Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, August 23, 2010

Menu Bersahur

Menu bersahur semalam adalah ayam percik, ikan goreng, kuih, nasi putih dan juga air milo... cakap banyak tak guna hape pun.. meh tengok gambar okeh..



sedap kan??? mana nak dapat tu ayam percik pagi-pagi pukul 5??? tapi gua dapat woo.. tengok nasik tu pulak.. putih, dalam mangkuk macam jamban lagi.

ayam pulak 2 ketul.. besar pulak tu.. kuih lagi la, satu plastik memang pergh.. ikan goreg makan saje pun sedap kan..

tapi..

ni gambar gua ambik time bangun tido tadi pukul 8!! apekejadah makanan ade depan mata tapi gua tengok je? dan roomate gua apesal perangai macam syaiton tak kejut gua makan ayam time sahur?? dan perangai beliau lagi la syaiton bile tak buang ayam 2 ketul tu tapi letak sebelah katil gua tido..

argh.. lapar gile..
Comments
47 Comments

47 comments:

ana said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha....jgn jadikan alasan tak sahur sampai tak pose ari ni...hahahaha

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

pergh kalau aku tensen dapat member macam ni. rela lagi duk dalam gua.haha

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

ala ko g panaskan balik...

Tomato Gurl's Life said... [MEJAH JAWAB]

mangkuk paling cun...haha

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

arini sahur mkn kismis jek..huhuhu

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

kau jangan ponteng pose lak hamzah..kang ko tergolong dlm spesis yg lagi terok dari syaitonirojim tu..kui3..

daisy said... [MEJAH JAWAB]

hisy..
ngko ni saje taww nak buat aku lapar time-time cenggini~

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

bazir je makanan tu kan...

len kali bli jam loceng lah..buat sound tahap maximum pehtu letak jaoh dari katil..kompem senang bangun =p

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

waaa..kesian giler..
menu kemain sedap..tp hanya mampu melihat..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

padan muka..hakhak

mizz sue said... [MEJAH JAWAB]

ish ish...ish...hihi

MiszNoRuL said... [MEJAH JAWAB]

sahur dgn ayam percik mmg sedap la kan.. haha..gi amik bau dulu, 1x jek..cam p.ramlee buat dalm cite 3abdul tu haha T_T

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

apesal la korang ejam ni.. argh..

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

haha lain kali jangan tengok jam. makan dlu, baru tgok jam.

sahromnasrudin said... [MEJAH JAWAB]

salam..sy sahur konfleks dgn susu je

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

ooohh lupa nk bngun sahur rupanye..hahahaha

Ann said... [MEJAH JAWAB]

haha kecian ko...kalo leh simpan lg, panaskan jer lauk tu...wat berbuka hehe

otak ketat said... [MEJAH JAWAB]

lantai tu mcm dlm toilet ja? baik kau mengaku. kau mkn sorok-sorok dlm toilet kan?

SHAHEILA said... [MEJAH JAWAB]

padahal dalam hati: nak makan syp2..nak monteng sbb x thn tgk mknan x bis

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

sedih gua baca entri lu nih.sob3x

Kap said... [MEJAH JAWAB]

perkara kecil.
aku pun tak sahur.

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

huh..sedap ayam tue...tapi tak blh makan...ohhh katakan tidakk..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

bestnya pagi tadi dapat sahur..tak rasa lapar pon ni..best..best..hakhak

Azuan said... [MEJAH JAWAB]

hahaa..terbaik la member ko..

tim said... [MEJAH JAWAB]

betul ke ko tak makan makanan tu jam8 tadi..?

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

kalau gua, bgn2 je gua jerit
'lahanattt ko setannn!'
sian betei lu neh!

anaz said... [MEJAH JAWAB]

haha lu puasa la beb.. jiwa kental punya.

* mEsSy * said... [MEJAH JAWAB]

sedapnya..

=(

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

waa sedapnya..nak jgk..
hehe..cian hamzah..^^

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

cedey jek aku bc kesah ko neh beb~

>_<

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

waaa
sedapnye menu sahur awakk

nis punye menu biskut kering jee
huhuhu

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha...gua hanya mampu gelak...

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

Ouch!

har har har... ;DDD

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

bagus ar ko hamzah..zuhud..hahahha

Post Terhangat...
Manusia Durjana

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

woh sedap!! ~_^* tp, alahai..cian btl la...kalu den la mau berjurai-jurai air mata smbil melutut di tepi katil...T_________T

Teletubis said... [MEJAH JAWAB]

aku sahur dengan air liur je hamzah oi...

Entri Cilanat!!!
Cilanat!!!Pesal Ko Follow Bontot Aku Ni??

¶A.K.I¶ said... [MEJAH JAWAB]

auzubillahiminasyaitoonirajim!!!

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

pergggggghhh.. sedapppp je.....

kata hati bukan kata mulut said... [MEJAH JAWAB]

membazir2
apa kata ko bg aku je ayam percik tu

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

wa kan da ajar siap2.nih semua dugaan bai.duniawi semate2.bezikir2.ke lu period jugak?muehehe.jgn ape2kan wa!...

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

rumate kamu terbaik !!!!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ayooo.. korang nisss.. har har har

Robot Baik said... [MEJAH JAWAB]

kempunan beb..
hahahaha...

iqbalsyarie said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha...bro,aku bersimpati dgn ko :D

Cerita terbaru di blog: Sebab-sbb jahiliyyah!

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

gua lapa.

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

haha tengok je laa ayam tuh. ;p

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

gile setan member lu.huhu.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...