Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, August 29, 2010

Gadis Minyak part2

gambar takde kena mengena okeh
okesss... kalau tak tau citer sila bace part1 kat bawah okeh..
ini kejadian semalam..

so semalam gua talipon la gadis minyak..hari tu gua talipon tapi kredit gua abis.. saje je buat saspen korang.. kah kah kah.. dialog kitaorang agak-agak macam ni la okeh..

"helo.. ni aku yang ko ambik minyak free tu.. ko cakap nak bayar kan", gua cakap laju takut kredit abis..

"ooo.. abang yang ari tu eyh.. ingatkan malam tu abang nak kol", gadis tu cakap lembut dan sedikit gersang.. argh.. gua takkan terpedaya dengan kelembutan ko wahai gadis minyak..

"so bila ko nak ganti minyak aku ni?", gua tanye lagi..

"besok la.. umah saye kat sini je bang.. nanti dekat-dekat pukul 6 saye pergi shell okeh. nak duit bunge skali ke?", gadis tu berkata-kata lagi..

"ikut suka ko la dik.. asalkan ko datang sudah.."

jadi beliau cakap besok.. bermakna pukul 6 tadi la okeh.. apa lagi gua pergi je la kat shell tu dalam pukul 6. jarak perjalanan  ke shell kalau tak puase kire-kire dua batang rokok je.. tunggu punye tunggu gua dah panas dah.. gile vavi pukul 6.15 tak sampai lagi.. memang bongok la kalau gua kena kencing lagi.. argh...

dekat dekat 6.30 beliau sampai dengan motor.. datang jugak minah ni.. dalam hati gua nak je lempang sedas dua.. tapi.. lempangan gua tak kesampaian.. sebab?? gadis ni sangat cun.. rambut beralun-alun bagai lisa surihani.. kulit putih gebu. gua dah pelik sebab hari tu cun sikit-sikit je.. apekejadah tibe-tibe cun lebih hari ni? ayoo..

"sori la bang lambat sikit siap.. dah nak pukul 7 ni.. saye ingat nak beli lauk berbuka skali kat bazar tu.. abang dah beli belum?", gadis tu berkata-kata lagi.. dan laju je gua cakap ok.. ciss..

jadi kitaorang pergi la bazar tu.. saper-saper yang tau area greenwood ni memang bazar dan shell tu dekat je.. jalan kaki je.. punye la banyak gadis ni beli lauk.. bile gua tanye untuk saper banyak-banyak ni beliau cakap untuk family la.. then gua tanye la soalan-soalan yang bongok-bongok.. dan jawapan beliau bongok-bongok jugak.. dan yang penting gadis ni belum kawin lagi okeh.. hehe..

"nah bang duit 10hinggit ganti minyak hari tu.", gadis tu kuarkan duit dari kocek seluar beliau..

kalau gua ambik duit tu bermakna gua takkan jumpa gadis ni lagi kan?? kalau tak ambik memang bodoh la otak gua kan? nak ambik ke tak? nak ambik ke tak?

argh.. len kali je la gua citer okeh.. kang ade yang gersang bace citer ni.. kah kah kah..
Comments
48 Comments

48 comments:

payeen said... [MEJAH JAWAB]

kaw suke wat aku tertanye2. pastuh slh phm.. eee. mmg la..

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

cehh,
tengah layan cerita tengok2 tergantung..
ish3..

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

cepat la sambung wehhh. kau ambik ke tak duit tu??

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku nangis kang.baik ko citer cepat

misz myza said... [MEJAH JAWAB]

adeh.. ibarat melepaskan angin separuh la citer ni... ni nak wat sampai season bpe nih?? Ahahaha..

h A n Y S said... [MEJAH JAWAB]

ahhhh~~!!
benci ah kontinu2 nih~~!!
cepat sambong~!!
haha
;p

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

haha. gelak lebih time bce komen je =_=

shima said... [MEJAH JAWAB]

haha.lawak ar ko nie.dah beria ia nak duit, pastuh tanak lak.hahah

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

haha...alasan je kau hamzah...

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

sabar sabar..

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

amik je ...pastu cakap la" tak sangka u ni jujur" hahah

Lia3003 said... [MEJAH JAWAB]

ala..jangan lah continue2... buat sampai habis..hu3

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

eiii...ko jaat....tergantung cite nye...cepat2 la abehkan..haishhh~
=.=

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

wahh..menggunakan suara yg gersang gitoh
ngahahah

amira said... [MEJAH JAWAB]

heh.. amcam gadis minyak ni ada ciri2 idaman ko ke??
cepat2 story de mauri pan!!! opsss

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

har har har

kurang asam buat cerita tak habis..

=.="

teha said... [MEJAH JAWAB]

hahak...suke wat cter spruh2 kn?
ala..ambik je lah duit tuh,kn ade no fon..ape susah! rndu cal2 lah..huhuhu...

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

haish~
gantung agie~
xmo komen ar~

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

haha. ko kat area greenwood ke? patota tadi macam nampak je. oke tipu!

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

weyh, esk jom bukak pose sme2 nak???
lu blanje keh?? tp nk mkn ktne...xkan kt cafe hafsah kot..kehkeh.

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

hamzah.....ooo hamzah....

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

eleh kau mesti tak ambiknya...
tenguk pompuan lawa terus cair..hehe...
kah3...

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

tahap kritikal dh tu weiiiii...

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

arhhhhhhhhhhhhh ko saje nk suh aku tertanye2!! hahahha

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

haha mengada lah u nak buat part part ! haha cepat sambung !

Ann said... [MEJAH JAWAB]

hampeh betul lah ko...aku tertipu lah...

cepat smbung

ainz said... [MEJAH JAWAB]

Jgn amik..ckp xckup..at least bg rm20 bru amik..hohoho..mate duitan btul!

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku ingat pompuan tu sorang jer dalam citer nie yang vaviva..... rupanya ko pun sejenis dengannya.....

WOI, NAK CITER CITER LA BETOI2 SAMPAI KLIMAKS!!!! MAIN2 PLAK......

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku ingat pompuan tu sorang jer dalam citer nie yang vaviva..... rupanya ko pun sejenis dengannya.....

WOI, NAK CITER CITER LA BETOI2 SAMPAI KLIMAKS!!!! MAIN2 PLAK......

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko amik duit tu. konfem.

tehr said... [MEJAH JAWAB]

aku memang geram sangat kalau citer sambung2 macam ni

tak apa... sabar2...

caca said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, jadi ke nak buka puasa ngn kamaryeah isnin ?aku nak follow bole an? ahahha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

cilakak...cerita la bagi habis...gua rasa puasa lu batal..jgn lupa puasa 6 nanti..

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

al-buaya in the making >_<

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. itu gua tak tau lagi che arm.. hehe

amie... said... [MEJAH JAWAB]

perghhh...mmg kan...ni nk wat novel bersiri ke pe???

nyesal bce...hohoho.... :p

ice♥ice said... [MEJAH JAWAB]

huh ambek je r duet tu..gadiss diutamakan..fuLus didahulukan..haha :P

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

ala potong la apsal x abehkan je cete keh4

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

ala...apa sambungannya...kau ni cepat sangat tergoda la!! hahaa

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

men smbung2 lak..
ko saje wat org sakit ati kn cite separuh..
ni bkn setakat dpt duit minyak.
dpt jual minyak sekali ha...

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ak x gersang.. iman den kuat


Latest entry di:
Susah nya jadik cikgu!
Men suck!!!
Keyword 18SX

Kambing untuk dijual!

me, nelly said... [MEJAH JAWAB]

sebaek ko sambung. aku da xtahan nk buang aer! ahaha. bye!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

alolo, cite ni suspens je. dah leh wat drama sinetron dah whh . hahahah

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

uit...cepat sambung...[dh macam bacer novel on9]xtahan nk tau selanjutnya...wakakakaka

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

alaaa! Cepat2 sambung!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ayoo.. ye ye je korang bace ni..

farzana :) said... [MEJAH JAWAB]

er , cter tergantung neah.
smbung2 :D

kina_razali said... [MEJAH JAWAB]

walaupun entry nie dah lama.
aku nak komen jgk.haha
eh,aku duk taman selasih je kot.dekat gila.=D

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...