Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, August 8, 2010

Nuffnang Sharing Session - GAMBOR GAMBOR GAMBOR

wokeesss... mari dekat mari dekat... (mood kembang idung luas)

lebih kurang 24jam jugak gua tak online kan??? secare ringkas entry nih, semalam dari pagi sampai kul3 gua kat SONY NUFFNANG TX5 EVENT kat Sunway Lagoon.. cerite pasal sony event gua citer besok ok?? gambar belom curi lagi daripade blogger2..

abes je sony event gua isap rokok jap sebatang pastu terus blah pegi event kat Kolompor.. penat memang penat tapi perut gua hari ni makan mende free je.. nuffnang memang baik la kat gua.. (idung kembang lagi)

sharing session kat modestos gua jumpe qiefly si budak sensitif ngan pui san .. aik.. tadi macam nampak kat sunway dua makhluk nih.. diaorang memang best..pui san pulak umor baru 19.. blajar kat tailor, dan gua rase kitaorang ade harapan.. hehe.. 

pastu ade mamat ni duk sebelah gua name die aidi safuan..tapi panggil justin bieber hohoho.. macam2 bende kitaorang cakap gua pun dah tak ingat.. pastu kenal2 akak KuE ni.. akak memang senior la bab2 blogging nih.. gua terase kecik je bile die citer pasal pengalaman berblog nih.. wa~~ 

dah2.. cakap banyak hape pun tak guna. tengok je la gambar nih.. lu jangan gersang-gersang sudah ok??


Add caption
hah?? amacam??? tokey modestos cakap makanan ni murah je.. dalam 2 3 puluh inggit je.. hohoho...
gambar agak buruk sebab gua bukan reti edit2 nih.. dah la ambik gambar macam parkinson jeh.. 
grr..

yang penting makan free.. tak penah seumur idup gua makan mende2 macam nih.. 
ape pun, gua memang sayang gile la kat lu wahai nuffnang..


besok gua citer pasal event sony pulak wokes?? jangan jeles2.. tak baik..
Enhanced by Zemanta
Comments
57 Comments

57 comments:

shima said... [MEJAH JAWAB]

ko nie asik jalan je.x ajak lak tuh kan.haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha... dah nuffnang bagi aku jln2.. hohoho...

Mimie.Candy Cane said... [MEJAH JAWAB]

alamak..lapar lagi!!!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

teruskan lapar ye..

tengkorakemas said... [MEJAH JAWAB]

mak oi makanan...gempak gile

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

so yummy...
beshnyer jd kamu...
huhu~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

mmg.. naseb baek free

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

syg betul nuffnang kat ko.
jeles!

ku E said... [MEJAH JAWAB]

wahhh!!!... dah update ler... and gambo kita cantik, nanti akak nak kidnap ye. tapi tunggu besok-besok. now dah ada kat kl sentral tunggu ketapi ke utara. ada peluang lain kali kita jumpa lagi ek... tapi kalau nak tau, akak punya style: surprise!!! baru best. kalau akak dapat invite by email, akak tak akan blog, until lepas event baru boleh blog. macam akak bagitau qiefly: jangan risau kalau datang event nuffnang sorang-sorang, mesti cepat kenal other bloggers, kan kan kan...?!! ;)

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

betol kak.. hehe.. jauh betol akak eyh dari utare tu.. btw len kali ade event lg kite jumpe ok..

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

lapar kot bila tengok gambar ni ! ahah .

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

ahhh...cam celake la weh...saje je kan nak menunjuk depan aku..CIS!!!!!!!!!!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

syahira: haha.. meh2 kite kawan.. nnt boleh g same2..

syida: jgn lapor2.. muke lu cun


serihanyot: hahahaha.. jeles kan??

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

gile best..layan

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

sori terjeles....

neo si lampu neon said... [MEJAH JAWAB]

jeles ni, geram ni, bengang ni. hahaha tak lama lagi nak ramadhan ! selamat berpuasa hamzah ian.

aku membawa seribu satu harapan untuk ko vote aku contest MCD! ko kene vote gak hahaha CONTEST MCD MAKAN GCB BAIK PUNYE

mumu !

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

pergh..bab makan yg aku xtahan 2.

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

hensemnye.........................................................................................................................................................................




















kek tuh ! HAHA

Uruchimaru @ kf said... [MEJAH JAWAB]

erkk? logo tiger?

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

tapak kaki: mmg best2..

neon: wokes2.. gua vote.. hehe

aleen: ala.. nnt dah nak pose..

elmo: ceh.. ingtkan puji gua.. grr..

~kuyam~ said... [MEJAH JAWAB]

nk jeles jugakkk!ahaha...mmg berharap dpt join event nuffnang..nakk sgttt..huhu~

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

lu nak dipuji ?
ermm






































lain hari. HAHA

Tolong Tafsir Mimpi Ular

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

cisss

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

kuyam: ala.. nnt nuff ajak la lu.. jgn riso..

elmo: ayoo.. camni la lu ngan gua eh...


miss: hehe...

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

HAHA :)

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

adoi.. baii.. sedap kot part desserts tuh.. mengancemmm


Latest entry. Mai la jengok
Tolong (patploh juta kali)

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

giler makanan..
sedap giler..

redballerina said... [MEJAH JAWAB]

tak baca pun, tengok makanan je. haha

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

ko da brubah do. macam robie willian pon ad gak. haha.

QieFLy si Dolce said... [MEJAH JAWAB]

wahhhhhhhhhhhhh......cepat giler ko update....ko kate pic tu tak cantik nanti aku kidnap then aku edit hehehehe.....

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

redberina: tengok gmbr pun dah cukup.. saper la gua nih..

zam: cite2 gua nak jd mcm kurt kobin dowh..

qiefly: nnt aku pegi blog

SweetyMui2 said... [MEJAH JAWAB]

omaigodd..banyak nya gambarrrrr.sedapp,nyum3!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

mmg sedap.. hehe.. free pulak. hohohoho..

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

banyaknya makannnnnn sedap pulak tu....haishh tak baik tau....:P

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

mak oii
makan
seleranyee
huhuh

eh JB
arghhhhhhhh menci!

:P

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

gua kerap juga masuk blog lu dulu.. gua pemerhati dan pemalu..

dan pertama gua syak masuk sini balik..

gua dah set...

lu perempuan sebab buat entri makanan..

tahniah berjaya menyakinkan aku.

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

eyt .

spammer datang .



























HAHA

latest entry : Awek Selambakodok Tido Dalam Tren

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

Pergh...makanan...macam SUPERB gila.

Logo tiger tu je la cam x sedp menengoknya

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

sedapnyeeeee...yummyy

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

gua tk bleh bayang cmne org parkinson amik gmbr..

fara said... [MEJAH JAWAB]

walaweyh~
heaven btol dpt mkn sume tuh!

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

kan dah kata..klu event nuff memang best..walaupun gi seorg tapi bila dah kenal bloggers mesti rasa tak nak balik..

2 events terlepas kali ni sebab balik kg hb...keluarga dan suami mestilah di utamakan..insyallah klu ada event lagi kita leh jumpa yer

nabilah_2908 said... [MEJAH JAWAB]

uish....makanan nya..superb..huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
FIGHTING SPIDERS

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

kacil: betol.. tak larat nak makan.. qiefly dah give up taknak makan.. hehe

ery: hehehe... jgn jeles.. tak baek.. hamzah marah..


mofasad: dulu2 gua nak jadi perahsia jugak.. tp tengok byk gambar yg bopleh buat korang jele so ape salahnye kan..


elmo: hahaha


fndrocka: logo je.. diaorang dah cakap makanan ni halal..

merah itu jambu: ye.. mmg sedap..


pencaci alam: ahhaa.. dia ambik terketar-ketar la bro.. tngk gambar semua terketar..


fara: betol2.. nuffnang mmg baek.. hehe


kak ina kl: betol2.. nnt kite jumpe kak ina.. hehe..

nabilah: betol.. hehe..

Shahrul Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Terbaek sehh.. adess.. tergiang2 pizza modes tu... erkk~

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

entri ni sj nak sakitkan hati aku.. haishhh....

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

apsal nie letak gmba mknan byk2...
nk bg sume org jeles ke awk~??
mesti best kn pergi...

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

la pegi jugak, tak penat2 ke dari pagi sampai ke malam.... hehehehhe

Aidi-Safuan said... [MEJAH JAWAB]

hahahha... justin bieber datang bagi komen nih. :P

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

cik lily: haha.. ala.. baru muda remaje kuar dr pagi smpai mlm.. hehe

justin bieber: wei.. hahaa.. lame tak on9

Aidi-Safuan said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha... yerla. dok kat US nih mane ade tenet. :P

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

hhaha... US... masuk la wei contest wayang resident evil tu.. kalo menang g same2..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
Aidi-Safuan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... aku anti resident evil la weih. serius nih. minat resident evil game jer. movie semua aku anti.

:: iManja :: said... [MEJAH JAWAB]

kalau esk tengok ni, kompem terliur...hahaha

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

argh pressure gua aidi safuan xajak lg skali bengang2 hehe :p

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

xpe rina.. nnt aku ajak g resident evil. hoho..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...