Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, September 11, 2010

1 Syawal hamzah ian

hoi!!! apakejadah la gua update blog time raya kan?? kah kah kah.. ni cerita semalam..

"hamzah!!! bangun pergi smayang raya!!!", mak gua jerit dari dapur..

"jap2!! 5minit more!!", gua cakap dalam hati.. maybe mak dengar sebab beliau adalah mak kandung gua..

dan disebabkan '5minit more' tu la gua rasa macam terpinggir pagi raya ni.. gua rasa macam berdosa pulak.. argh.. kenapa la gua tak bangun pergi semayang raya pagi tadi.. kan raya setahun sekali.. entah tahun depan gua hidup entah mati.. argh..

dan mak gua? beliau ke kubur arwah atuk dan meninggalkan gua sorang-sorang.. rasa sedih jangan cakap la. tiba-tiba gua rasa gua ni anak angkat pulak..

Dan raya kali ni gua raya umah nenek.. dan ini anak gua.. nenek yang jaga.. ramai tak tau gua ada anak kan?


selamat hari raya semua.. maaf zahir dan batin dari hamzah ian
Comments
46 Comments

46 comments:

Kap said... [MEJAH JAWAB]

kerana waktu mu begitu berharga.

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

anak buah je tu kott...hehe

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

btol ke tipu tang anak tu?

tasekM said... [MEJAH JAWAB]

sungguh ke dh ada anak nih...? :)


.

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

aku kasik mak hang baca..

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

mari nok ngomeng..

samat ari raye..comel anok buah...

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

owh anak..mak nye mane?tak beraye sekali?hehehe...

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

ang tak pergi semayang ke bro? aku nasib baik sempat sampai masjid.. dah lewat sangat sampai semalam..haha...

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

comey nya anak buah ko.

suke budak2 :)

selamat hari raya!!!

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

weii,ang ke yg pakai baju oren tu
smart gak
hahaha

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

xpelah.barang yg lepas jgn d kenang.dwet raye wa mane?

payeen said... [MEJAH JAWAB]

anak kaw comel la gler. xcm kaw pon> hak hak hak.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

har har har.. anak gua ikut mak dia la.. hoho..

cham's said... [MEJAH JAWAB]

alaaaa, kita percaya ko memang ada anak la hamzah...bukan satu tapi lima kaaaaan?!? *sambil kompius camner aku bleh tau ni, takan aku yg beranak kaaaan..? HAHAHA

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

satu sudah.. gua pakai protection jugak.. hahaha

iQa~ said... [MEJAH JAWAB]

aku nk anak ko je...comel!

Ezao' Edogawa said... [MEJAH JAWAB]

haha. tahun depat sempat lagi. kau kan mda lagi. hehehh ....!

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said... [MEJAH JAWAB]

Anak yg solehah..hehe

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [MEJAH JAWAB]

Salam Lebaran la. Chumilnya~

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

ko mmg ader anak.anak tekak

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

owh tak bangun gi sembahyang raya ke... tertidur ye...

aku juga yang tak tidur2 dari malam raya sampai la ke petang raya. giler penat duduk dapur.

apapun selamat hari raya. (^_^)

raikan syawal dengan penuh kesyukuran dan jangan lupa buat puasa 6 *wink*

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha..... naseb bek semayang tu sunat jer...... next year jangan dok buat perangai buruk camtu g.... loqlaq!!

amira said... [MEJAH JAWAB]

hemsem la kau.. wakaka.. ok..jangan tak sembahyang raya aaa tahun depan.. sekeh nanti heh!
selamat hari raya la ye.. mintak ampun maaf ader terkasar bahasa ke..

CgMas said... [MEJAH JAWAB]

Selamat raya utk ang & keluarga.. Rumah nenek pun boleh on-line?

Abie said... [MEJAH JAWAB]

comel anak.

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

tu laa.. Kn dh rs tpinggir.. Aritu ko ckp adik ko anak jamban kn huahahaha

Anne Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

wahhh~ anak lu comel... lu pon bley tahan hensem. kikikiki :)

Anne Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

oh yerr lupe lak selamat hari raya :)

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

apesal lu tunjok ank kte neh ?
kan da janji nak sorok2 je ?
grrrrrr!










eh ? haha!

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

comel anak ko...
anak buah je kot kan...hehe

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

kan ko dah terase cam jadi anak agkat. hahaha

aku memahami ko! hahahha~

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

laaa...patut anak aku ilang...ko amek wat photoshoot ghupenye!

kakakaka

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

muahahaha... korang tak raye ke hape ah??

Onelove...Jambu merah warna said... [MEJAH JAWAB]

yer en.hamzah oit... slamat hari raya, maaf zahir batin..x raya kat dungun ke =)

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

comel budak kecik itu!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [MEJAH JAWAB]

first time aku komen blog ko

memang nakal sungguh kamu..awat tamo dengar kata mak?

nie mak angkat ko datang singgah nie..nak kena piat telinga yer

tang anak tu kan.....mak nak pesan nie...jaga betul2...bila ko kawin mak tak tahu?...wawawawa

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

solehah sungguh .

zie~azharizalira'z said... [MEJAH JAWAB]

huhu~~~leyh lak pk cm2 ye?~

cumeyl anak~~bpe umo?~hukhuk

ana said... [MEJAH JAWAB]

jgn pau duit raya anak ye...

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

selamat beraya hamzah XD

caca said... [MEJAH JAWAB]

darkbatman, abg eq dah komen blog ko . jeles nya :'(

selamat hari raya pak cik! *since ko dah ade anak kan ?* ;)

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

engkau ke tu?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tapi gambar ne nampak harmoni la. wah. aku ingat model mana. rupanya ko ke? haha.

♥ Funna ♥ said... [MEJAH JAWAB]

samat hari raya..bwk ank buah ke hulu ke hilir bjet cm leh kmpul wet raya gak la tu..haha

HONEYBEE ANJELL said... [MEJAH JAWAB]

ohh cutenye baby! :D

kesayangan kepunyaan said... [MEJAH JAWAB]

memang anak kau ka ?? ohh lawa mcm apak nya

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...