Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, August 15, 2010

APE SALAH AKU HAH!!!!!!!

tajuk nak kontroversi je hamzah.. cit..
meh tengok video ni.. kalau internet connection slow maknanya korang dah terlepas satu nikmat dunia.. nikmat la sangat.. bukan video lucah okeh??? kalau takleh tengok lu klik sini..



kalau gua tengok menatang ni pun terase nak hendap dalam lubang tuh.. mane la tau ade awek tengah berak ke hape.. (ape motif tengok awek berak??)
grr..

nama pun manusia kan.. bende yang orang cakap jangan tengok nak tengok jugak.. orang suruh puase taknak puase.. tak suruh raye tapi laju je beli baju kurung melayu semua.. si salleh tu gua tak tau dia sambut raye ke tak.. hoho.. mat salleh betol la..
Comments
31 Comments

31 comments:

shima said... [MEJAH JAWAB]

haha.sengal

bidadarihijau said... [MEJAH JAWAB]

haahhahahahhaa....tu la xmo ikot arahan pastu nk marah2...tp lumrah manusia la perasaan ingin tahu...ahahhahahaha...xpasal2 jek kene

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hak3...sengal2...
lumrah tu...org ckp jgn lg la kite nk buat kan...
patot nye kne suruh lg...
heheh..jgn dilarang...
>_<

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.lawak lawak weh.xbenti gelak tengok video nih.

'AQILAH said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha semua nyer marah..tak syok betul

paan sabri said... [MEJAH JAWAB]

perasaan ingin tahu kuat sangat tu.. padan muke sorang2.. kui kui kui

dUrRaNi said... [MEJAH JAWAB]

semua guys yg kenaa..xda gals...nasiiiib..klu x, hancur mekap...hehehehe

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

owhh..mentaliti masyarakat minda kelas pertama...huahahhaa :0

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

haha.itulah akibat kalau tak pandai membaca notis.huhu. XD

ainnoraini said... [MEJAH JAWAB]

salam...tq sudi singgah kat blog saye...
mmg lawak...dah kate jgn tengok nak jugak tengok tu...tu la dia org lelakikannnn...

i follow u....

NiNa' said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...
ape r~

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

bengong lah ko nie hamzah

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
lawak gilak..
^^V

fara said... [MEJAH JAWAB]

Haha. ni mcm wakenabeb je... :P

alvin takda umah harga 8juta said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..
mengong betul le..


layan...

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

ala..xpat tgk..aku da hilang nikmat.grrt

the bert said... [MEJAH JAWAB]

salam..
nk sgt tgok..
kn dh kena..hahaha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

yang tengok tu sume lelaki kan? memang lelaki ne kuat intai ne. ish3. haha

the bert said... [MEJAH JAWAB]

tp xle blah brader cap merah tu..
marah btol ha..

I*K*T*I*R*A*F said... [MEJAH JAWAB]

halamak! x boleh view.wuwuwuwu :P

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

kalo ak pom cmtuh!skali mak xbg buat..bnda tuu la nak dibuat gak..haishhh

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

ok aku komen tp aku pose tau hehe

weh perasan x semua jantan je yg dok ngintai hehe..apsal ek llalaal

edda(",) said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkahhhhhhhhhhhhh
lawak... tapi kesian tgk mangsa2 tuh..hahaha

sahromnasrudin said... [MEJAH JAWAB]

salam ziarah di awal ramadhan..semoga tuan blog sehat sejahtera..time kasih berkunjung ke blog sy :-)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raye semua!!!! gua tak tau nak balas ape kat korang!!! hahahahaa..

teha said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..gler kentang!! itu lah nme nyer curiosity killed the cat rite?

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

sengal . noktah .

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

aku stuju ngan teha..

hentakbelipat said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..ini kalau aku ada aku bakar kotak ni bai

hentakbelipat said... [MEJAH JAWAB]

totonda ea..menaik jgk kalau nk panggil camtu

Lynda.CG said... [MEJAH JAWAB]

adeh dah kata jangan ha kan dah kena. pastu nak marah2 lak. hehehe

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...