Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, August 21, 2010

MAK

perut saya kenyang tapi jiwa kacau
Comments
29 Comments

29 comments:

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

homesick ke hamzah oiii?

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

kenapakah?

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

sebab ko tak semayang magrib lagi kowt..makan kenyang sangat sampai tak larat nak semayang..hahaha

Post Terhangat...
Kecik-kecik Dah Pandai Membazir

Teletubis said... [MEJAH JAWAB]

ko tengah gersang ke hamzah??kawin cepat2..ko ni dah wajib kawin ni..

Entri Cilanat!!!
Cilanat!!! Kon*k Sapa Kat Selipar Ni

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

rindu ibu yeee
sabar yee
kalau rindu call la
(:

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

gedik

nemo said... [MEJAH JAWAB]

saya pon same mak..

(^_^)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

grr

ana said... [MEJAH JAWAB]

klu dh rindu mak, balik le takyah tggu raya...

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

ala comel la hamzah

nemo said... [MEJAH JAWAB]

cmne ney mak..?
(^_^)

SHAHEILA said... [MEJAH JAWAB]

jiwa kacau baru igt mak..

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ooo hamzah~

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

mak dah suruh balik dah tuu

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

hamzah lu umur berape

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

oh rindu mak ye MR hAMZAH.

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

jiwa kaco ubatnya zikrullah..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

jiwa kaco ubatnya zikrullah..

dLa said... [MEJAH JAWAB]

awat plak nie ?

lumut said... [MEJAH JAWAB]

woiiiiii!!

lu ni mcm parid mofasad gak kan sehari nak naik 10 entry an??

sofia said... [MEJAH JAWAB]

BAPAK

perut saya kacau tapi jiwa saya kenyang :P

Nudi said... [MEJAH JAWAB]

rindu mak heh ?

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

Mesti mak nyer pun tengah teringat & rindu sesangat kat anakanda nyer..:)

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

hamzah~

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

mesti korindu ketiak mak kan.tu pasal jiwa kacau.balik lah kg hamzah oi..cepat.hehehe

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

mezah gediksss

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

olololololo...bsr2 pom rndu mak lg!

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

ampunkan saya makk. saya tak tenang sebab saya habiskan ayam masak merah satu kuali tu =____=

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

makan x ingat dunia la tu...hehehehe

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...