Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, August 24, 2010

Lisa Surihani & Lipice

kredit kepada shahrul. tngk dari blog beliau..

hah!!! saper-saper yang slalu baca blog gua ni mesti perasan something kan dalam blog ni.. apa lagi kalau bukan gambar lisa surihani yang berlambak kat dalam blog ni.. har har har..  kali ni entri ni pasal lisa dan juga lipice.. Lisa dah pun menjadi model untuk Lipice Malaysia.. tahniah lisa!! nanti kita keluar okeh?

meh tengok gambar lisa yang cun-cun..





okeh, rilek-rilek ok?? jangan tengok lame-lame tak baik.. ni pulak contest daripada Lipice.. menang dapat iphone.. korang masuk je la okeh.. tu je gua nak cakap.. hehe 

renung-renungkan dan selamat beramal okeh.. 
Comments
50 Comments

50 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

comell~

shima said... [MEJAH JAWAB]

lisa memang cantek weyh.:)

SweetyMui2 said... [MEJAH JAWAB]

lisa iklan ape pun tetap cantik :)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua cantik jugak kan?? kan?? kan??

Teletubis said... [MEJAH JAWAB]

damn...kurang pahala posa aku...

Entri Cilanat!!!

Cilanat!!!Aku Nak Kawin...

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

bakal bini aku.. :)

Post Terhangat...
Gadis Seksi Itu Gampang

Live. Love. Laugh. said... [MEJAH JAWAB]

saya puasa. tapi saya komeng jugak. hihihi erm saya rasa lisa ni cantik orangnya. kontroversi pun tak byk. bagus2.

salam perkenalan :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

Gua pon nak cantek juga...

lipice 1....

Ann said... [MEJAH JAWAB]

dia mmg cantik....pndai pun pndai..kontroversi pun kurang

kata hati bukan kata mulut said... [MEJAH JAWAB]

lisa cun tp aku tak minat dia

Yorke Kun said... [MEJAH JAWAB]

alamak, dah tertengok lama-lama..mcm mne ni? hahaaha
*lisa surihani kot!

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

ni mesti kipas susah mati lisa surihani kan..hahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

nyahaha,,

ana said... [MEJAH JAWAB]

peminat setia sungguh ni...tlg promo free je ke?

hanis said... [MEJAH JAWAB]

kwn lisa kat sebelah tu terdedah sgt huuu~

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku suka dia ni hamzah oi. suka sukaaaaa!

Shahrul Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

hhehee~ aku mmg admire gila2 kat Lisa.. ahahah~

aku nyer yang dah ber edit tak pulak ko cilok.. amik je.. =D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [MEJAH JAWAB]

aku belum buat n3 pasal dia pernah cople ngan aku...ko jagan kasi tau org lain ya

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

hamzah oh hamzah..awat yg ang rajin sgt update ha? haha..
weh..lisa kan dah lama jd model..ktggalan ke apa ang nie? keh3..;p
pic no3 sexy cket..;D

cik selamah kundang said... [MEJAH JAWAB]

aku aku nak lawa cam lisa surihani

julietchun said... [MEJAH JAWAB]

tapi dia berlakon tak berapa best, cam kurang penghayatan je,bagi aku la.

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

aku rase aku mcm lisa
mahahahah

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

lisa memang cantik..tu sbb anak lelaki akak sukakan dia..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

macam taik jer aku main game tu.... caner nak menang.... apapun, lisa memang lawa....

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

ko laki join contest lip ice jugak ker?
hehehe

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

memang comella lisa ni..

Tomato Gurl's Life said... [MEJAH JAWAB]

lisa cute :)

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

comeynyer lisa! ;)
penah jumpa dye kat mines..sweet sgt!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

lisa mungkin menjadi bini gua esok..

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ha, hamzah jom la join contest tu, mne la tau pemenang lelaki dapat kawen dengan lisa ke.

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

apesal lu suka sgt lisa neh ?
gua kan ade!

kahkah!
btw, dye mmg cute bgt ouh!

Kap said... [MEJAH JAWAB]

puasa puasa.

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

sekacak2 lisa 2,pelatt r jugak..same mcm abg aku.

PUPUT said... [MEJAH JAWAB]

mana dpt pic ni?..i loike lisa byk2..sgt comel..xpakai mekap lg cun..caiyok3 lisa..^_^

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

ak suke ank dia..mia sara,,,kui9

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

wei aku suka gila dgn lisa. cunn gila .

Tina Farhana said... [MEJAH JAWAB]

Lisa comell!

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

lisa memang comel kot~

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

comey..

hiro said... [MEJAH JAWAB]

sje nk cri gduh pe...gmbr mkwe gua ade kt cni..

nemo said... [MEJAH JAWAB]

lisa! (^_^)

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

aminnn

soffea said... [MEJAH JAWAB]

saye pon minat lisa surihani jugak. beliau sgt cntik ;)

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

tak tergoda. lalala~

♥ p a A n i ♥ said... [MEJAH JAWAB]

lisa ni mmg natural beauty laa...comellll

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

die mang cute n sesuai jadi ape2 model iklan :)

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha fanatik betul ko ngan lisa surihani..

btw thanks bro sudi jemput aku tengok vampire suck yang agak sak.. n sori sebab lambat n biar ko buka sorang2 kat OU.. aku gi melawat bean moreno la

Anne Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

oihh~ kena join ni. mn tau de rezeki dpt iphone sejibik. hee :p

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

lu suke lisa ke weyh??

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

chare gak kalau lisa jadi awek gua.haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...