Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, August 24, 2010

Seks Gadis 12 tahun

ini berita paper semalam..mesti korang dah baca kan??? kalau tak baca jom baca metro dulu..

jadi apa pendapat hamzah ian pasal gejala seks gadis 12 tahun ni? marah?? benci? hina? rasa tekilan?

bagi pendapat gua, gadis ini mempunyai imaginasi yang tinggi, perasaan ingin mencuba yang kuat, dan juga pengaruh persekitaran yang dahagakan seks.. ini jawapan gua.. selain itu apa kejadahnya gadis 12tahun ni buat seks pada hari khamis pagi-pagi hari??? tak pergi sekolah ke? UPSR dah abis ke hape? dah datang haid ke belum ni??

owh.. sori gua emosi skit.. bab-bab gejala sosial ni kalau gua tak cakap saper lagi nak cakap.. har har har..

imaginasi budak 12tahun.. masa korang umur 12tahun dulu mesti imaginasi kuat kan? tapi otak masih bodoh betul tak? nasib baik mak bapak korang jaga elok-elok.. suruh pergi sekolah apa semua.. berkawan dengan budak baik-baik je mak ayah pesan..

dah tu nak salahkan siapa kalau budak 12tahun buat seks dengan 2 lelaki? semestinya salahkan lambakan lucah, video 3gp, kawan-kawan yang selalu citer pasal seks dan persekitaran yang tak elok okeh..

kalau mak ayah dia suruh mengaji ke, pergi masjid ke mesti tak jadi macam ni gua rasa.. budak kecik lagi kot.. mak ayah boleh suruh lagi.. lain la dah besar gajah macam korang ni..

melentur buluh biar la dari rebung orang kata.. tapi bagi gua melentur buluh biar guna parang..

(p/s: baca dari blog eyriqazz semalam pasal ni)
Comments
37 Comments

37 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

setuju, salu kalo budak umo macam ne,. mostlu ikot ag cakap parents even nak tak nak ke.

haish. takot sangat.

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

aiish budak2 zmn skrg..akak dlu 12 thn main bola lempar2 tu sambil dukung adik..

ana said... [MEJAH JAWAB]

keadaan sekarang ni dgn kecanggihan teknologi, maklumat di hujung jari...macam2 benda boleh berlaku. klu fikir2 balik, zaman dulu budak 12 tahun mana tau semua ni...

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

ak bc paper smlm mcm xpercaya ohhh...budak2 skrg advance gile2...
moge2 dijauhkan dr sedara mara n kaum kerabat mahupun yg terdekat xlupe juga diri sendiri dlm hal2 mcm ni!!nauzubillah....

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

haihh..mcm2 hal..x taw nk komen apa lg dah..teruk dah kdaan skang..mkin parah..ish2

naz said... [MEJAH JAWAB]

ini bukan datang bulan awal lagi. malah datang meteor sudah ahaha

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

adeh..mase den 12 tahun dulu dok men anak patung kertas..fav video..movie dragon ballz..hahaha

Atia Adina said... [MEJAH JAWAB]

dunia skg....budak cepat matang....minta jauhlah benda2 maksiat ni dari anak2 kita....

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

yang betulnye. perasan ingin tahu tu.masalah nak tahu bende yang tak sepatutnye.ceit

Rowena Chasez said... [MEJAH JAWAB]

hohohoo..
siyesly??
terkejut sgt baca entry nie..
saya 12 thun still kanak2 lagi..
pemalu teramat..
huhuu~

ct odah said... [MEJAH JAWAB]

aku umo 12 tHUN hinggus meleleh lg...pkataan seks tu pun aku tak pnah dgr...hahha gle suci kan,....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [MEJAH JAWAB]

aku sedang marah ni..cilakaka

aNiS tHe BumbleBee said... [MEJAH JAWAB]

isk...kesian kt budak tu.kalo umo 12 tahun dah camtu, umo 20 tahun besok,camne laa..isk..

cik selamah kundang said... [MEJAH JAWAB]

aku setju.kesian dan tak kesian la kt bdk tu.syukur masa aku kecik2 mak aku suh main batu selambut ja.huhu

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

dunia dah makin tua. akhir zaman.

wa zaman umur 12 tahun telah syok berguling dalam parit. bila dkat tv ada scene ciom2..mak mesti suruh tutup mata laju2. haha

Hamizah said... [MEJAH JAWAB]

kesian bdk tu..mmg byk cabaran bdk2 skrg..

Ena said... [MEJAH JAWAB]

sy puasa... so, tak yah komen la kan!.. heheheh..

Ann said... [MEJAH JAWAB]

makin matang budak zaman skarang..kalo aku masa umo2 cmni, mana taw nak de bf2 ni...

Wanie-san said... [MEJAH JAWAB]

Rasa xboleh ak terima dek akal baca paper tu semalam..budak 12tahun giler seks!mana la xbyk anak luar nikah skrg...

Frodo Baggins said... [MEJAH JAWAB]

yaaaaaaaaa ...
mmmmm
huhuhuhu
12 tahun??
oohooooo
begitulah ...


((aishhhh, tgh perati anak buah wa,
dak 5 tahun skng pun dah pndi ada awek.
cilake.))

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

owh gitu...

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

pengaruh citer la nie
aku bajet budak tu dah baligh kot

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

nauzubillah.... aku ada adik doblas tahun wei..... pompuan lak tu..... seriau baca berita tu.... apa nak jadi dunia skang nie....

Teletubis said... [MEJAH JAWAB]

tu la..aku suruh tengok cite teletubis,tapi budak-budak sekarang ni dok layan porn je..tu yg jd macam ni nie...

Entri Cilanat!!!

Cilanat!!!Aku Nak Kawin...

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

nak kena marah mak ayah dia lah ni..environment dia kemungkinan besar tak dikawal. .

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

tu la ko hamzah,tak g wat kem kesedaran kat budak-budak ni..tu yang jadi macam ni.

Post Terhangat...
Gadis Seksi Itu Gampang

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

lepas ni orang google perkataan2 sedemikian mesti jumpe blog ni. hahaha.

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

masa aku 12 thn aku taktahu pape pun. dungu jea psl seks. hahaha

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

nak wat macam mane~
dunia berkembang terlalu pesat~
manusia semua musnah~

soffea said... [MEJAH JAWAB]

budak2 skrg.. mcm2.. do visit my blog. kisah my fren yg rmpas surat lucah anak murid die yg baru darjah 2. huhu.

ain fathihah said... [MEJAH JAWAB]

secara peribadi saya rasa bukan salah budak perempuan tu...tapi keadaan sekeliling dia yang menyumbang jadi macam ni

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

tu la agak terkejut jugak. apalah budak ni. badu 12 thn. da besa nnt da biasa pulak buat sex. haish.

nurul nadea said... [MEJAH JAWAB]

aku dulu mase darjah 6 tak rasa pape pon..

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

budak2 zaman skang..advance terlebih..aku umo 12 thn dok main guli,aci ligan, polis sentri,main patung kertas..menda2 seks ni aku tak tahu ape2 pon..baik gile aku kan??kah3..

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

hamzah..haha :D dh dtg haid lum tak budak tu...haha :D giler nyer ayat

din_buncit said... [MEJAH JAWAB]

kalo aku dpt bdk pmpuan tu, mmg aku jolok ikut bontot die... nk sngat sex kan...

Nieylicio Kerolicio said... [MEJAH JAWAB]

taim umo cani aku bodo lagi bab2 cani.. x taw pon.. haha.. naif kan.. bgus2

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...