak rogol anak, sumbang mahram..budak2 kene tangkap basah, kene tipu gores menang, bayi kene buang, artis kene tangkap kes dadah, menteri makan rasuah, pemain bola kene jual beli..
demmit betol la.. takde brite lain ke?? citer imam muda ade satu page jeh..
grr...

"bang!!!!! air tea o beng woi!!!!", gua order lagi.. seminit lagi tak sampai gua pegi buat sendiri.. teo beng punye la lame nak buat..
grr..

2 batang rokok abes, tea o beng sampai..

haram jadah haramjadah.. tea o beng buat tige gelas..
ayoooo... 




















macam biase gambar takde kene mengena.. haha
Comments
27 Comments

27 comments:

redballerina said... [MEJAH JAWAB]

itu bra ke ape?

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

Lawa pulak aku tengok bra dia.
nanti aku nak cari laa.

♥xaturen♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... tiga gelas sekali datang ayooo..

;p

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

cisss giler punya baju pompuan tu wkakakaka

naz said... [MEJAH JAWAB]

hahaha gambar itu lagi best

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

mntk 3 kali kena bagi 3 gelas teh ke?uishhh

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

itu bra dibuat dari tangan.. hahhaa

Aidi-Safuan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. aku rela jadi tangan tuh. :P

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

gilo gambo!!!

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

gile lawa bra die...tlg beli kan satu bro klu jumpe ek.hehe

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

apa sangkut paut teh o beng dgn gmbr pompuan pakai coli tangan tu brader..adoiii..hang wajib kawen dh wei..hakhak

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

cantik bra tu..
nak beli!!!!
kat mane de jual?

hak..hak..hak..




Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua rase ni gambo edit la.. haha

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

yg pasti lu bukan mamat yg gua terjumpe kat kedai mkn blakang uia kan??
sbb mamat tue pun minum tghari td order teo o beng!!
Gua tanye, ape beng tue...
rupenye tea o ais...hehe. =)
gua ingat beng tue stand for susu..=p

tea o susu. Sengal kan??

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

gambar tu untuk yang malas baca netri kan kan

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

fndrocka: betol2.. ramai yg just bace komen pastu letak mende same.. hoho

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

sejak bila rokok jadi pengukur jarak nih?haha... macam dalam cite lang buana.."lagi sebatang rokok orang kaya.." wakaka

aniline said... [MEJAH JAWAB]

haha gmbar xley bla ! ^^

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

l0lly ingatkan tangaaaaaaaaaaaan :P

-fickryhisham- said... [MEJAH JAWAB]


Hakhakhakk...

Tak cukop tanah dowh aku gelak bace entry hang..

Lawak giler.

Tapi yang aku konpius.. ape kesinambungan antara teh tarik dengan bra sama gambaq lucah?!

Guwa nak penerangan secara saintifik.

Sekarang jugaks!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

tapak kaki; sejak zaman gua isap rokok lagi.. hoho.. berkesan dowh..

aniline: dah nk wat camne..

missloly; ayooo miss loly.. nk bra mcm tu ke?? haha

fickry: loh.. mcm tipu je.. apesal gua bace tk gelak weh??? grr..

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

pic tak bole tahan...hahaha..kalau tak da tangan tu lagi menarik kowt.hahahaa

nas said... [MEJAH JAWAB]

seksanya bra ituh...hahahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

pidut: ceh.. nnt blog gua kene siasat jabatan jenayah dowh..

nas: haha.. bra baru tuh..

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

keh3 3 gelas?? hehehhe..abg tu dah merajok wat sampai 3gelas.. :p

♥cutebabygirl♥ said... [MEJAH JAWAB]

sengal gileeeeee gmba tuh!

Rasydan Rosdi said... [MEJAH JAWAB]

hAHAHAHA...ganaz lawak...
ape2 pown..wa dah polo u...
n u sila la polo wa...
n banner lu wa ambik..kite exchange k..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...