Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, August 29, 2010

Raya Dan hamzah ian


masuk tahun ni dah 20tahun gua tak beraya kat Newcastle, england.. dan last gua raya kat sane dah tak ingat bila..tu zaman kecik-kecik mana nak ingat kan?.. tiba-tiba je bapak bangkitkan asal usul keturunan beliau.. letih nak mendengarnya wahai bapak.. ayoo..

bapak suruh beraye kat sane la pulak.. ayoo.. ni malaysia tanah tumpah darahku jadi tak best la tak beraye kat sini.. nak pergi ke tak? nak pergi ke tak?

duduk malaysia sudah.. makan nasik lauk kicap lagi best.. kah kah kah..
Comments
40 Comments

40 comments:

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

mana nak ingat.. bayi lagi tu.

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

new castle... chaitt..

dari umo hok seminggu dok minum budu lagi mau cakap duduk new castle ke deyyy hahaha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kencing hebat hang nih...jgn nak perasan lebey2...

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

apsal da besa jd itam? tmkn kicap lebey ka? haha

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

makan nasi lauk kicap tambah TELO lagi bes wooooo..hehehe~

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

camni r korang.. gua sedih ni

HanisAzla said... [MEJAH JAWAB]

eh..eh..sekampunglah kita.. i pun penah ada family photo kat situ...sejibik..he..he..

nn said... [MEJAH JAWAB]

eh. serius kita sekampung! :DDD *serius*

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

ramai gile adik beradik ang...haha

nabilah_2908 said... [MEJAH JAWAB]

ramai nya org kampung dia kat sini..hehehe..

raya kt malaysia jer dah... ;)

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

laaa....yang men bogel2 kat belakang umah tu ko rupanya..
berjiran rupanya kita kat sana dulu..
ahaks..

aniline said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. haa terus la mengarot, usaha tangga kejayaan ! :b

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

ceh yo yo je ekkeke

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

selepas dah balik malaysia ni,
dah kenal budu.
apa kata bagi orang makan sekali?
x penah makan budu.

naz said... [MEJAH JAWAB]

fuyooo newcastle ke old town je hahaha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kenapa nama ko 100 percent melayu tak pulak hamzah davidson ke.

adeh.

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

apa la..pegi je la...
jgn sebok beraya kt malaysia ni..
kekeke..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

new castle konon..kota bharu kot..

Kap said... [MEJAH JAWAB]

budu new castle simpan dalam botol.
budu newcastle simpan dalam tong arak.

aku tahu kau suka new castle :)

me, nelly said... [MEJAH JAWAB]

tapi kat sini takde lampard weh!!
hoho! :p

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

sangat poyo!!!!

BeauTiFuLGirL said... [MEJAH JAWAB]

iyo ko demo??koya lebey ni

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

cun sungguh kakak2 anda yang serba blond. Rambut hamzah mesti blond jugak kan? kan? Lepas tu dye hitam sebab dipinggirkan waktu sekolah. takpe2,, saya faham. =)

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

la, org putih ker?
betul ker nie?

nama aku shaheila said... [MEJAH JAWAB]

kalo org jawa aku leh terima lagi arrr.... jauh nya kat england..

Hamizah said... [MEJAH JAWAB]

biar betul ko ni, hamzah..

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

new castle ko redlandkt klate.huihuihui

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

botak jugak yer lu masa kecik
yg aku kompius,asal dulu putih,skrg kau da itam?

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

new castle yg kat kelantan tu ke?? wakakaka...

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

orang asal kampung ceruk memang gini eh tahap perasan dia?

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

wallaweyh...jauhnye kg ko..ahaha...nak ikot beraye same lah..hek3..
>_<

Pija! said... [MEJAH JAWAB]

sian kau asyik kne kutuk je
tp, btoi gak ckp dorg.
ak hmapr2 tperanjat td
wakakakakak..
lau balek new castle
jgn lupe bwk balek budu ea
;p

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

cisssss

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

cisssss

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

ko ni kuat berangan ni. mesti jerawat batu kat ketiak banyak

ainz said... [MEJAH JAWAB]

Ni mesti same cm kes MJ ni..tp terbalik,la..ko plastik surgeri nk itam kan kulit,tul x?bersyukurlah en hamzah..

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ciskekkkk!~~

MiszNoRuL said... [MEJAH JAWAB]

new castle gak ke? waaaa sekampung jugak ...

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

ramai btol adek badek ko ye Hamzah! ntah2 bawah ko ade lagi doblas org...

keh keh kehhhhh!

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

owh..org kota bharu rupanya .........:D

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...