Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, August 26, 2010

Malaysia!! Merdeka!!!

semua orang tahu hari merdeka bila kan.. dan gua syak semua orang malas nak sambut sebab ni bulan puase.. apa kaitan bulan puase dengan merdeka?? korang takleh lompat-lompat?? 

boleh je nak sambut, jangan lebih-lebih sudah.. kang tak pasal-pasal ada orang upload video korang masuk facebook.. kah kah kah.. gua rase bongok pulak budak 3 ekor yang berdikir tu sambil berzikir.. ayooo... 

mari kita sokong 1 BLOG 1 BENDERA  

kalau kita tak sokong saper lagi nak sokong kan? salleh gregor nak sokong? kah kah kah.. 


merdeka!! dah merdeka ni!!! apa lagi?? letak la logo bendera kat blog korang.. ke dah lama letak?? gua lambat eyh?
Comments
30 Comments

30 comments:

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

gua letak bendera ni kat hati gua boley??

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

boleh.. lu nak kena lempang??

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

gua dah lama letak kalau lu selalu visit blog gua

nabilah abd rahman said... [MEJAH JAWAB]

dah lama aku letak...

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

tahun ni gua termiss berbaris..hakhak

kita ni tak kira apa jua sambutan mesti ada konsert mega.Seolah2 itu WAJIB..Smbutan kemerdekaan pn tak terlepas dr ini..masa tu pergaulan bebas dan batas aurat dh tolak tepi..kadang2 terfikir lebih baik takde smbutan dari ada smbutan..

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

hehe..aku sejak lahir da ade cop bendera weh..
oh.i'm getting old...
:(
kekeke

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

apakah smgt patriotik hamzah ni..haha..
bagos2..
slmt becoming merdeka. :)

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

saya cinta malaysia
saya akan letak bendera di hati
hehe

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

wa letak gambor lemang sama ketupat lah.

amecam?

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

wa tak letak lagi.hehe

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

nanti gua letak bendera kat blog gua jap lagi..

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

Hi Hamzan Ian :D

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hai wanie..

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

wa dah letak dah. nampak tak?

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

hahaha hamzah ! i baru sempat update . busy lah ! ahah .

kena cari bendera lah ni . tapi nak pasang depan bilik ahh haha

MiszNoRuL said... [MEJAH JAWAB]

ok , letak skrg :D

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

wa rembat bendera ni aje lah ye! wa malas nak selongkar bendera lama..

kang terkeluar bendera jepon..naiya!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

cun!! korang mmg cun!!

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

blum pasang lagi la...huhuhu

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

tanggal 31..bulan 8..57..hari yg mulia..lalalala~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. gud2..

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

ala..nak kene letak ker?? nanti kak sumi letak yek...

pinjam bendera ko la yek..huhuhuh


Sumijelly.com

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

jadah ape ni

Ann said... [MEJAH JAWAB]

ak letak dlm hati je lah..cukup dah..

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ala, ne aku siap bawak ag jalur gemilang balik egypt, tak cukup ag ke?

Kap said... [MEJAH JAWAB]

aku pasang bendera dalam bilik.

farzana :) said... [MEJAH JAWAB]

Aku siap buat birthday utk merdeka.

Salam Satu Malaysia :D

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

jom celebrate merdeka?

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

salam merdeka untuk otomen...=)

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

haha salleh gregor. ;p buduh itu manusia.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...