Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, September 27, 2010

Cinta Itu Dari Mata Turun Ke ?

Orang kata cinta dari mata turun ke hati..

Tapi member gua cakap cinta itu dari mata turun ke conec.. Memang celaka ayat beliau.. Nak je gua sepak laju-laju lepas tu sepak beliau celah kangkang.. argh..

Member gua sebenarnya perempuan okeh.. Dan sekali lagi gua nak cakap ni bukan entry lucah cuma meluahkan apa yang ada dihati semata-mata.. (ayat macam haram kan?)

"apekejadah ko cakap macam tu ha?", gua tanya beliau.. beliau cuma duduk kat belakang gua dalam kelas ni..

"entah la.. aku tengok semua laki sama je.. takde beza apa pun.. semua laki kalau tak tengok tetek diaorang tengok bontot aku.. ", beliau cakap lagi ibarat dalam kelas ni takde orang.. dem..

eh.. bukan gua dah buat ke entry pasal ni kat entry lelaki mana tak suka tetek?? apesal gua cakap lagi ni??

sebab gua gila..

gua tak gila okeh..
Sebenarnya kawan-kawan gua yang dirahmati sekalian, bukan semua cinta lelaki jatuh terus ke bahagian conec ye.. ade yang jatuh ke hati terlebih dahulu sebelum jatuh ke tempat lain.. contohnya gua.. har har har har..

Comments
71 Comments

71 comments:

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

tu model pakej ransangan tu

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

ngeh3....
gua tak caye dari mate jatuh ke hati
coz lau org tuh juling cane??
susah dahh...hohoho
**DARI HATI KE HATI**
takde turun mane2...lau turun jadi MATI....
baru betul....dah kenal hati budi baru ade prasaan suke...syg...& seangkatan tentera ngannye....

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

cait siap ada gamborajah wakaka

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

addooiii...haha

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

ade jugak yg mcm hampas hampagas kan?


har har har..
:p

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

sumpah poyo!
cettt!
menyirap plak gua bace!

amira said... [MEJAH JAWAB]

patutla loading lambat tadi.. haha.. boleh caya ke kat lu ni hamzah.. haha

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

ko patut lukis 2 hearts kat ko lah hamzah.satu lg heart same cam org len tu tapi ko lukis pas ko nikah la kan?skang xbleh lukis

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

cewah! konon!.. :P

kak dara datang berkunjung ni ha!..kuih raya x de ke????

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

iiyeeeeee ke niii..*muka curious

Weeda said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....

hamzah..budak tabligh cakap dari mata turun ke mana?

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

bhahahahahaha! kejam gilos ayat dr mata turun ke teeetttt!

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

emmm.... ko jatuh apa??

tak paham la citer ko...

hahahaha........

Sumijelly.com

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..aku naik ke minda macamner tue..lalala

afiqsiddhartha said... [MEJAH JAWAB]

cantik sikit hamzah ian, cinta aku tak melekat di hati, tapi kaki. Ye. Aku mengidap foot fetish. Haha

KERAK NASI said... [MEJAH JAWAB]

tipu. hehe.

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

sekarang ni memang dah tak leh guna ayat dari mata turun ke hati

sebab sekarang dari mata ke hati then ke tuuuuttttt

sebab tu banyak kes buang anak.
hm..

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

gila!

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

haramjadah ko nih!hu3.

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [MEJAH JAWAB]

cis! lucah benor! ish3. cinta tu dari mata turun ke kaki, sebab kalu tak suka, terus sepak sak cinta tu~ lalalalalalala.

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

kalo wa..cinta dari mata bwk ke dompet..amecam? hahahahahah

waveX said... [MEJAH JAWAB]

bahaya betol...

waveX said... [MEJAH JAWAB]

bahaya betol...

Nur Areefah said... [MEJAH JAWAB]

maksiat bersepah-sepah

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

meh aq tambah....

dari mata melalui saraf mata dihantar oleh hemoglobin darah...terus ke saraf jantung..dipam2 dan keluar menembusi injap keluar...lalu ke semua organ len..sebelum sampai ke hati.....

tuh semua akan jadi cepat kalu perasaan kasih sayang korang bergelora cam tsunami....

emmm....aq...entahlah...jgn tanyer ek..

~~~heheheheh~~~

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

alhamdulillah. XD

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

camtaek giler ko ni!! -.-"

tp major laki cam tuh la kannn kannn

♥ shiMawar ♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha..mantop siap ade gambar bagai tu.. :) setiap manusia ade nafsu..tp bagaimana kita kawal nafsu tu akan mempengaruhi arah ke mana cinta tu akan turun selepas mata..

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

dari mata turun ke duit.

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha~

DKosongLapan said... [MEJAH JAWAB]

baghu nak percaye... tapi bile udah mike ngaku mike cinte mike jatuh ke hati......teghuih jadi tak percayeee

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

lu memang superb la beb pasal lucah melucah ni





















:P

Sylarius said... [MEJAH JAWAB]

Lelaki yang normal akan berkelakuan macam tu. Kalau boleh dapat chance untuk buat sex, diorang sapu je. Jarang yang nak menolak.

Kalau menolak, sure orang kata laki tu gila. Kalau nasib baik, orang puji sebab alim sangat, nasib tak baik, orang cap sebagai GAY.

Yay!

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

eleh ko je la yg ke hati?
bajet baik la ko tu ek?

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hebad lu.

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

huhu..ko memang hamzah...
entry x menahan...
kahkahakah.. :P

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. apa lah kau hamzah ehh ehh mana ada cinta terus turun ke conec kott. hehe

hebat betul entry kau

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

betul2.haha.
dari mata turun ke hati.

Kap said... [MEJAH JAWAB]

sopan sungguh kau.
pakai jubah ada lambang hati you ;)

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

Sesungguhnya Encik Hamzah ini telus dan tulus....huhuhuhh..ayat terus terang beb...

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

;p... nakal betullah kamu ni

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha....

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

hohoi ayat mmg tak leh cover tol kwn lu tuh
haha tabik :p

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gile.ahahahaa

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

camtaik!!!!!! dia tu ngaku yang elok ajer.............. cheitttt!!!!

hak hak hak hak hak hak tuih!

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

ape tu conec? hahahaha xD

SitiMashitahSaidin said... [MEJAH JAWAB]

hahahahah~~
ceh~

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

hahh
tipu la lu

hahahahah

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..sengal je kawan kau tu mezah..kau pun sama jugak...hak3..

~cik manis~ said... [MEJAH JAWAB]

sumpa tak caye lah hamzah. hahahahahaha;D

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

elehh elehhh

frwls said... [MEJAH JAWAB]

respekkk!

Amanda Sabariah Shamsuri said... [MEJAH JAWAB]

wow!

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

masuk blog nie x pernah entry x lucah..
hahahaha

ika said... [MEJAH JAWAB]

waw ! bapak r . luc gile ! haha . ish2 .

sOLL de sOUza said... [MEJAH JAWAB]

ahah...mimiey,sye sokong kamu...

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

rileks..hamzah nak buktikan..dia lelaki yang mulia..hehe, walaupun entry sokmo lucah.

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

haahaha...wow...biar betul lu macam ni...

ZaCk AzRiN said... [MEJAH JAWAB]

sempoi giler classmate pmpuan ko tu erk...selamber je...syok tu klu dpt borak dgn dier....

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

ko yg pok cik ayam sme jer..kelucahan dalam kesusasteraan..cesssss

Dee said... [MEJAH JAWAB]

bila yang baik kau je

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

cinta?? dr mata terus ke hati. tak kuar2 da. ahaha jiwang x? :P

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

kau gila.. har har har.. ;DDD

member kau tu gila sempoi cakap camtu.. ;)

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

aku ingat poster ugly truth tadi
kah kah kah
long time no komen bro
say hye to me please
hehehe

mellyana sara said... [MEJAH JAWAB]

suka kartun tu~ cam jujur! hee!

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

HAM...BETUL LA APE KWN KO CKP TU....ADE KE DARI MATA TURUN KE HATI...OF COURSE LA DARI MATA TURUN KE...CIPAP KE, CONNECTO KE...APA2 LA..YG PATUT KAT BAWAH..WAKAKAKAKA

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

amboihh pic.. kemsalam!!!

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

amboihh pic.. kemsalam!!!

izzoart said... [MEJAH JAWAB]

sah amzah mmg giler..tp dgn gaya penulisan ko yg sempoi...best gak bce pos lucah ko ni....kakakaka

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

mejah, ptut ko sepak je celah kangkang mber pmpuan ko tu.. haha! cara mber pmpuan ko tu brckp pon dh nmpk yg mber ko tu jenis dari mata trun ke cipap die.. so ko bedal je la cipap die.. hahahahaha!

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

woi!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...