Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, August 25, 2010

Nuffnang Premiere Screening – Vampires Suck

har har har har har!!! kah kah kah kah!!! 

owh..sori-sori semua gua gelak permulaan entri.. nape gua gelak?? sebab gua gila.. 

hehe.. takde takde.. gua tak gila okeh. semalam gua pergi tengok premiere movie secara free!!! ini semua kerana jasa baik dan ikhlas daripada top blogger cik lily putih.. tenkiu kak lily.. jasamu ku kenang sampai raya.. 

okesss... meh tengok gambar dulu.. kang lu cakap gua tipu lak.. 


okeh?? siap dapat button I Love Nuffnang lagi.. rilek2.. gua bukan nak riak takbur ke hape.. Nuffnang dan kak lily bagi free jadi gua kena citer la skit.. bagi penghargaan ke hape.. 


gua bertolak dari kolej jam 6petang.. sampai dalam 6.15 camtu.. kaunter tiket nuff bukak pukul 8 malam jadi banyak jugak la pahala gua kurang sebab tengok awek2 lalu lalang kat situ.. cisss... 


dan semestinya gua pergi dengan che arm.. ingat nak pergi dengan perempuan tapi gua pikir-pikir ni bulan puase jadi gua ajak che arm la.. gua bukan gay okeh??gua ajak last minit.. nasib baik che arm nak pegi.. kalau tak.. hehe.. dan semestinya che arm datang lambat.. pukul9 baru sampai.. beliau cakap pergi melawat top blogger Bean Moreno yang kena TB.. takpe-takpe.. gua caye sebab gua baik.. 


okess... citer ni memang lawak.. base on citer vampire twilight, new moon dan eclipse.. macam citer scary movie jugak la..mula-mula bella nak jadi superman, pastu takleh sebab bella dah kena gigit vampire.. pastu kuar anjing, kucing.. alien pun ade dalam citer ni.. jacob pulak body memang tough macam body gua, edward tak hensem, bella sangat cun dan macam-macam lagi.. markah gua bagi 6/10.. kira ok la tu sebab teknik-teknik diaorang memang menjadi.. gambar pun cun.. awek berlakon pun seksi.. berbaloi la gua bukak puase sorang-sorang kat A&W.. sob2.. 


tenkiu cik lily, tenkiu nuffnang, tenkiu che arm.. memang seronok tengok wayang free ni. rugi la korang semua yang duduk utm johor ke, pindah kerja kat kemunting ke, batang berjuntai ke.. har har har.. 
Comments
42 Comments

42 comments:

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

best tak vampire sucks ni ek?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ouh. student uthm ke ne?

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

gwa harus tengok citer ni

dah boleh download tak

kahkahkah

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku dah donlod citer ni +__________+..
tapi aku tak kire!aku nk ikut jugaK!

h A n Y S said... [MEJAH JAWAB]

oh! jeles!

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

woh menciknyaaaaaaa dapat tgk wayang pree...

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

wa bestnye...nak tgok jugak..tp nuffnang tak kasi pn...frustnyeeeeee

naz said... [MEJAH JAWAB]

fuyoooo gua tetap cemburu haha

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by a blog administrator.
Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

waaa...........x aci..
x ajak pun kak sumi.........
waaa................


Sumijelly.com

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..

cik selamah kundang said... [MEJAH JAWAB]

aku baru tgk trailer dia semalam.mcm &^^%& pun ada.tetiba kluar chiwwawa (eh betul ke aku eja ni?).tetiba kena panggil black eye peas.cam siot je

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

jaga..malam nanti aku kirim semut api gigit kau.

cesss...

Nadia H. said... [MEJAH JAWAB]

jeles boleh tak?
nanti nak suruh nuffnang buat kat jb khas utk bdk2 utm a..aha..

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

haih..kena tgk nie..tp 6/10 ja ke bg? erm..kena pk dlu neh..

daisy said... [MEJAH JAWAB]

dia suck tang mana?

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

lawak part penjahat black eye peas tu
aku suka citer parody camni

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

lu time2 exam nie smepat lg tgk wayang kan...ish...perasaan jeles menguasai diri nih!

Ckin Kembaq said... [MEJAH JAWAB]

suka tengok cita seram,tp kadang tu tu tutup mata gak..hehe

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

yatre: mmg best best..

adrina: bukan la.. saje je..

wanie: hahaha.. mrh laki lu nnt .. haha

kila: lu nak ikut apenya.. gua dah abis tengok pun..hahahaha

kancil: ciss kak kancil niss.. grrr..hahaha


rina: pesal?? gua tunggu jgk smlm..ingt ade..

naz: rilek2 naz.. gua ajak lu nnt..

sumi: hahaha.. kak sumi bini org.. takleh ajak.. hahahaha

cik selamah: tak tau la.. ikut la ko nak tngk ke tak..


hanie: cissss..

nadia: oo.. ko jeles.. takpe2.. nnt aku buat satu lg nuff

fyza: bek tngk citer len fyza..

daisy: suck ni sbb mcm citer scary movie la..

syahira: ko pegi jgk ke??

aliesya: tu la.. esok lusa exam dowh..ciss

ckin: ni citer lawak.. bukan seram..

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

xdpt tiketla. pnat je buat entry haritu. pasni malas dah. tobat

Ckin Kembaq said... [MEJAH JAWAB]

oh..lawak..igt versi seram..n_n

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

cerita melayu ke?

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

sonok hang na.. bila nak bg free kat aku lak? ;p

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

waaa...best2..knape ko asyk bernasib baik?hui9

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

rina: alooo.. ngajuk lak.. haha

citer kelakar.. omputih..

bella: wa.. nnt gua ajak okeh??? cun2..

echah: sebab kak lily yang bagi.. kak lily baik.. hehe

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

dah agak dah citer kelakor..

Azuan said... [MEJAH JAWAB]

dah ad dlam laptop ak..tp x tengok4 lagi..huhu

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

elmo sabar..
tahan!!
hiarghh!!





jeles betol.

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

fuhh..citer memang best siott...boleh gelak sampai guling-guling

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

cite ni lawak wei. mst peg tgk .

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

saye suke vampire

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

wah, dah nak koyak dah jeans yg aku pakai nie tau.. ala ada rezeki lebih so kongsilah dgn kengkawan kan..

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

lu pehal tak ajak gua pegi tgk cite ni sama2?

ana said... [MEJAH JAWAB]

mana ada batang berjuntai dah...berjuntai bestari laaa....hehehehe

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ciklily: hhaha.. nape koyak la ni?? takpenah penah koyak.. btw tenkiu kak lily bagi free.. nice

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

perlu ke kau hilite utm joho tu? Hah? Hah? Demm.
Weh. Mu blek kg bile?

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

thanks cik lily n hamzah sebab pass kat aku satu tiket

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

bestnyer~
rupenya muvie nie yg ditonton ker~

best best~

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

best ar lu dapat tengok muvie free..

hanis said... [MEJAH JAWAB]

kenape nk kene kait ngan dak2 utm skudai neh? xpaham2....

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

nk tgk la citwer ni.. kt u tube ada x?
haha


Latest entry di:
Kek beluberi free~!
Men suck!!!
Keyword 18SX

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...