Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, August 12, 2010

Exelent stop-motion video BIG BANG BIG BOOM

seriously korang memang kene tengok video nih.. kalau internet connection korang lembap gua takleh buat ape-ape.. nasib korang la terlepas satu lagi nikmat dunia.. bukan video lucah ok?? video romen2 lagi la bukan..



BIG BANG BIG BOOM - the new wall-painted animation by BLU from blu on Vimeo.


gile cun kan?? korang boleh wat camni bazirkan cat kat kilang lame???
Comments
16 Comments

16 comments:

thyYunx said... [MEJAH JAWAB]

trase cam nk buat jgk jep:)
im follwg u..

http://thyyunxthiya.blogspot.com/

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

shit! memang cantik n kreatif!!! giler smart siot!

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

bes tp gwa tengok sampai minit ke 5.03 je ni

gwa byk keje ni

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

laaahhh... kenapa bukan video lucah. frust!




haha.

fara said... [MEJAH JAWAB]

cool :)
mcm art attack plak!~

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

huk3...
sangat kreatif video ini..membuat saya ingin mencetus idea sendiri..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

gila kretip!!!!! bab sperma banyak2 tu tak tahan tu.... ha ha...... tapi memang cantik, panjang citer nya!!!!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua hensem kan???

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

gua tau lu dah berdomain sendiri.. kak sumi kecoh kat twitter tadi.. arghhh aku tidak jeles!! aku tidak jeles!! aku jeles...ah tidak!! arghhh!!

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hensem2. tp logik ke nk cat satu2 pastu padam plak satu2...

hentakbelipat said... [MEJAH JAWAB]

gila ahh!!mmg superb!

cemomoi said... [MEJAH JAWAB]

memang tul tenet lembab.. posa kot

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

cool!
hehehehhe

tengkorakemas said... [MEJAH JAWAB]

mantap gile..

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

samart la
camne die buat ek
alah die yg buat]bukan hamzah yg buat
klu hamzah yg buat mmg la kena heran

thihihihi <--gelak sorok2

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

smart kan??? kalo la gua ade duit ribu2 mesti dah beli cat pastu buat camni.. haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...