Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, August 28, 2010

70 Hari Mencari Bob

gua dedikasikan entri ini untuk member gua Bob.. Bob ni gua syak belum mati lagi.. ini gambar bob 2 tahun lepas.. sila tengok betul-betul dan pastikan muka beliau melekat dalam ingatan okeh..

gua dah 3 tahun tak jumpa bob jadi gua syak beliau ni diculik.. mak bapak bob ni pulak gua tak kenal.. alamat terakhir bob adalah Kuala Lumpur.. tu je.. kenapa bob hilang??

pertama bob tak puas hati dengan kolej gua ni.. gua ingatkan beliau main-main je.. tapi rupanya beliau betul-betul lari dari kolej.. bob cakap nak pergi US atau orang melayu panggil amerika.. tapi entah macam mana tahun lepas gua dengar beliau ada kat mesir.. apa kaitan mesir dengan amerika gua pun tak tau..

bob cakap nak pergi US dan cari kerja.. tapi bob tak tau ramai lagi orang amerika yang homeless kat sana dan tido bawah jambatan.. bob jugak tak tau orang-orang US cakap omputih dengan lancar dan bukan gagap-gagap macam beliau.. oh, bob sebenarnya dilahirkan di US kalau gua tak silap.. mak bapak beliau study kat sana, kahwin, pastu keluar la bob... tapi bob rakyat malaysia.

bob ni sangat gemuk.. tapi mungkin sekarang dah kurus sebab gua syak beliau kena dera dan tak dapat makan nasik lauk ayam.. dan sebab bob ni gemuk, member-member gua selalu jadikan bob ni sebagai pemuas nafsu.. biasa la orang laki gemuk kan.. tetek mesti la ada.. walaupun keras tapi entah kenapa member gua suka layan tetek bob.. kalau tak ramas satu hari memang hidup tak sah member gua cakap.

sebab apa gua cari bob??

  • beliau pinjam mp3 gua pastu tak hantar2 lagi
  • mouse gua hilang sejak kehilangan bob
  • tiada lagi tips untuk ayat awek
  • tiada lagi cerita-cerita bodoh dan bangang beliau
  • beliau cakap nak belanja gua makan
  • gua bukan nak ramas tetek beliau okeh..


jadi saper-saper pernah nampak bob atau nama sebenar Ahmad Fahmi sila bagitau gua.. gua seyes ni..
Comments
27 Comments

27 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

oke. nanti ada perhimpunan student msia satu egypt. kte try usha bob oke!

hamzah jangan sedey3 tau. ktorang akan adakan gerakan mencari bob.

eh even ko cakap ne seres, tapi still rasa macam lawak je. :P

kalo orang badan macam ne mesti nama bob kan? knp eh?

ana said... [MEJAH JAWAB]

hah, apa lagi buat la blog 70hari mencari bob la pulak...hehehehe

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

bob.wa cintan sama lu pelis balik.belanja wa sama hamzah.pelis pelis pelis.kamu jgn nakal

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

amende lu kila?? macam lucah je..

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lu penah ramas tetek die kan?

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

kerana kamu meramas dia!sebab tu kot dia lari..mane thn ohhh!!xbek taw korang!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua tak pernah ramas dowh.. argh..
hahaha

d_tieah said... [MEJAH JAWAB]

Haha..
Tajuk entry macam 30 hari mencari cinta plak..

payeen said... [MEJAH JAWAB]

eee. hamzah vengong.

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa dari atas sampai bawah semua ko kencing.... ko sebenarnya rindu kat tetek bob, malu nak ngaku.....

bob, cepat balik.... kawan ko gersang!!!

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

haha. Aku rasa dia ada kat mesir n dah kurus sekarang.

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

bahahaha.kejam2


pesanan untuk bob : plezz, jangan balik. nanti u kena rogol.

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hensem bob ni. tp sygnye da tenoda

aNiS tHe BumbleBee said... [MEJAH JAWAB]

kah3x.cer ko carik bawah2 jembatan ke.kut2 ade.sian ko bob,slalu jadi mangsa kawan2 cam ko mezah.isk!

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

aku baru nampak berberapa mouse-scroll sebelum ni..

cuba ko carik kat kelab dangdut - Bob adalah typical nama bonzer kat sana selalunya haha

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

ohh kelakar! bongok tauuuu. ;p

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua rase betul che arm.. beliau jadi bonzer

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

kelakar giler nak mati!

i lap u.... hahahhaa

lu kelakar hammm

Kap said... [MEJAH JAWAB]

alhamdulillah.
orang mesir terkenal dengan ke-tidak-ramas-an mereka.
terselamat kau, bob :)

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

sabar jela~
org cri cinta die cari nk tuntut brg~
sah2 xngaku~

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

dah kawin kot dia tu...

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

ada reward tak kalau sesape dapat jumpa bob ni? ang nak dia secara alive ke dead?hehehe

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

konghajo cakap aku lucah. aku suruh bob balik belanja aku dgn ko pun lucah ke.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. rilek ah kila.gurau je

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

weyhh name die fahmi kan??
dulu skolah mane die??
derhh macam member ak jeeeee!!

ainz said... [MEJAH JAWAB]

Kalo dia dah kurus,cane nk kenal dia lg..haiya..kes naya,nih..

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

hamzah..ni betul2 hilang ke ko main2...haha :D

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...