Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, August 16, 2010

Syaitonnirojim Yang Terlepas


gua mulakan entry ni dengan gambar juadah sahur semalam.. 
tibe-tibe teringat kat mak.. kalau la mak gua tahu sahur dengan roti, air kosong, planta dan gula mesti mak gua menangis nih.. ayoo..

"kuatkan sikit lagu raya tu!!!", roomate gua tibe2 potong stim.. baru je nak ingat kat mak.. ye la, ingat mak kene la dengar lagu raye kan??? kan??

cit.. puase tak sampai seminggu dah nak raye.. hehe.. lepas kene sound tu gua kuatkan la lagu raye.. lagu dari Rafeah Buang rasenye.. gua ape lagi.. karok la lagu raye pagi-pagi pukul 3 tu..

tiba-tiba gua rase saspen.. kenape roomate gua suruh kuatkan lagu raye??? ape motif beliau??? kenape beliau tak marah gua karok pagi-pagi buta ni??? sedap macam Mat Jais ke suare gua karok ni???

jadi, dengan mengejut gua matikan speaker pc ni.. dan suare ghairah wanita jepun  kedengaran dari laptop beliau..

waddee.. patut ke gua mencarut dibulan puase???

syaiton takde ko jadi syaiton..  haramjadah haramjadah.. patut la kes buang anak menjadi2 bulan pose ni.. ko pun ambik bahagian jugak rupanya..
Comments
83 Comments

83 comments:

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

astaghfirullah

nasihat le kawan ko tu

hhuhu~

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

uh isk2 pastu ko join lyn skali ke? wakaka

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ceh,,gua jugak yang kene.. gua sound la.. gua kan kene buat baek di bulan ramadhan ni.. hehe..

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

thanks sbb drop komen kat blog aku.Salam Ramdhan jugak En Hamzah. :)

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

haha..ko kena nasihat la romate ko 2..x pun ko suro dia bca entry ko yg nie..haha

Wanie-san said... [MEJAH JAWAB]

iksh2...bila la nak insaf..*sambil geleng2 kepala*
jgn2 ko jugak yg join...:p

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

mia: slam juge kpd kamu..

fyza; gua dah sound smlm.. taktau la mlm ni cmne.. adoi. naseb ah dpt roomate camni..

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

choiiii.boleh pulak kan.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

wanie: grr..

sizuka: biase ah manusia.. hahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

wanie: grr..

sizuka: biase ah manusia.. hahaha

NICK IRFAN said... [MEJAH JAWAB]

hahaha kwn ko boleh plak? adoiyai... bln puasa tu..

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

wey, ko bgtahu mak die.hahaha

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hhehehe
best ape pasang lagu raye kuat kuat kuat
(:
selamat berbuka!

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

nick; ntah la.. kawan ke cmtu?? malu nk ngaku..

kila: haha.. aku tak kenal mak die ah.. kalau tau mmg confirm

anisa: hehe.. selamat hari raye anisa.. ko mmg cun dihatiku..

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

hantu hamzah...HAHA

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

ko kasi lempang guna kaki je..
sure dia insaf dengar org baca al-quran hari2.

tengkorakemas said... [MEJAH JAWAB]

cet! ada hidden agenda rupanye kwn lu ..ingatkan nak dengar suara lu haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. mcm biase gua dah tak tau nak balas ape kat korang.. haha.

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

reply komen dr blog aku :

Erk?patut lah interest kat profile ko bende cun.Haha

btw,aku biasa jek.kau patut letak satu gambar cun kau.nati aku komen blog ko lg ek.

naz said... [MEJAH JAWAB]

hahahha wak lu. meremang nafsu

~payien=} said... [MEJAH JAWAB]

bdak baek g nsehat mmbe tuh.. hee :)

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

ok.sudah lihat.
sangat cun baju pinnochio anda.Hehe.

alaa.pelik la pulok kalau kita minat bende hudoh2.mesti lah nak cun-cun.miahaha.

amira said... [MEJAH JAWAB]

hak2,, kemain aahhh ko kuatkan sound eh.. haha.. sound ajer aah mamat tu.. kang mandul baru taw.. buat la..

fiD said... [MEJAH JAWAB]

tapi rokok itu pasti kan der?

Jemputan kepada semua blogger:
kontest contact lens raya!

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

wehh kenapa ak tak paham cite ko ?
apakah otak ak sangat suci ni ???
tolong terangkan !!
ak takot salah tafsir .
ak ni advance sikit .
muahaha !

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo..roomate sahur tgk tuh..
kenyang ka???
xde keja lain...haishhhh

Solehah said... [MEJAH JAWAB]

isk3..tak baek oo kata kat dia..

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

elmo: semua org paham pesal ko tak paaham??? ni citer aku sahur ngan roti je.. hahahaha..

~~ciklinn~~ said... [MEJAH JAWAB]

kamu baru nak feeling2 yerk...

ciannyerrr sahur camtu jerk..kalo kamu duk sebelah umah leh gak ciklinn anto ayam goreng seketui..sayuq campok semangkuk.... n ayor teh o panasss punyerrr seteko.. hheheeheh

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

kesian kat lu sahur roti, air kosong, planta dan gula..

tapi lagi kesian bg org yang tak sedar bangun sahur...:p

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

tahi. headfon suda. haha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

ciklin: wa~~ baik sungguh ciklin ni kan.. kalau la betol ape yg ciklin tu ckp sekarang jugak aku pegi berbuke kt umah ciklin.. hahaha

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

mawaddah: jom lanje kfc... hoho..

zam: haha.. ko buat camtu la kan?? pakai headphone??? ahahhaa

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

lambat gak nak paham ayat tuh. aku ingat kawan kau y wat2 sore pompuan jepun nk takotkan..rupenyer..tutt! LOL!

Dark Half said... [MEJAH JAWAB]

bese la zaman student.berkhasiat jugak tu dpt pekena roti. aku dulu mkn megi+air suam jer...tapi zaman ni mmg paling best dlm hidup

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

harap anda tidak mencarut ye....
selamat berpose...

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

dua kali bace baru paham
hehe
padan muke
dpt kawan spesis cam lu

Gen Fujita said... [MEJAH JAWAB]

nafsuuuuuuuuuuu...

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ke ko join sekali dua tiga kaki ne. haish.

teha said... [MEJAH JAWAB]

haha...ade lak cmtuh..ape arh mmber uh..

sahur roti dgn air kosong ag...mknlah planta yg dh d bekal kn tuh..
lw umah ktorg,cnfirm cepat habis sume tuh!!

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

haha~
tah pape ar~
jgn2 incik hamzah join x??
hahaha~

p/s:da buat pop-up comment da~

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

ape punye "bijak" aa rumete ko ney~huhuhu

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

bleh caye ke lu x join skali???
hahaha...eleh...dlm laptop lu mesti ada kan ehem2 mcm meber lu tue kan...
haha...x nak ngaku la tu..

ish, x bek bln pose gua pitnah lu kan...
maaf ian -__-

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

haha..eleh..kau baik sgt la kan???hehe

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

MasyaAllah buat2 insaf le oii.. ko pasang le org mengaji bru kwan ko rasa malu skit..

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

laa yeke ?
tapi nape ko ade cakap patut ke gua mencarut di bulan puasa ?
ai tak paham laa yu . ahaks!

hudhud said... [MEJAH JAWAB]

hahaha mmg what the la weh. apa nak jadi dia tu :P

Encik Psychopath said... [MEJAH JAWAB]

normal la tu =.="

alvin takda umah harga 8juta said... [MEJAH JAWAB]

jahat lucah la otak lu..

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

layan gak time sahur dgr lagu raya..silap2 bgun pagi wat srpn ngn mkn kueh raya...

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

muahaha.cet!pukul 3pg pon jadik jugak nengok mende2 camtu.tdo lg bes la weh!huuu

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

haha...nk mencarut ke?
tet tet tuttt tettt
@#$%^&*...hahahaha

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

nak update la ni babe.haha

thanks for concerning.Xberapa nak reti berblog mcm kamu lah.tulis rebe-rebe je.

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

bongek gile ah member kau tu hamzah..ade ke sahur dgn menda alah tu..syaitonnirojim sungguh..

cube lepas ni bile kau sahur kau jgn pasang lagu raya..ko pasang la orang tgh ngaji ke ape..takpun kau je ngaji depan die..kui3..

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

Huhu.....aku pun tumpang sedih sebab ko sahur dgn roti je..aku sahur dgn nasi goreng..orait la sikit

Mimie.Candy Cane said... [MEJAH JAWAB]

astaga.....lu diharuskan menyekeh kepala lutuk member lu tu...

Shu Shinju said... [MEJAH JAWAB]

aiyoo... kasi ceramah skit kat dia...

miss faten said... [MEJAH JAWAB]

Hahahaha Hamzah, ko apa lagi?? JGN JOIN :P Btw, nasihatkan weh kawan ko tuh. Apa kes tengok Maria O ke apa2 ke, baik tengok ayatul suci Al-Quran. Ewah aku neh :))

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

ish3
aperla kwn kau tu
sah bukan salah setan

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

huhuhuhu..adeh..~_^* selamat menyambut Ramadhan Al - Mubarak..

Faarihin said... [MEJAH JAWAB]

ish2.. nasihat lah kat kawan tu.. bnyk2 lah tobat.. huhuhu..

Nia said... [MEJAH JAWAB]

isk..isk...puasa bukan tahan makan aje,..nasihat la member ko tu dik..esok2 jgn buat lagi..tak sesuwai..

CiK NaThRaH said... [MEJAH JAWAB]

haram jadah!

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

WOO...mmg syaitonnirrojim nieh!
haish...smpat g menonton video teett...
sila brainwash anda pnya rumate~
huhu

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

siotjahhhhhhhhhh

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

ko ni hamzah.. bagi la member ko can nak bercinta dengan tangan hahahahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

apa lagi...nasihat la kawan tu...kang tak pasal2 dpt saham free pulak! :)

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

selamat ari raya..~
hahahha
=p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [MEJAH JAWAB]

apa kata kita bakar je notebook di orang

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

hoh! mmg haramjadah..cis CIS cis..sempat gak ko berpk sambil karok kn...huhu~

HanisAzla said... [MEJAH JAWAB]

ish..ishh..klu x hormat bulan pose pun hormatlah room mate yg bersahur ala kadar tue...
hamzah, thanks yer coz sudi singgah kat blog i.

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

gila bafak kwn ko tu ek..siot! hahhaa

mula2 xpaham jgk..baca dua 3 kali bru paham..adoi!

tim said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahaha
aku mampu ketawa je
aku tak tau nak cakap apa
diorang dah cakap benda2 yg patut kat atas tu

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha! =P

a_ad said... [MEJAH JAWAB]

halamak...boleh plk?? hahahha

mmng berkobar-kobar semangat kwn ko nak tgok benda alah tu.

dia ingat sempat lg dia tgok, kan tgh sahur...hahahahhahahaha

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

okeh..
mmg x bley blah pnya bdak..
course apa weyh rumate ko 2??
aku g report kt rector..
hahahahahahaha
XD

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

hahahaah...hampeh jer kawan ko..kasi tarbiah sikit..

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

bak ar sini rokok sebatang..hehe..
member ang layan maria ozawa ke? mesti ang join sekali kan..haha

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

dia tengah belajar bahasa jepun kowt..tyme aku blajar dulu pon kena guna record gak..hehehe

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

haha. tuka lagu letak kaset ayat alquran sket

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

beres rina.. beres2..

ieQa sWetLuv said... [MEJAH JAWAB]

uish uish uish.. memang x bagus haishh

Nieylicio Kerolicio said... [MEJAH JAWAB]

memang dasar syaitonirrajim! Huh.. malangnye dapat rumet seperti beliau

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...