Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, August 14, 2010

Light Rapid Transit or people call it LRT

gua puase.. jadi malas nak naik motor ke hulu-hilir.. sejak zaman sekolah lrt la tempat gua berak kencing.. seyes ni..
masuk je lrt dari gombak kat depan ade amoi.. mase ni dia tengah cari buku pastu baca.. dreesup die bagus, tak seksi.. cun.. nampak muda mudi lagi.. cewah..jadi budak fesyen pulak gua ni..

sampai je masjid jamek tiba-tiba datang akak ni.. cun.. tua sikit dari gua agaknya.. ada lagi rupanya orang KL pakai baju kurung.. jarang tengok orang jalan2 pakai baju kurung..biasa baju kurung hanya untuk raya dan ke tempat kerja.. posisi amoi ni masih lagi keras 5minit lepas tu..

tengok.. amoi tu baca buku kan??? buku ape gua tak tau sebab tulisan dalam bahasa cina.. kat sebelah amoi ade kapel.. walaupun dah berumur tapi still jalan same-same lagi. memang cun.. nape orang melayu yang tua-tua dah tak jalan dengan laki atau bini diaorang??

datang pulak awek ni.. memang seksi abes.. rasanya pahala puasa gua dah kurang separuh sebab tengok awek ni lame sangat. baju putih transparent.. nampak coli kaler biru.. perut pulak buncit.. tengok saiz breast dengan perut awek ni.. same je kan?? ceh, lain kali tak nak naik lrt dah.. pahale kurang.. menggelebeh punya pasal perut die, gua snap-snap.. hoho.. kalau nak seksi pastikan korang meletop..

KL Sentral pulak.. dalam pukul 5.. gila ramai manusia nak balik bukak puase.. gua potong je que then snap-snap.. brader tu perasan kot gua ambik gambar.. cesss..

awek ni tiba-tiba berdiri sebelah gua.. memang rapat gile sebab orang ramai..motif berdiri sebelah gua mungkin kerana gua tak nampak macam perogol.. kamera pulak betu-betul atas muka beliau.. awek ni tengah bace sms.. sempat jugak gua bace dari blackberry die.. sedih pasal pakwe tak datang ambik pastu terpaksa naik lrt.. hoho.. nasib baik tak peluk-peluk dengan gua bulan puase nih..

akak ni tiba-tiba buat aksi monyet..tahniah sebab berbaju kurung.. time ni dah nak sampai gombak jadi orang takde sangat.. tu pasal la tanpa segan silu dia bergayut habis-habis.. kalau tak pakai baju kurung agaknya akak ni melompat..

wokes.. tu je.. sampai je gombak gua pegi bazar pastu bukak puasa.. banyak cerita disebalik pengguna lrt ni.. tujuan keluar sebab nak beli tiket raya..
gambar tak cun sangat sebab guna phone sony ericsson w610i je.. masih belum mampu beli kamera besar DSLR hitam tu.. grr..

(p/s: tenkiu kak inache armscik ayujulya.. korang memang hebat, hensem, cun, seksi)
Comments
48 Comments

48 comments:

She is f.A.z.A said... [MEJAH JAWAB]

wah jauh perjalanan luas pandangan ek hahahha abes smua ko snap ngeh3

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hehehe....
bgs lah ko eh..sempat ag men snap2 gitu..ngee~

>_<

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

cina lebih sopan dr awek tuh..kalau awek tu beragama islam, kesian kt dia..tapi asal lu tak g tarbiyah kt dia?

tengkorakemas said... [MEJAH JAWAB]

kalau guna dslr..mau sume org perasan lu snap gmbr haha dan semakin jelasla kegeleberan perut awek seksi tu

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

tiket raye dah start jual?eh betul jgk kan.lpas puasa kan raya.hadoi~

naz said... [MEJAH JAWAB]

macam journey jurnal haha :) tapi macam ni lebih mendalam orang faham situasi kan

QieFLy si Dolce said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sengal r ko hamzah...
tak tahan tngok amoi tu...perut amoi tu boroi...jarang seh tngok amoi boroi....


Entry terkini : Hadiah Teristimewa di bulan ramadhan

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

perut berlapis?
arghhh !
gunalah losyen mustajab.
gerenti kempis.
coli die saiz ape?
HAHA
bongek je ko nih.

ckLah@xiiinam said... [MEJAH JAWAB]

Oooo..patut lah dulu pernah ada 'bau' masa naik LRT. Tempat kau rupanya..


pssst;Walaupun tulis komen kat sini...ckLah puasa tau!

amira said... [MEJAH JAWAB]

haha.. macam2 dlm LRT..
pening dibuatnya.. lagi2 bila pack macam sardin...seriau..

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

motif????




apasal lu rajin sgt snap gambar org kat lrt nih??tak sensoredkan lak tu..kang ada plak yg serang lu...ngeh3

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

gambar kali ne de kena mengena dengan entry kan?
haha

FareedSairi said... [MEJAH JAWAB]

awek perut gedebeh tu ngandung ka???

en3:Tau tak....kebaikan Solat dari perspektif sains?
en3:Kesan solat pada jantung?

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

sempat lg snap2 tu..cess..
kalo naik lrt time sesak..semedang rasa ternoda.. :P

anys-ann. said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAH! u mmg tade kejaaa en!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. gua hanye menceritakan kehidupan pengguna lrt..

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

siot je seb bek x termasuk gambo aku kt sini..bahaya tul nek lrt skang keh2 :p

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Banyak2 en3 lu Hamzah..Umie ska en3 ni sebab banyak gambar :))

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha... caner ko snap ek...???? aku malu2 jer nak snap. oh lupa, aku memang pemalu!!! he he....

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

huhu..melayu panggil transit aliran ringan..lalala

*ko buat pahala kau juga berkurang ...haahah

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..
lawak2..
pasni ak naek lrt kt gombak 2..
ak kna check2 dlu tkot ad org snap2..
dlm bas rapid ko x amek gmba plak??hahah..
laen kali snap sma pokcik drebar 2..
:P

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

agak laa. cne leh snap eh? diorg perasan tak? haha~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. gua boring duk dlm lrt.. tu pasal main ambik gambar je.. tapi gune talipon je.. tak mampu beli yg mahal2..

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

waa~
aktviti hamzah di bulan puase~
cuci mate~
hihi~
jgn mareh haa~

mengunyah ais krim said... [MEJAH JAWAB]

haha.. ade bakat jd paparazzi lahh.. :D

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

haha!
gua suka entry kali nie...

bijak bijak..

sempat ag snap gambar curik2 yaa..

skodeng.

terbaik ah..

Syu said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha, mcm2 ragam manusia dlm LRT XD

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

ni betol2 paparazzi neh. abesh semua org kmoo snap. ;p
agaknyer ade org2 tu bce blog kmoo mesti bengang en

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

uikss..sempat lg cuci2 mate g bazar..adehhh...

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

tenkiu dee..

tenkiu semua..gua tengok manusia dari sudut berbeza.. aceeewahhh..hahahaha..

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

lu tengok yang cun2 je kan pokcik?

hahahha

teha said... [MEJAH JAWAB]

wahhh...snap pic org tnpa kbnran eyh..kang kne saman..baru tw! hahaha.....=)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

mesti la yg cun dee.. kang nnt snap yg tak cun kate perli lak..

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

org pon ske snap rambang..hahaha

cikmay said... [MEJAH JAWAB]

walawehhh..nasib baik aku xde dlm lrt time ko nek tuh..kalo x tak pasal2 tetibe muke aku kuar kat blog ko ni kan.hahaha.lawak giler tgk reaksi rakyat malaysia ni.btw, aku suke la blog ko ni..sempoi abes.lastly, samat berpuasa, bro.

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

giler brani amek pic orang.. awk gune kamera apa ehh??


Latest entry:
Shayer demam
Kambing untuk dijual!

dUrRaNi said... [MEJAH JAWAB]

akhrnya ada pic yang berkaitan ngn entry..heheheh

~payien=} said... [MEJAH JAWAB]

kali ni pic ade kne mngene ea. huhu. nice2. pic pon mnarek. esp time kapel tuh. sweet kot. keep it up. :)

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

lepas ni naek LRT kne posing ayu2 ah. bahaya2....

fara said... [MEJAH JAWAB]

mcm2 ragam.. hoho~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. betol2.. posing2.. pakai cantik2.. nanti jumpe gua ambik gmbar.. hehe

Camellia said... [MEJAH JAWAB]

suka nek putra,star ngan ktm~ tp time x ramai org. hee!

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

wah...suke giler baca blog awak :D..lawak

-NiD's- said... [MEJAH JAWAB]

DAHSAT NIE,,,,NAIK lrt BUKAN SEBARANGN RUPANYA DOk snap gambaq org nuh.....apa-apapun GOOD ENTRY

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.
laen kali snap lagi.

Faz Melati said... [MEJAH JAWAB]

comel jea entry ni! nanti snap kat area bazar ramadhan pulak =)

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hahah..bahaya2 ngan blogger tegar ni..abes sume gmbr nk diambil

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

aku pakai baju kurung pe naek lrt..ko xcaye??

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...