Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, August 20, 2010

Syaitonnirojim Yang Terlepas part 2

roomate gua yang syaitonnirojim tu cakap gua ni gile babi.. takkan la gua gile campur muke babi kan?? takde kan?? muke gua punye la hensem cakap gua gile babi.. sebab?? 

gua marah mamat tu tengok blue jepun.. bile gua marah tengok blue jepun mamat tu bantai pegi tengok blue omputih.. lagi la haram kan?? ke same je tahap keharaman blue ni? entah la, gua tak chek lagi.. yang gua pasti blue omputih menjerit lagi kuat.. seyes gua down gile. pakai la headphone ke hape ini bongok pegi pasang speaker.. 

yang tak leh blah beliau tengok blue time sahur.. bile dah masuk imsyak tu beliau berenti.. bajet tak berdosa.. gua bukan salleh samsa nak bagi dosa ke hape.. gua tulis kat sini bagi lu bace pun gua dah rase pelik, rase jimbek, rase haram sebab lu semua tahu gua ade roomate suke tengok blue.

gua tegur then mamat tu cakap,

"alah, lu macam tak penah tengok blue je", seyes gua down gile. patut la beliau cakap gua gile babi..

gua ingat nak tukar bilik time puase ni. tapi admin kat kolej ni cakap kene bayar ntah brape ratus.. kalau gua cakap roomate gua tengok blue mesti admin kolej join skali gua rase.. argh.. takkan nak bagi tau admin kolej pulak. kang tak pasal-pasal gua kene rejek dari sosialiti kat kolej ni.. 

bila gua tanye apesal suke tengok blue? dengan angkuh dan bodoh beliau cakap nak belajar sebelum kawin.. bile gua tanye bile nak kawein beliau cakap nanti dah kaye.. bongok.. lembu.. syaiton..

gua tau nanti ade komen bukan-bukan cakap gua poyo la buat statement camni. tapi seyes gua bulan puase gua tau hormat bulan puase.. mak gua pun baru kol cakap suruh puase pegi masjid, smayang jangan tinggal dan gua ikut mak gua.. kalau tak ikut mak gua takkan nak ikut mak lu pulak.. 

ceh.. entri ni gua tulis time sahur dan gua buat scheduled suruh post time pukul 8pagi.. kalau gua tak tulis sekarang bile lagi gua nak tulis.. gua nak study lagi malam besok ade exam tapi mamat celake tu tengok blue jepun.. gua tau imaginasi beliau kuat.. nanti bukan boleh kawin ngan orang jepun pun.. last-last melayu jugak lu bantai.. 

sekian terima kasih sebab bace luahan perasaan gua.. 
Comments
57 Comments

57 comments:

ana said... [MEJAH JAWAB]

ya allah, tak habis2 lagi ngan aktiviti tak bermoral dia tu...dah tegur pun tak jalan. klu takleh tukar bilik, tetapkan hati jangan terpengaruh dah la ye... :)

amira said... [MEJAH JAWAB]

rileks weyh... mira dapat rasakan keikhlasan mu berdakwah.. jadikan.. cool down k..
tu larh dugaannya,,
as long as awk dah tegor.. dah USAHA tegor.. lepas lah tanggungjawab awak..

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

lah..tak makan nasihat punya manusia..
lepas ni lu pasang pulak cd tilawah al-quran. kuat2.
kut dia dpt nur ramadhan tu sikit..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

ada jga org yg tahap bagangan mcm tu ek..haish..

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

adoilaaaa....kalau dah nasihat pun tak makan, keluarla..selamatkan diri ko dulu hehehe...

MiszNoRuL said... [MEJAH JAWAB]

ingatkan sume SYAITAN dh kena ikat..rupenyer de lagi yg terlepas..hahaha.. oo dak kolej rupenyer.. hehe

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

hadoii la..manusia cenggini pun ada ek..sabo ja la ek...dugaan bln posa kat ko agknya nk tgk ko tahan ke dak..or ko join sekaki..haha..tp ko tahan kan..so kira orite la..;)

*Miss Geli^ said... [MEJAH JAWAB]

eh, kalu repot ngan pengurusan, sah sah kena buang kolej kan?


dia nonton tu dengan notebook ke tibi?
rosakkan notebook dia terus...hahhaaha

ummi iman said... [MEJAH JAWAB]

macam2 budak2 ni..ni lah yang akan buat gejala sosial makin berleluasa...dari kecik akan tercetus yang besar...takpe...adik dah nasihat dia..kalau akak piat lembang sebijik je..wakakakakka

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

hurmm..
sian ko..
ko pasang kuat2 bacaan ayat al-quran weh..mana lah tahu dia insaf.

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

dasar tapir punya punya member.

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

salute la you...huhuhu..
hebat2...
memang die syaitonirojim yg tlepas..

SHAHEILA said... [MEJAH JAWAB]

time pose pun buat jahat lagi..

Atia Adina said... [MEJAH JAWAB]

betul cadangan hanie tu...pas ni...time dia pasang blue...ko pasang bacaan quran....biar insaf sikit kawan tu...tak pun ko jer baca quran...baca kuat2....

-ad-

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

cis!
gua rase lu patot jahanamkan je lappy dye tuh!
xhormat lgsg!

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

aku simpati sbb ko ada kwn mcm tu..err dia xbc ke belog ko??hehe~

kurang² ko da tego..kira dosa ko dah lepas..terpulang kt dia nk ikut atau x..berdoa je la dia cpt insap =)

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

muahaha!haram jadah mamt tuh!lu punye pengetahuan pon bley tahan bai.wa pon baru tau omputih lg haram dr org jepun.huuu

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

adeh..parah dah org mcm tuh...sangap bebeno...haishh~
doa2 la pintu hati terbukak...
=.=

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

erk. teruknye rumate..dah ketagih tu...bahayanye..mcm mane nak tahu sorang laki ni ketagih tgok porn ek??

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

kalau kau paranaweii tengkuk dia agak2 kena buang kolej tak?

aktiviti dia tu boleh menviruskan fikiranborg2 lain yg nak beramal..cubalah..bila ada pluang..kasi paranaweii satu

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

mmg nates betollll...

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

kondemkan komputer dia!!!!! miahhahahhahah!!!

aniline said... [MEJAH JAWAB]

bongok gak mamat tu, bukan gak r, memang ! nak tgk pegi la tmpt lain, jgn sampai owg lain taw perangai buruk ko, x malu betol,susah nak nasihat kalau gile sex terlebih kuat ni !! bengang aku org cmnih !!!!

shima said... [MEJAH JAWAB]

bulan pose pon layan blue.haha.ntah pape member lu weyh.

CiK NaThRaH said... [MEJAH JAWAB]

astagfirullah..sabo je lah dengan spesis camnie...kalo yer pon pkai lah headphone..x malunye mamat tu!!!!

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

masyaAllah...macam2 perangai..
xleh tahan alasan nak belajar..
hotak punya org..cpot betol!
sabar ya byk2 sedara hamzah..ahehehhe

lumut said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..gila babi...

sian babi..waras2 pon kene cop gile..

sudah2 lah tuh beb tgk blue..
gelapkan hati....

simpanlah untuk mase depan anda..hakhak

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

arghhh! tenseennye dpt rumet cm uhh!
hamzah..ko g lepak tmpat laenla.kesian doohhh.ta pasal2 ko kene dgr bunyi mengembek2 jepon.arrrr!!!! siyes bengang!! oh no.bajet na blaja plakkkk buat sex.bodolaa.ttibe dah kawin nanti gelap hati tak reti nak buat sex tu camane..ade plak nnti die g jolok $%^&*^ die kt idong bini die,lagilaA.hahah.jom bom dia.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

nyahaahhahahaa.. amende ah.. gua bace komen sorang2 nak tergelak.. hahahaha!!!

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

aku jatuh cinta pada hamzah....hamzah jom kawin lepas raya...hahahahaha



waktu sahur hang pi la bilik org lain tak pon hang sahur kat luar..dah subuh baru balik bilik..apa susah..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

memang gua susah.. ni bilik gua okeh.. takkan gua nak lari dari bilik sendiiri.. gile ke hape..

yang admin kolej ni pun bodo pegi letak gua skali ngan mamat gile seks.. bodo biol betol.. bodo bodo!!!

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

yaxx gila sex itu mamat!
kasi gambar sikit.
ak takot terserempak dgn dia, naya ak kena scan. grr~
die xde awek ke?
oh baru tau maksud entry yg hari tu.
hiarghh!!

cinta said... [MEJAH JAWAB]

siapa yang mencari redha manusia dalam keadaan Allah murka, maka Allah menyerahkan nasibnya kepada manusia

Teletubis said... [MEJAH JAWAB]

ko hadiahkan member ko porn negro dia layan ke tak..kalau dia layan,sah2 dia ni tahap kritikal ni..

Entri Cilanat!!!
Cilanat!!!Ayam

Dah Pandai Demand Harga...

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

haiyoo~
wat 2 do??
dok jauh2 jela~

kata hati bukan kata mulut said... [MEJAH JAWAB]

haha padan muka.
mungkin dugaan bulan puasa kt ko

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

ko try la ajak dia qiam sama-sama hamzah..kot2 dia mau berubah...

Post Terhangat...
Zaman Binatang

Bekerjaya Sudah Tiba!!!

teha said... [MEJAH JAWAB]

aiyooo...ape sudah jadi nie...
ish2...
sabar je lah weyh...xpun ko bantai dia dgn dia nyer lappy..hahah...*evil laugh*

ok,aku dh mereng skrg...:)

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

kalo x bln pose ko lyn gak ke

hanis said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu habes la encek hamzah...lau da gile sgt, ttbe die imagine encek hamzah cam pompuan =P

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....xbg tgk jepun tgk omputeh?adoiii...donia..duniaaa

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

cube ko ketok pale dia, mesti dia insap. xD

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

ko azan kat telinga kanan die. qamat kat tlinga kiri die. haha.

ko ajak ah die buat blog. ko brubah pon sbb blog kan? =]

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

member aku cakap kalau tengok citer blue sebelom study maka otak jadi pickup dan senang untuk belajar.. setakat ni aku belom test lagi kebenarannya.. haha

payeen said... [MEJAH JAWAB]

org laki ni mnakotkan la! da smpai thap ketagih cmne nak handle uh? gler.

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

perempuan jepun biasanya tak suka shave. kahkahkahkah!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

gua syak lu pun same jlove.. haha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

konon nak belajar la b4 kawen. heh. kucing tak tengok blue pon tak ah nak buat cam ne. alasan pe la tu.

kalo kte pon, baek kena bayar beratus nak tukar bilik daripada nak dok satu bilik dengan orang macam tu.

kalau Allah nak turunkan bala Dia bukan nak turunkan bala pada orang yang buat tu je.

eh teremos pulak. haha

moga beliau sedar. AMIN

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

sian kau hamzah..dok sebilik dgn sex maniac..eeeuuuwwww..

kau dah wat tggjwb kau tegur dia..lantak die tanggung dose tgk mentang alah tu seko2 die..kau jgn tpengaruh lak hamzah..

kalau kau tak tahan dok sebilik dgn die..ade baiknye kau mintak tukar je la..bayo sket jnji kau 'terselamat' dari bersubahat dgn die..

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

wah..smkin bertmbah syaitonnirrojimla rumate bro..bilala bliau nak sdar nie,huhu...ksian anda bro
dpt rumate cenggitu, ley lak xtgok jepun, ubah angin ke omputih lak..
adess..byk2 berdoa~huhu

Amanda Sabariah Shamsuri said... [MEJAH JAWAB]

hahak.melucukan.

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

tak sngajakan diri Tuang air sirap kat laptop dia.

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

esok lu azan je kat telinga mamat tu

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

otomen belajar course ape ye??
course fire-memfire
sekian.terima kasih.

kasih diterima tak??haha

biela sapine said... [MEJAH JAWAB]

haha. releks sudah , selamatkan diri anda ok

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

ko wat triforce jer kat laptop die.
WINRAR!

p.s. bru brp hari lepas harian metro siarkan yg org malaysia plg byk google psl seks. 23% kalo x silap.

n ada sorg blogger tu kata klu lelaki xde porn stash kat dlm HD, x soh idop. or msti ghey.

ak rasa ko ni makhluk lelaki yg nak terpupus ler...

ieQa sWetLuv said... [MEJAH JAWAB]

mak oii sabow je la layan rumate kepala senget gitu haishh... next entry lak~~

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...