Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, August 13, 2010

ROGOL OH ROGOL



korang puase tapi pegi bazar himpit-himpit dengan awek time nak beli air tebu.. tu pun dikira puasa ke?? dah la tadi ntah brape kali gua tersentuh dade awek mase kat bazar.. kurang la pahale pose gua hari ni.. grr..

wokeessss, tak baek mengarut lebih2...
entry ni sebenarnya macam mana nak elak dirogol, hanya untuk awek-awek okey?

  • kencing ketika korang dirogol..
  • meneran kuat-kuat sampai keluar tahi..
  • beli conec palsu dan pakai.. conec palsu korang boleh beli kat kedai alat2 seks di Bukit Bintang.. 
  • tendang conec laki tu.. tapi biasenye care ni tak jadi sebab korang sibuk sangat menjerit.. 
  • pura-pura seronok dirogol.. mesti perogol tu ingat korang ni ade HIV ke H1N1 
  • hina sikit perogol tu.. ayat menghina adalah.. "hekeleh, barang kecik tapi nak rogol gua.. ape kes?"
  • tak payah mandi, gerenti takde selere sebab busuk, haprak, najis mutawasitoh.. 
tersentak hati gua bile bace seorang awek dirogol dan dibunuh pastu dibuang kat kebun getah.. mintak jauh la kene kat keluarge sendiri.. lu bace paper tak?? mesti la tak bace kan?? bangun tido pukul 11pagi.. balik keje pegi bazar pulak.. walaupun bulan puase syaitonnirojim takde tapi nafsu lelaki tetap ade dan membuak-buak ok?

renung-renungkan dan selamat beramal.. hoho..

























gambar macam biasa takde kene megena
entry ni dicuri dari silampuneon.. 
Comments
83 Comments

83 comments:

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

lucah siot entry ko.. nasib baik ada gambar lisa surihani

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

klu pakai pad yg di letak kan kaler merah
klu bran pakai bekas org punye pun lg bagus
fresh
miahaha
gerenti die geli
miahahaha lagi

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ceh arm: lucah ke?? peringatan nih.. hahaha

julya; yeks gile care ko.. ko buat ke mcm tu?? yekss...

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

klu perogol tu dah baling2 kt dinding sampai lumat kite dah xleh wt pe dah. xsmpt nk pikir pe dah. tenaga pompuan bsr mne la

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

sweetants; err... ko boleh kencing atau berak.. kencing tak guna tenage byk kan??? bijak tak gua??

alynn malynna said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...kelakar...
boleh di praktikan..tp tu la...
si perogol tu kalau da nafsu kuat sgt...kencing ke berak ke...bau busuk ke..haprak ke....x ksah da dorang...yg penting hajat dorang termakbul...

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

jauhkanlah~oppp bab tak bce paper tu tkena muka sgt2x:P

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

alyn: bior betol ko ni??? takkan la sampai camtu..

sizuka: hehe.. bace on9 pun boleh..

amie... said... [MEJAH JAWAB]

haha...tergelak bce...

kencing ngn berak tu yg xley blah....
sempat ke nk bt cmtu...

Gadis said... [MEJAH JAWAB]

cehceh
mentang2 ada domain sndiri
entri pun da main curi2 skrg ni kan
tuduh org x posa lg
eishhh! 31 org x posa...byk tu...~
hehehe



mcm biasa,
komen xda kaitan ngan entri
;p

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

len macam jekkkkkk tips tuh
hahaha~

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

nauzubillah. jangan jadik kat gua.


nanti gua apply tips barang kecik tu.

mizzpalinribena❤ said... [MEJAH JAWAB]

hurghh,, YA ALLAH, kau lindungilah aku YA ALLAH!
hamzah, ta follow pon,..tape2 ta na kawan..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

amie: sempat kot.. takkan kencing pun tak reti.. hahaha


ribena: tips berguna nih...

jlove: haha.. brg kecik lu mmg.. hoho..

mizzpalin: ok2... nnt follow..

maCy said... [MEJAH JAWAB]

hahah.. tips xleh blah.. huhu

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

lor.. boleh je blah.. hoho..

cahayachenta said... [MEJAH JAWAB]

wayhh hebat la cara utk elak dr di rogol..

seperti biasa la takkan sempat nak buat semua tu.. asyik jerit je kan..

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

agagagaga.hamzah..sedap!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

chaya: betol2.. sibuk duk jerit je..

doyah: hoho.sedap ape weh?? ayoo.. lucah lucah

.:padie_eyla:. said... [MEJAH JAWAB]

aku bce entry nieyh pas smyg subuhhh.. tegelak gila222 okey! haha.

Q said... [MEJAH JAWAB]

tips slekeh
nasib baik ade lisa surirumah
balance balik
hahahh

nabilah abd rahman said... [MEJAH JAWAB]

macam pelik je tip2 ni..tapi padan muka perogol tu kalau da pompuan yang terpikir nak guna tip2 nak ko bagi ni..hahaha

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..bgs a ko nye tips neh..ngee~
>_<

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...

cadangan ko tu bagus...

gadis2

kalau rasa idea 2 berguna.. sila gunakan. hahaha

Beautiful Stranger said... [MEJAH JAWAB]

yg kencing tu boleh lah..for those yg jijik..tp klu yg makin bernafsu? eerrrkk...

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

ishhhhhh kurang pahala baca N3 ni

amira said... [MEJAH JAWAB]

sebab tu perempuan kalau ikutkan jatuh hukum makruh travel sensorang.. klu jadi mudarat apa2 sendiri susah.. xder sapa nak tolong..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

hampeh pny petua.teran kuat2 sampai kuat taik..hakhak..

p/s: lisa surihani tu kalau busuk tak mndi beberapa hari pon ada yg sanggup kot..kambing blh kena bedal ni kan pulak manusia..haish...kehkeh

silent MONOLOGUE said... [MEJAH JAWAB]

lisa surihani

suke!!!

nak entri letak gmbr dia gak lah..

haha

fara said... [MEJAH JAWAB]

aku tak skeee bazar sesak ngan org.
aku tgk bukan nk bli mkn pon.
sebok usha aweks.
huh.

kk said... [MEJAH JAWAB]

tak sempat nak hina sampai habis si perogol dah kene bunuh. tensen punya pasal.hahaha

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahah..... :p

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

bab kencing berak tu agak menarik.... tapi pas perogol tak jadi rogol, kita kena tinggal, mana nak cari air nak basuh plak.... dah tak pasal2 kena beristinjak. ko ingat orang yang baca blog ko ni dah khatam ka topik istinjak.....???

Lynda.CG said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhaha. adeh kelakar btol cara2 mengatasi rogol tu. tak terpikir lgsg! but at the end pompuan ttp pompuan. jerit aja dgn harapan org dgr atau perogol tu rasa annoying :0

¶A.K.I¶ said... [MEJAH JAWAB]

hebat laa lu ian!~

saspek wa

salah salah

bangga wa!!

>.<

¶A.K.I¶ said... [MEJAH JAWAB]

alaa keciknye haiii kredit utk neon! ngeng...
ptot mcm familiar je n3 ni!!

puteri said... [MEJAH JAWAB]

mak aih, terkezut baca tajuk post.. hu//

bawak ridset. sembur banyak2 dkt saspek tu..

tapi kalo si sspek tu brsama segerombolannya?

minta dijauhkan, ameen,...

Lady of Leisure said... [MEJAH JAWAB]

wahh tetiba je ada pic lisa surihani yang cun melecun hehe.. selamat berpuasa..
:)

Faizal@PeJAY said... [MEJAH JAWAB]

paling cantik gmbar Lisa.tu yg tertarik

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

bagusnyer bagi tips mengelakkan gadis2 ni dirogol ..

sy bc juga paper.. mane de bangun kul 11 :P

moral of the stiry cegah lebih baik dari ubati :)

Bella Enveeus said... [MEJAH JAWAB]

ya betul syaitan dah takde tp conec ttp berleluasa.. haha.. err.. ish mintak la jauh2 kan perkara sprt ini melanda diri dan keluarga..

fnd said... [MEJAH JAWAB]

Kau patut publish buku ttg teknik2 ni semua..menarik.kena sebarkan.

Kalau kentut pun boleh gak..tp kna pastikan bau yg keluar tu betul2 kaw

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

bawak penyembut lada dan ikat dekat leher ! ahha

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

pura2 seronok di rogol tu yg paling bangang. haha.

I_Hate_Lolipop said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku, aku akan mintak dia rogol secara perlahan2 dan mintak dia pergi beli condom. bukan apa...jijik kot lagipun nak prevent dari mengandung anak dia. kan..kan?

Lurunna said... [MEJAH JAWAB]

kunjungan balas...

*minta dijauhkan...

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

mintak dijauhkan aminn.

gerunnnnnnnnn.

dUrRaNi said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...lawak tips nii...
p klu perogol yang nafsu dah cecah langit xkan kisah lagi semua 2....hehe

syufaa said... [MEJAH JAWAB]

perghh entry berguna!
hahahha!!

jane said... [MEJAH JAWAB]

aku gelak baca ni=)

hahahha

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

teknik berkesan
hina perogol?
hahaha
lawak!

Orkid said... [MEJAH JAWAB]

kcyan sgt org kene rogol tu. perogol tu mmg setannn huuu

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. ape la korang. ni.. ayooo.. tergelak aku bace komen sorang2.. hahaha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kalau j.love nak try brg kecik..aku nak try xmaw mandi..padan muka perogol tu...

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

gila hebat la kau..entry banyak siot komen..femes la kau hamzah...=p

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

surihanyot: ceh.. hehe.. haha.. pekate ko kencing jeh??? tu cara mudah

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

peringatan berunsur lucah . HAHA
kalo piyed save dow .
;)

AesyaZealous said... [MEJAH JAWAB]

bro, blog lu tak puasa ek? hahah

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. siot je. xD

















* otak ku dah kekuningan. hamsap tol...

suzzsuzie said... [MEJAH JAWAB]

gila lucah...nasib baik ada unsur peringatan...gelak lebih hari ni

SuRayA^i. said... [MEJAH JAWAB]

walopun ko mcm mngarut, tp tips tu agk brgune XD

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Keji sunggoh tips tersebut..
**tutup mata..

Ohh haii hello.. Kannn kat Sony memasing memalu rimau.. Btw klo jumpa lagi sila tegur usahlah kamu terbang tggi sgt yer ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

hahaha
ayat menghina tuh mmg x tahan ok
kalo perogol x sedar diri jugak, x tau la

teha said... [MEJAH JAWAB]

suke lisa surihani eyh? huhu..mnx dijauh kan lah sume nie...

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

HAHA! penat gelak., heheh. lawok2

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

bile la gua dpt bergmbar bersame lisa..

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

bia betul tips nie??

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

betol... ish2.. senang je kot.. takkan tak reti kencing.

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

btol ke ada yg palsu? erkk

mengunyah ais krim said... [MEJAH JAWAB]

bahh. haha.

nk tmbah 1 lg tips bole x?

*bile perogol dtg, kite kne terbang tinggi2 ! :D

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haku stuju betol ngan mengunyah eskrim nih... ko tak pose ke??

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

ko miskol laa lisa ajak kuar . HAHA

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Bahaya tol...

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

hahahah...ni tips ke caner nih?

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

hampess akak tersalah paste link la...ekekeke

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

haahahaahah
aku plk nk try tips ni..
kite rogol perogol tu balik!!
>:]

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

aku rase mu nie ade ciri2 perogol..haha

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

hahahhhahahahah!

kelakar giler ar entry nie..

siap ade tips lagi untk awek2 yang akan dirogol..

berak kencing sume ade..
xsenonoh! hahahahhahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

adoi.. dee oh dee..

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

bgusnye tips :D

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hahah klaka2 mnangis ktawe. ceit entry curik rupenye :p

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

bernas idea ang.. siap dak pompuan support lagi tuh.. hahaha

K2r~90 said... [MEJAH JAWAB]

hoo aq ase mb aq x ikut care tip ko kot..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...