Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, August 26, 2010

Tujuh Hari Mencari Cinta part2

korang masih ingat pasal blog ni?? http://tujuhharimencaricinta.blogspot.com/

kalau tak ingat sebenarnya dulu gua pernah buat entri pasal gadis yang dicari. dan ternyata ada reaksi positif dari pembaca blog gua.. tak sangka jugak ada orang baca blog hingusan ni.. dan reaksi positif itu datang dari seorang gadis..

so, apa lagi.. gua bagitau la admin blog 7HMC ni.. nyam2...

tapi nampaknya silap orang la pulak.. argh.. nape la silap eyh.. takpun memang betul gadis tu yang dicari.. dan gadis tu malu nak mengaku.. kalau korang mengaku tak??
( soalan untuk awek je, brader2 jgn gedik jawab)

ataupun gadis tu dah jadi bini orang? atau ada anak kembar ke, atau baru je buat pembedahan plastik menjadi lelaki? logik jugak kan?? ciss.. jauh gile gua pikir.. argh....

dan berita terbaru dari blog 7HMC iaitu seorang lagi dikenalpasti sebagai calon.. siapa dia?? korang baca sendiri.. dan skali lagi gua letak gambar gadis yang dicari.. bukan 7 hari dah.. ni berbulan-bulan mencari ni.. dah nak raye pun..

harap-harap jumpe la encik Ahmad ye.

Comments
29 Comments

29 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kalo aku, aku tak ngaku sebab nak dye terus cari aku. huhu.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. nape la taknak ngaku.. sian ahmad tu. brape bulan dah cari..

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

makin susah jumpe makin ade feel tuu..heeee

naz said... [MEJAH JAWAB]

perghhhh :) semoga dia jumpa cinta itu

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

kalo aku, aku x nk buat ape2, sebab aku sorang laki ...hih

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku kan,
aku akan jadi takot kot.
sbb kene stalk

tp at the same time, bangga gak
hehehehehehe

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

no komen..

nak duit raya ker?akak pun dapat duit raya dari hb ajer..gi pow kat nama yang di senaraikan kat bawah N3 kamu tu..mereka bekerja jadi adalah duit.

ana said... [MEJAH JAWAB]

romantiknyer...moga blog 7HMC ni dapat diupdate hingga ke gerbang perkahwinan...

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [MEJAH JAWAB]

dulu timba cari perigi
skarang perigi cari timba pun okey..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

ramai lagi calon kt luar sana..

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

based on fizikal betul keinginan. harap-harap perangai molek.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

terbaik la kak ina.. diaorang nak bagi ke?? hahahaha..

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

kalau nis akan takut sebab pempuan ni ade genetik ketakutan yg melampau
hehhehe

MiYOKO TACHIBANA said... [MEJAH JAWAB]

da jmpa ke lumm

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

lamenye~~~

h A n Y S said... [MEJAH JAWAB]

hmmm...
kalau aku, aku xkan bitau sndri,
aku sroh kwn aku yg repot,
malu kan...
ahak3~!
XD

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

x putus die berusaha cari cinta die kan~

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku, aku akan create my own blog... pastu link kan ke blog THMC pastu bila kawan2 baca aku akan berlagak-AKU LA POMPUAN TU...... ha ha...... blagak nya! blagaknya!!!!

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

cantek pompuan tu,,,=)

Tomato Gurl's Life said... [MEJAH JAWAB]

lama giler...tak jumpa lagi..letak dlm iklan paper la plk...hehe

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

sje i xnk mengaku...u jgn ckp kt ahmad yea..

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

jadah???

kalau aku konfem la tak ngaku..gila apa kenai laki tu pon dak..entah sapa2 yg nak cari aku tu...kdg2 kena fikir negatif gak wei...haha

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

aku pun pikir macam ang jugak... entah-entah pompuan tu dah bertukar jadi pengkid barangkali..

Whoda said... [MEJAH JAWAB]

the most lucky gurl ever =p

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

cantiknya ciptaan Allah..
semoga dapat dicari :)

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

sedapnye teh tarik tu..

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

aku agree dgn JLove.

kalau aku jumpe amad ni kat mana2, izinkan aku tampar dia.

STALKER.

Hamzah Ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. betul2..

Dark Half said... [MEJAH JAWAB]

aku penah baca kat blog chybee.dengar2 cam dah jumpe gadis tu tp umur jauh beza dari incik ahmad n dia dah unavailable

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...