Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, August 19, 2010

mak

oh mak.. saya nak balik makan nasik..
Comments
37 Comments

37 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

MAK: Balik la...mak memang dh masak ni....khas utk anakanda tersayang....menu nya makan penampar la di tengahari puasa ni

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

balek laaa...t mak msk kan ns..
kol 7.30 t kite mkn yekkk kate mak kpd ank nye...

>_<

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

balik laa hujung minggu ni..
ape salahnya~~

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

entri nie buat gua nak terjun bangunan

amira said... [MEJAH JAWAB]

balik la.. rindu ketiak mak ke??

fiQfrozen said... [MEJAH JAWAB]

nak kene lempang?nak?

MiYOKO TACHIBANA said... [MEJAH JAWAB]

bwla bakal menantu mak sama ye...mak teringin nk tgk..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

mak dah bank in dwet dah... pi la beli sendirik.... tapi tunggu kul 7.30 baru ngap. mak tak nak muka ko terpampang kat metro ngan 999 naik van jenazah.....

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

"balik ngabeh kan boreh yo ekau nih! bln poso plk tuh!"

xD

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

nasi je??jimat gile jd ko..hahaha

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

make sure makan nasi tyme bebuke bukan sekarang ya.. =p

elly said... [MEJAH JAWAB]

Mak: Memang senang jaga kau ni ni nak..makan nasi je....

redballerina said... [MEJAH JAWAB]

aku pun tak balik rumah lagi bulan puasa ni, sedih betul

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

balik lah nak. balikkkkk sekarang jugak

Kniedaz said... [MEJAH JAWAB]

mak, (kat kampung di johor)..kami nak balik minggu akhir posa..nak makan sambal goreng..huhu

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ape salah gua..

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

ala ala ala...comenyer cakap macam tu...konon. hampeh je.

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

ibu ibu
saya pun nak balik
mangan nasik

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

mak hang baru je nak tengok rancangan kuali hang sibuk nak balik makan nasik

cantik muka

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

tak abes2 "ape salah gua" =_="

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

balik la nak..
mak tunggu ni....
alahai ank mak..
kesiannye..

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

nasi je bro?lauk2 taknak ke utk berbuka?hik3..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

istilah makan nasik tu skali ngan lauk la.. biae mak panggil

"makan nasik ni woi!!!"

takde la mcm

"meh makan nasik ngan lauk pauk.."

hahaha.. kan?? kan?? kan???

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

mak..ank mak xpuase ke mak?

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

saya sudey d rumah bersama mak saya ! heee

miss dayah said... [MEJAH JAWAB]

huwaaaa nak balik umah,.....

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

jom berbuka dengan aku...
aku berbuka seorang diri hari ini.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hape la korang ni.. duk jauh skit nak balik.. ayoo.. hahahaha

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

ish ish ish~
nnt raye blk x??
blh mkn nasik ngn mak~

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

saya pun rindu mak saya.

hari nie berbuka sorang2..

sume roommates takde..

kawan2 pun ntah kemana.

sabarlah hati..

iemaZAIMAH said... [MEJAH JAWAB]

sawan ke lu ni?

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

siang plok...

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

heii...suka belog awak!!! comel!!!!

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

bagus anak mak yang baik.. manje la tu..

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

so selama tak balik jumpa mak ni lu makan apa? steak?

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

makk nak balikk. nak kasih sayang mak. :P

hahaha~

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

gua mau ikottt!!!!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...