Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, August 12, 2010

MAK, PUASA NI SAH TAK??

mak puase ni sah tak???
lepas je sahur saya tidur sampai la dekat-dekat asar.. tapi saya tak makan ape pun.. kirenye saye puase 2 3 jam je la hari ni??? untukng jugak kan?? tak letih..

mak puase ni sah ke tak??
saye gatal hidung pastu terus je korek.. korek dalam-dalam.. tengah kusyuk korek-korek idung baru perasan hari ni puase.. tapi jari dah separuh kat dalam.. tak baik buat kerja separuh jalan kan?

mak, puase ni sah ke tak??
tadi pegi bazar.. ramai awek2 cun.. free hair lagi la ramai.. yang bontot besar lagi ramai mak.. ye la nama pun bazar kan.. nak beli air sirap mesti saye kena himpit2, tolak2, cuit2 dari diaorang tuh.. saye laki mak.. setan takde tapi nafsu tetap ade..

mak. puase ni sah tak???
saye letak doa bukak puase kat dalam blog.. tapi bila nak berbuka sorang pun tak ingat bace doa.. semua pelahap macam setan je..ape la.. takpe ke makan sampai muntah ni??

mak oh mak.. nape la tak jawab..

kalau la mak tau saye tak pegi tarawih mesti kene nih.

macam biase gambar takde kene mengena.. salam ramadhan semua..
Comments
28 Comments

28 comments:

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

aik~
apesal mcm nie plak~
sian lembu tue xbersalah~
ahahaha~

hanis said... [MEJAH JAWAB]

hahaha g teraweh la encek hamzahh

amira said... [MEJAH JAWAB]

erk.. tak gi terawih jemaah ka??
takpe..boleh buat kat bilik je,,nama pon solat sunat..
tapi lagi syiok buat berjemaah ye dak..??

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

adoi..penat mak nk layan ank mcm gtu..hihhi

~payien=} said... [MEJAH JAWAB]

mak rse pose kaw ni xsah. t gnty pose. jgn wat wat lgy.. ingatttttt!

mama zharfan said... [MEJAH JAWAB]

mak dh jwb ke belum soalan2 tu :p

feel free to visit my lil blog CLICK HERE!

shima said... [MEJAH JAWAB]

haha.sengal eyh ko.haha.:)

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

mak ouh mak.

eh kalo raya korban, simbolik la juga gambar lembu tu.

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

ni mak nak marah neh...hehehheh....mak xajar buat cmne..ihih

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

letak doa bukak pose kt blog pon gtau mak ke wei?
uhuhu.
slmt berterawih dude.

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

xbatal

malah di wajibkan

hahahaha

Pinky Pixie said... [MEJAH JAWAB]

pehh, entry masyukk ar. kehkeh

♥ Cara mudah edit gambar : PICNIK ♥

@ien_R@z said... [MEJAH JAWAB]

makcik.. tgk ank mkcik nie.. tak g terawih!!


piat dia mkcik!! jgn bg mkn sok.. hehhe

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

tak sah..hakhak

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

renungan tul entry lu nih
patut ade kena tmbah lg ptanyaan tuh kat mak

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. gua rase sah lg kot..

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kesian mak lu dapat anak mcm lu derrr...adoi jenuh la..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

srihanyot.. sedeh gua lu ckp camtu..

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

mak x jwb tu mknanya pose x sah.. hehe

AiZ said... [MEJAH JAWAB]

macam dah pilih lembu untuk dikorbankan jek?.. boleh la wat lembu golek.. hehe



Aiz latest entry
Tangkap basah di kem PLKN pada bulan puase

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said... [MEJAH JAWAB]

terawikh2... hehe

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

naseb baek la hang bukan anak aku..... (tapi aku lum kawen, memang tadak anak laie) - ada unsur2 promote diri kat situ....

Lynda.CG said... [MEJAH JAWAB]

u r so funny! trus follow blog nih okey. sesungguhnya entertainment terutama kepala lembu yg x kena mengena tu. hehe

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

tidur sampai petang? tak solat zohor ngan asar ker??

teha said... [MEJAH JAWAB]

xtw nak ckp cne...tpi rse nyer memang pose x sah kn,kn??

asfiedaimpiana said... [MEJAH JAWAB]

salam, tima kasih krn sudi singgah blog ambo yer...salam perkenalan dr ambo n salam ramadhan :D

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

bereh.. demo comey lotey

Pewaris (Persatuan Melayu Kuala Lawas) said... [MEJAH JAWAB]

tarawikh ada bbrapa hari lg... :)

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...