Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, August 28, 2010

Nuff!!! Nape Saye Tak Pernah Dapat BE?

hari tu gua boring-boring then gua hantar la tiket kat nuff.. antara isi kandungan tiket tersebut adalah nape gua tak penah dapat BE walaupun sudah sebulan lebih join nuffnang.. dan nuffnang cakap jangan risau.. semua orang dapat punya.. biase la gua baru lagi dalam blog ni so tak tau ape-ape la..

malu bertanye sesat jalan kan? kalau tak tau tanye je nuff tu.. diaorang mesti balas punye.. memang terbaik la nuff..

meh bace ni.. klik tuk jadi besor..


itu apa yang nuffies cakap.. entah macam mana gua tengok akaun nuffnang tadi dan ini dia hasil pertanyaan gua..

BE pertama untuk blog gua selepas join nuffnang sejak 4 hb7 2010.. pergh.. sebulan lebih jugak tu.. ok la tu, ni blog baru dan berhingus lagi.. BE satu pun nak kecoh, orang lain dah beribu-ribu dah.. amende la ko hamzah.. grr..



amacam?? boleh buat beraye tak? takpun pergi jepun raye ni.. gua dah lame nak pergi jepun.. tahun depan boleh raye lagi kan? har har har..

p/s: itu bukan jumlah sebenar okeh..
Enhanced by Zemanta
Comments
55 Comments

55 comments:

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

belanja aku la..
hahahahah...

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

puiyoh~

amira said... [MEJAH JAWAB]

hoho..tahniah la..~~

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

wahhhh...
manyak tu...

nurul riza said... [MEJAH JAWAB]

tahniah..dh dpt BE...

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

yes!!! akhirnya ko pun dapat, so takyah nak hantar komen2 wat muka kesian kat aku..... tapi kira ok ko baru sebulan dah dapat BE... aku rasanya dah bertahun... he he....

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

boleh la nak belikan tudung raya untuk aku.

Bai said... [MEJAH JAWAB]

wah taniah. aku join dah lama pun tak dpt riban2. hahaha

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

fuh!! Banyak gler... haha.

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hamzahhh!~~ ai nak stonghand 1.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

stonghand tu binatang ape lak?? ayoo

SyUhAdA said... [MEJAH JAWAB]

wah..
gler byk~

Ann said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo dh ribu riban...

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

pergh..mengadu kt nuff yer...
giler r ko..
sebulan duit dpt cmtu...
tahniah2..
hehe

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

4 haribulan 7 ko setat join nuff kan???



bezday aku...


memang bawak tuah kan aku ni...haha

nurul nadea said... [MEJAH JAWAB]

sbb ko x rajin hupdate nuff punya survey..aku buat byk kali, baru dapat 6 BE..ko update la survey2 tu..buat banyak kali pon xpe kot..ko start blogging same kot dgn aku..

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

wah, banyak 2.
nak duit raya RM500

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

BE tu jadah ape?

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

bufered earning la jlove.. ko bukan bawah nuffnang kan?? adverd ko ambik kan??

adverd lagi banyak tu..

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

BE tue nape weh??aku nok duit gop!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

be tu natang apa wei?

nabilah abd rahman said... [MEJAH JAWAB]

whoaaa....banyak tu..belanja makan nanti...tak pun nak g raya umah kko la...

lumut esoklusa said... [MEJAH JAWAB]

lu tipu gua an bai??ciss

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [MEJAH JAWAB]

weh anto loe ticket kt nuff hr2 ntah2 lg byk depa bg BE huhu

p/s: tahniah derr slmt berblog =)

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

satu tp beribu?

huh. bia 1 jela hahaha :p *dengki*

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

argh.. tu bukan nilai sebenar ah.. gua tipu je.. hahahaha

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

ahhaahaha...gila banyak....makan xhabis anak cucu..:)

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

hei kamu saya nk jugak dapat macam tu...tapi macam mana..=(

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

aku pun sama gak... cam ne nak check BE ni ek? ada je org updated entri citer pasal BE lah ... aku check nuff aku tak de pun? nak tgk kat mane ek?

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

mak ai hamzah~
beshnyer awk~
saye pon xpna la nk dpt lg BE tau~
tahniah la utk awk~

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

amende ni bhai?haha

aZLiNa aZiZ said... [MEJAH JAWAB]

Konpius ni. betul ke jumlah beriban tu. Uh uh...untung nya. Esok2, banyak lah BE tu, yang penting, sabar.

p/s: Mau duit raya, sila lah join contest Raya Meletops di blog saya. Rezeki, tak siapa yang tahu kan. Heheh.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

argh.. bukan jumlah sebenar la bai.. lu tak nampak ke kat bawah tu?? hahahaha

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

ko edit photoshop kan hamzah nilai tersebut..ahaha..aku nampak putih2 ko tampal2 tu..

syok ah tu dpt BE..aku dah 9 bulan pun haram tak pernah dpt BE..tapi..ade aku kesah??ahahaha..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

cik sha... hahahahaha!!!!

lu sorang je yang bagus!!!

gua sayang lu lebih!!! nyaahahhaa

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

bro, byk nye? ak sebulan pun paling byk rm300.. btl ke 2 bro?

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

satu kebanggaan darkbatman ada kat sini..

takde ah.. aku saje je tu letak banyak2.. hahaha

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

wow.. terbeliak bijik mata aku..

tehr said... [MEJAH JAWAB]

hahaha
apasal ko tak letak no 9 kat depan?
...masti boss nuff terkejut giler

Tomato Gurl's Life said... [MEJAH JAWAB]

banyaknye....share sikit..hehe

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

keco la lu hamzah!!!

...
.....
oke gua jeles.. hahahahaha

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

eeem...eplik..baru sebulan..tetiba RM1K...
mcm tak betul jer...
muahahahahah

http://sumijelly.com

HIDUP SEORANG BLOGGER

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha kak sumi and che arm.. anda jeles?

jgn lupa bg duit raya kpd saye nanti.. rm100 kerana saya adalah student.. hoho

Kap said... [MEJAH JAWAB]

aku pun student.
harhar.

farzana :) said... [MEJAH JAWAB]

wei2 , duit raye utk aku eh ?
Hoohoh!
Temaseh2 ~

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

kau baru sbln join nuffnang,da dpt byk tu
mmg aku x caya la

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said... [MEJAH JAWAB]

byk nye...

caca said... [MEJAH JAWAB]

hamzah , mcm mane ko antar emel kt nuffnang ?leh mntk alamt emel x ?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ko pegi web nuffnang.. ade kat situ..

caca said... [MEJAH JAWAB]

hamzah , nak be jugak !

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

batak banyakkk wei. mintak sikit!

Bella Enveeus said... [MEJAH JAWAB]

LOL! ada main edit ni.. ish ish.. hahaha nmpk sgt perbezaan warna itu..

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

nice bella.. ko terbaik..

cerita apakah said... [MEJAH JAWAB]

aku nihh bila la nak dapat BE tension betoi aku nak gak update post tulis dah dapat BE

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...