Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, August 28, 2010

Gadis Minyak

okeh.. short story je ok?

semalam gua jumpe sorang gadis kat shell time nak isi minyak motor.. memang cun. biase la isi minyak kena la self service kan? jadi lepas bayar je kat kaunter tiba-tiba gua tengok gadis tu ambik minyak gua..
paham tak? gua bayar kat kaunter tapi gadis tu dengan selamber angkat pump pastu isi letak dalam motor die.

waddefat??
sebab gua puase jadi gua tanye elok-elok..

"bongok, tu aku punye lah.. selamber ko je ambik port motor aku", gua cakap dengan baik dan elok..

"apehal bang? tu member saye dah bayar kat kaunter tu", beliau tunjuk member die dengan bibir.. muncung je bibir untuk menunjukkan tu kawan die.

tiba-tiba member gadis tu datang dan cakap die lupa bawak duit. makna nye gua la bayar untuk gadis tu kan? makna nye memang betul la minyak tu gua punya kan? makna nye gadis tu betul-betul bongok la kan?

dan gadis tu sengeh-sengeh.. buat muke comel dan buat muke kesian skali.. argh.. nak je gua sedut balik minyak dari motor beliau.. kalau gua sedut balik nanti batal pulak puase.. ciss..

sebab 2 gadis yang bongok ni lupa bawak duit, jadi mereka offer something kat gua..
"bang, saye bagi nombor saye je la.. nanti abang kol pastu saye ganti okeh? boleh?", gadis tu cakap lembut.

pendekkan citer, lepas ambik je nombor gadis bongok tu, mereka terus lari.. dan buat pertama kali harga minyak motor gua 12hinggit.. dan buat pertama kali gua rase gua kena kencing dengan gadis tu.

dan semalam lepas berbuka puase gua kol gadis tu tapi..

argh!!!!!!!!!
Comments
55 Comments

55 comments:

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

tape u. bersedekah dibulan puasa. :)

nabilah abd rahman said... [MEJAH JAWAB]

mesti operator yang angkat kan..hahaha

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

wah ckp dgn baik dn elok macam 2 ker?
takut3.
mesti suara nie yg kuar kan? "no yg anda dail, tiada dlm perkhidmatan."

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.nnti jmpe gadis tu sepak je laju2.kurang hasam betul.

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

ololo...cian nye...xpe la...amal jariah weh..ehehe

Ann said... [MEJAH JAWAB]

aih mcm2 cara lah org nk tipu skng ni eh..

She is f.A.z.A said... [MEJAH JAWAB]

tapi aper wehhh.. sambung2.

nadia said... [MEJAH JAWAB]

hamzah:
mmg ko da kne kencing ngn awek tu..
hahaha...
bulan pose, pahala amal ko berkali2 ganda..=)

payeen said... [MEJAH JAWAB]

peh pmpn cmni pon ada ka. btw cian gler lu bro. kne kncing ngn awek huhu.

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...
mcm ni pun ada ka..
sabar je lah eyh...

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha.... sapa kata pompuan insan yang lemah....??? ko tak rasa lemah tenaga batin ke kena kencing camtu bro....???

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

nanti ah gua citer balik.. argh..

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

ngahahhaha

sabar je la bulan2 puase nii
gadis minyak yang sangat bijak
:D

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

lu kne kencing ngan gadis cun bro????siannn.....

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

gadis bongok??xbek tau..dia bongok tp cun siap kene kencin lg..~_^* tp xpa..next time confirm dia plak kene kencin dgn pakwe hensem!!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

dan org tu adelah?? gua??

amira said... [MEJAH JAWAB]

haha..lwk aa hamzah kena kencing.. kesian beliau.. hahahaha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kau pon same bongok...suruh je la dia ganti balik...suh dia pinjam duit kat kawan dia ka..



apaapapon...PADAN MUKA HANG!!!hahahahahahaaha

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

lu kena main la ham ham..

mesti rasa nak lempang org kan?

weyh!!

tapi ape???




salah nombor?

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

ade jgak pompuan macam tu?

ai, malu2 kaum aku~

SANDRA AZWAN said... [MEJAH JAWAB]

ish..ish..ish.....ko patut tampar je pompuan cam gitu! Pompuan sekarang banyak yg tak betul....sorry ek! hahahahaha

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

apa gadis tu cakap ! hamzahh cepat sambung !

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

arghhhhhhhhhhhhhhhh................



sabar ye wak...


huhahuhauhuauhuauhuahuhuahuhuahhuhua

little ain said... [MEJAH JAWAB]

ahahahahahahaahhahahahahahaha :)

terbaek di situ!

ice♥ice said... [MEJAH JAWAB]

bongok sunggoh..haha :P

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

hoi gile ppn mcm gini pun ade ke wehh

terkena ko yep

hahahaha

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

patut la bau hancing..ropanya ada org kena kencing..kui3...

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

hahaha, Hamzah lan kena kencing dengan budak minyak. Taktik2x.

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

haiyo..muke lawa tapi tak boleh pakai

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

mnarik. mcm nk tiru idea gadis tesebut

Kap said... [MEJAH JAWAB]

adakah benar???

indon kah??

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

cobaan,dugaan,,duniawi sume neh...sabar2...hahahahhahahaah

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

haih~
story tergantung sy xmo komen laa~
hahaha~

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

inilah masalah utamanya.
minyak itu perlu dibeli bukan macam air kencing.
moto x boleh gerak dengan air kencing semata.

farzana :) said... [MEJAH JAWAB]

mesti no fon palsu !

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

balqisshafiqa: apekah kata-kata hikmat kamu berikan tu??

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

tp ape weh hehe

hanis said... [MEJAH JAWAB]

senangnye kene tipoo...

ana said... [MEJAH JAWAB]

niat je sedekah...bkn setakat 12hinggit, tp lebih dr tu rezeki akan datang...

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

haha, kuasa kecomelan seorang awek.

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

hakhakhakhak

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

aku kopi paste dari mofasad..

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

tehr said... [MEJAH JAWAB]

haiyaa...
itu macam ka?

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

sah sah salah nombor. nombor nenek pompuan tu kot. hahaha

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

di tipu..
bln pose lak tu..
hehe..
asal ko xmisscal je terus...
sedekah bln pose..
hehe

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

apa jadi lepas koll??? nak tahu gak..

cik hana nasir said... [MEJAH JAWAB]

pergh! ape nih citer sangkut2! sambung!

zati-zt said... [MEJAH JAWAB]

hehe..
ase lawak pun ade..
ase ksian pun ade..
xpe la, angap la tu rzki bdak2 tu..
pas ni, jgn la t'jd lg mcm ni..huhu

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

perghh..kena tipu bro..
lu mesti muke baik seperti lelaki lindungan kaabah

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

sah lu kena kencing.huhu

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. perangai macam tu pun ada jugak ek.. lu senang cair ngan pompuan kot.wakaka

amie... said... [MEJAH JAWAB]

kehkehkehkeh.....kesian kamu lor...
sabo2...


tp nk gelak gak...hahahahaha...

me, nelly said... [MEJAH JAWAB]

jap2. ahahaahahaah. oke da abeh gelak! ;DD

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

sambungggg sambunggg.aku nk baca ni

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...