Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, August 5, 2010

Nuffnang Premiere Screening – Tekken

terase bangge ade.. rase hidung kembang pun ade.. nape??
gua adelah antare manusia pertame kat malaysia yang tengok citer Tekken ni..

cakap banyak tak guna hape kan.. meh2 tengok tiket free nih.. hoho.. 

















pertame skali gua nak trime kasih kat che armster sebab beliau sudi mengajak untuk tengok preview citer tekken nih.. che armster menang 2tiket preview daripada nuffnang, pastu gua mintak satu kat che armster..hehe.. dan gua nak mintak maaf banyak2 la che armster sebab gua datang lembap.. ade ke patut gua sesat nak carik tropicana city mall tuh???

gua janji ngan beliau datang kul8 tapi kul 9 baru la sampai.. gile haper duk atas motor dekat 2jam baru dapat cari tropicana tuh.. gua brenti stesen minyak tanye mamat tu.. tapi mamat tu rupenye mamat bangla.. yang mamat tu tau 10hinggit, 20hinggit,50hinggit je.. demmit..  last2 tanye awek cun yang tengah isi minyak, beliau cakap jalan je terus pastu jumpe ah.. apesal la gua tak jumpe awek tu awal2..

citer ni overall best.. ade aksi tumbuk2.. romen2.. nampak punggung semua.. awek dlm citer pun seksi2 nampak bontot.. tapi che armster cakap citer ni dah lari dari citer asal die.. tekken ni daripada game sebenarnye.. dan che armster main sampai tekken6.. fuhyooo... 

pastu jumpe pulak cik lily putih ngan husband die.. hoho... jumpe lagi eyh cik lily..  blogger lain gua tak sempat nak kenal2 sebab gua datang lambat dan tak sempat la nak ambik gambar semua.. rugi2.. 

sekali lagi time kasih che armster dan tenkiu juge kepade nuffnang sebab bagi che armster menang.. GSC Tropicana pun tenkiu jugak ok?? kerusi dalam wayang bapak besor.. gua ni memang jakun gile.. 
Comments
42 Comments

42 comments:

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

hahaa..demmit la kau..aku sampai sekarang takde orang nak belanje tgok wyg!

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

asal x ajak aku?
huwaa



nak tengok tekken ni
aku suke aksi ganas2 ni
hahahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

fairuz: haha.. ni free je nuffnang bagi kat che armster.. che armster bagi kat gua satu.. hohohoho

ery: ala.. lu pegi la bodek2 che armster len kali.. hehe

Sly Nolan said... [MEJAH JAWAB]

dem~ bak satu! haha

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

bestnye tgk wayg free...xpernah lg menang pape dr nuff...sob sob~ kena usaha laghik =)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

sly; hoho.. meh2 ambik..

yana: rajin2 masuk contest... hoho.. gua penah pegi LG tu je..

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah,

gambo awak dgn chearmster pun k lily tak sempat nak amik. lain kali lah ye kite bercomwhore sesame lagi.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

cik lily; tu la.. smlm datang lambat sngt la. sesat cari tropicana tu.. hoho

caca said... [MEJAH JAWAB]

weyh nak r ! T_T

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. caca oh caca..

naz said... [MEJAH JAWAB]

rezeki rezeki :)

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

cissssssssssssssssssssssssssss.........

PUPUT said... [MEJAH JAWAB]

wow..sgt best..baik hatinyer che armster..tahniah gak kat kamu sbb dpt tgk..hehe..

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

wahh..jeles2...huuhu

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

x jeles pon oky...fine!!!

cari balak baru la camni suh blanje tgk wayang..huh!

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

x jeles pon oky...fine!!!

cari balak baru la camni suh blanje tgk wayang..huh!

♥cutebabygirl♥ said... [MEJAH JAWAB]

bestnye.
klu u dapat free, kasi i satu ea? :D

♥cutebabygirl♥ said... [MEJAH JAWAB]

bestnye.
klu u dapat free, kasi i satu ea? :D

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

best x cite nye tue~??

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

sengal nye hamzah.. lain kali google map dulu sebelum datang haha. aku siap dah blur dah time ko cakap ko tengah kat OU.. waddefak jauh gila tersasar arah destinasi

TQ sebab belanja gua air sprite

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

naseb bukan the last airbender.klo x mau jugak aku jeles ko tgk free.

pawaka19 said... [MEJAH JAWAB]

jeles tol..ko tengok dulu da..

"Mel Pawaka19 Menjadi Pengacara Agrotek RTM"

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

naz; rezeki jangan ditolak.. hahaha

serihanyot: jangan jeles ayu.. hahahaha

puput: che arms mmg baik dowh..

honeybunny; wa~~ tenkiu sbb jeles.. hahaha

aliesya: ala.. nnt kite kuar la.. wokes?? lu la wanita paling cun dihati gua nih.. hahaha

cutebaby; lor.. meh kuar r next week.. bereh?

kamaryeah: tak best..

che armster.. hehe.. lu mmg baik ati r.. tenkiu2 ajak gua.. haha.. ni mamat bangla tu tunjuk jalan.. ayoo..

alee; gua nak jugak tengok the last airbander tuh.. meh tngk same2 nak??

pawaka: tenkiu sbb jeles..

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

nuffnang tu ape?haishh-_-"

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

kenapa haa nuff asyik sayang kat kau?
share sket brader

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

echah: nuffnang tu makanan...

syahira: hahaha.. sebab gua slalu puji nuffnang.. hahaha

Fara said... [MEJAH JAWAB]

naseb abek jmpe awek cun tu.
klo tak terlepas la ko nak tgk tu...
huhu~

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

xbest??
nasib baik...
xyah g tgk....
bgs gak kn ko da p...
review kt ko jer~
hahaha

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

bestttttt...

tengkorakemas said... [MEJAH JAWAB]

fuiyoo dah tgk..biasela filem mesti lain dr game ke novel, mesti ubah sikit2

amira said... [MEJAH JAWAB]

lain kali bawak c0-pilot supaya tak sesat k...

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

fara: tu ah.. 2jam baru jumpe awek cun.. yg len tak cun.. grr..

kamaryeah; tak best pun.. bese2 je..

tengkorakmas: betol2.. same mcm prince of persia tuh..

amira: lu jadi co-pilot gua boleh?? hehe

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

wah!jeles2!!

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

ooo dah bertentang mata dengan anak ikan tu ek..

bestkan dpt tenguk wayang sambil jumpa member blog..

sonata anak kancil said... [MEJAH JAWAB]

best la dapat tiket free...

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

hah selalu mcm tu mesti lari dari cete sebenar mencik

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ateyn: haha.. tenkiu sbb jeles.. hehe

kak ina kl: ari tu da jumpe la kat LG party kak ina.. kak ina ade jugak kan preview tu??

sonata: mmg best best.. hehe

miss: biase la movie..

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

lu cite romen2 lu minat arr.. haha..


gua dh 35 tahun tak tengok wayang.sob3x.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

loh... apesal pulak.. lu kan gadis comel.. heheh.. gadis comel la tengok wayang..

E.d.Y said... [MEJAH JAWAB]

wow..ada aksi ehem2...kene tgk ni...hehe

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ak nak tgk salt pun x lepas g..

Aidi-Safuan said... [MEJAH JAWAB]

hek eleh.. pergi tekken tak ajak!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...