Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, August 9, 2010

Nuffnang Sony My Water Moment with TX5 at Sunway Lagoon GAMBOR GAMBOR GAMBOR

wokesss.. seperti yang dijanjikan gua akan bercerita pasal event sony TX5 kat sunway..

cirita ni bermula apabila kak sumi secara misteri call gua hari jumaat dan ajak pegi ke sunway hari sabtu.. gua pun lupe nak tanye mane dapat nombor.. hanye che armster dengan shahrul je tau nombor gua.. tapi mereka cakap tak bagi pun.. pelik dan misteri ni kak sumi.. pastu cik lily pulak call bagi detail semua dan yuen yee pun jemput la pergi ke event.. dan idung gua ni tibe-tibe kembang sehingge la hari ni..
pesal ko tak letak muke ko skali shahrul??

kak lily ketua C4.. tengok lengan kak lily pun dah tau die big boss

cik lily ni ganas gile muke
kak sumi control keayuan

eyriqazz, cik lily, daydeck citer pasal hal rumah tangge ke hape?..,muke gua dah blurr ni..

ini dia BLOGGER OF THE MONTH .. mohd zaid dikiri dan kanan tu hamzah..
jumpe jugak gua ngan zaid.. inspirasi nih
kamera korang blh wat camni tak?? hoho

ini dia top blogger menyelam bersame gua... siape lagi kalo bukan eyriqazz

wokess.. dah tengok semua gambar???kamera korang boleh selam dalam air tak??? kalau gua dapat kamera sony TX5 ni memang tak payah kene air la.. name pun mahal kan? kamera ni cik sony kate water-proof, dust-proof, temperature proof, shake-proof.. tapi takkan korang beli mahal2 pastu nak ketuk atas simen kan?? takpun buang dalam jamban.. tak logik lah.. mesti jage betol2 punye..

pastu shahrul pulak balik cepat.. gambar die takde pun.. shahrul ni photografer,  gambar yang first tu dari blog shahrul ah.. cun kan?? kan?? gambar yang len tu tak ingat dari mane.. gua curi je dari blog top top blogger tuh..
sekian time kasih.. tenkiu kak sumi, tenkiu kak lily, tenkiu yuen yee, tenkiu nuffnang, tenkiu sony.. kerane ajak gua main air secare free di sunway lagoon..

nuffnang sangat baik dengan gua.. tengok entry sebelom ni.. dah brape kali nuffnang ajak pegi event?? kan? tp kalo kak sumi tak bagitau nuffnang tak ajak jugak.. naseb baek kak sumi cun orangnye walaupun anak sudah 3..

jangan jeles2 ok?? renung-renungkan dan selamat beramal..


Enhanced by Zemanta
Comments
47 Comments

47 comments:

Mimie.Candy Cane said... [MEJAH JAWAB]

lu belom tengok lengan gua lagi..terus insaf okeh..

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

hamzah...aku nak kapel ngn kau boley???





nanti boley la kau ajak aku gi event kan3..

Uruchimaru @ kf said... [MEJAH JAWAB]

mak aii rajennye awk2 sume nie!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

mimie: lengan lu besor sangat ke??

ayu: mesti la boleh ayu!!! hahaha... jom2.. tapi gua taknak kapel jarak jauh.. ahhahaa..


uruchimaru: nuff ajak pegi mesti la rajin.. hehe

NiNa' said... [MEJAH JAWAB]

bestnye.............tapi x reti nak berenang.. hehehhee

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ala.. air bukan dalam pun.. gua pun tak reti..menyelam tak timbul2 je pandai.. haha

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

bile nak ajak kuar nih ? HAHA

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

jelessssss nyerrr aku... huh huh huh
(wat muke geram nihh) huh huh huh

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

entri saja bagi jeles... menci...

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

gile gmbo

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

elmo: jom la.. bile ni?? ko duk katne??


gadis comel: mesti la.. haha.. nak suh lu jeles je nih.. hehe

yuni: hahaha.. gambor dlm air tu paling lawo..

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

bestnye! gambo smart2. ;p

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

kajang ! kl ! semban !
eleh dah nak pose baru nak kuar .
tapaya lah .
kalo ade majlis buke pose , ajaklah .
makan itu penting .
heee :D

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ala.. majlis buke pose hari2 ade kat uia ni.. ramai sangat orang derma.. meh la bile2 pun..

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

setiap kali event mesti muke same kan?
rajen betol korang :D

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

suka betul tengok gambar dalam air tu !

QieFLy si Dolce said... [MEJAH JAWAB]

uittt...mana ko dapat picture bawah air tu...ko cilok amoi tu nyer camera ek? hahhaha

Entry terkini : My water moments sony TX5 at mali cove sunway

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

sronok korang yer.. nice event..

fara said... [MEJAH JAWAB]

ko dh bole jadik duta nuff ni.
asek dpt jemputan jek. huhu~

syoknye klo dpt kamera tu kan.
bole bgamba ngan ikan nemo :P

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

fara: ala.. ramai lg duta nuff.. saper la aku nuff nak ambik jd duta.. sob2..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ery: ye la muke same sbb muke tu je yg kate yes kat nuff.. hahaha


syida: tu kamera TX5 sony.. promote skit.. hhehee..

life kami: ye.. mmg event yg best..

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

camera hp gua pun boleh selam dalam air jugak.. pastu terus jadi sampah ar..

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.....padan la kak sumi tersedak-sedak..
ghupanya ko la org yg menyebut nama kak sumi berkali...kali...hahahaha

sesama hamzah....

anak ikan kak sumi yang bagi no hp ko ...hahahaha

Sumijelly.com

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

tapak kaki: takpe.. lu selam balut plastik la.. ok?? haha

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

uia jauh . hik hik

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

elmo.. febuk lu ape eyh?? ade fan page je..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

sumijelly: hehe.. cik lily yang bagi name mama taiko.. haha

nabilah_2908 said... [MEJAH JAWAB]

hoho...seronoknya....jeles... :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
DONUTS

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

kamera aku boleh
olympus tough 8000
water proof
(cis,nk bagitau jgk)haha

NabiLLa NaSir said... [MEJAH JAWAB]

pinjam kamera. nak amek gambar masuk dalam tasik plak. haha :P

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ni event sony TX5.. sony yg bagi test kamera

annfrendly said... [MEJAH JAWAB]

hohooo.. syok betol berendam..

Afra Yuri said... [MEJAH JAWAB]

cool gile!!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ann: mmg syok.. hehe..

afra: itu la sony TX5

naz said... [MEJAH JAWAB]

perghhhh wa caya sama lu lah

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

lu ckp lu xnak kapel jarak jauh kan?? hah..gua ada!! jarak dekat..hahaha..

lassiegewdix said... [MEJAH JAWAB]

nak gak !

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

ooo sudah berani tunjuk muka lu ehh....


dush dush dush !agagaa

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

ooo sudah berani tunjuk muka lu ehh....


dush dush dush !agagaa

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

mak ai~
dok bace komen sume...
sudahnya rmai aweks jatuh hati...
nie gare2 pos muke kt blog la nie~

AiZ said... [MEJAH JAWAB]

fuh.. enjoy gilee... ^__^ len kali call aiz same.. :P




Aiz latest entry
Lelaki pink nampak cool or nyah?

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

naz: pergh.. mmg syok..

aliesya; hahaha.. dekat sangat lu nih.. hahaha

lassie: nak ape?? tak paham..

dee: haha.. dush balik..

kamaryeah: ayoo.. bile lak ade awek jatuh ati nih..


aiz: bukan aiz duk penang ke??

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

kenape ko tak tacap gambo lengan tuh? maluuuuuu tauuuu

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

wau.. pose nagncem giler dalam air. macam ada kahak.. haha

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

wau.. pose nagncem giler dalam air. macam ada kahak.. haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

kak lily: ooo... sori2.. eksited sangat nih..

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

bestnye! lain kali ajakla rina pulak. kak sumi *jeling2 sikit

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...