Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 22, 2010

Gua Bukan Superman

pagi tadi gua bangun pagi.. Dan macam biasa pagi tadi adalah 11.16 tengahari. Gua rasa puas bila bangun lewat macam gampang nih.

Lagi seronok bila gua tengok bilik gua takde orang pun dan gua pastikan betul-betul sebelum kantoi dengan roomate gua. Gua panggil nama beliau sekali.. oh, takde jawapan. Gua panggil nama beliau 2 kali.. oh memang sah takde dalam bilik. Aktiviti gua akan dijalankan dengan jayanya nanti.

Gua bangun ambik tuala putih gua.. tuala gua memang kaler putih sebab gua malas nak basuh. Gua remdam kloroks je tiap-tiap hujung minggu.. Lepas 3 minggu tuala gua dah reput pastu gua beli tuala lain. Harga tuala murah je RM15 hinggit kat giant. Mampus ah lu nak cakap gua kaya ke hape sebab beli tuala banyak-banyak. Sebab tu rasanya badan gua putih mulus rasanya. Takde jangkitan kuman dari tuala lama-lama..

Gua pergi mandi kat toilet sebelah bilik. Memang takde orang pun. Adakah patut gua cerita cara gua mandi? Zaman sekarang semua orang mandi bogel kan? kah kah kah kah.. mati la gua lepas ni.

Lepas gua mandi gua kesat-kesat dan dengan separuh bogel gua keluar dari toilet.. Gua on pc lepas tu gua tulis entry ni.. Lepas tu gua ingat nak berak jadi gua berenti kejap dan gua tekan publish post.

sekian terima kasih.
Comments
80 Comments

80 comments:

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

haram doh ko apdet gini

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

memang gila agaknya ko nie. hahaha

Mcjust said... [MEJAH JAWAB]

tadek keje la ni

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

sapa nama roomate ko tu?

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

syg gile!
lucah~

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

bongek

kahkahkah

Inn CahaYa EnterPriSe said... [MEJAH JAWAB]

walaupun nampak mcm hampeh tapi mmg best bace n3 nie..hahhaa

eelobor said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.....bagus daya pemikiran bro

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

hoih.....ada org puasa 6 tak habis lagi....hahahaha

Firhan A. said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko tgh boring tahap melampau skang..haha..

ceklala said... [MEJAH JAWAB]

ko mmg sengal!

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

har har har har

mandi bogel...berak taik keras ke?

faizalnizam said... [MEJAH JAWAB]

lu memang buat hari gua ceria sebelum gua pergi kelas yang macam gampang.

masa gua kecik dulu, gua tak pakai shower, gua terjun dalam kolah rumah atok gua. sekali kantoi, nyaris tak kena sebat ngan rotan.

Fairuz Zainal said... [MEJAH JAWAB]

hahahahamzah.

~aSHa~ said... [MEJAH JAWAB]

eheehehhe

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

hekelehhh towel aku semilan hengget semilan posen je..dah habes berak ke belom?

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

haitssssss

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

lu sependerman! hahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

apa la, mandi pun nak cete ker??? hahahaha

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

ah..
otak ko da mereng....
ko bangun pe ape kalo kul 11lebih..
haha....

Syifa Alshah (wutwut) said... [MEJAH JAWAB]

cis. lu sembelit ea?

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

haih mengucap panjang aku baca entry ni

takpela demi cintaku padamu

aku terima saja

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

cam cilakeee jer hapdet cenggini....... aku langsung takleh nak kaitkan tajuk entri dengan ke saspen an ko nak menjalankan 'sesuatu' tanpa room mate dengan aktiviti ko berak.......

arghh!!!! aku tertekan kerana gagal mengaitkan semua itu!!!!!!

ayu toink2 said... [MEJAH JAWAB]

sengal..oit hamzah..mahu tukar bnner weh...

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaha! mereng la ko :)

Aku said... [MEJAH JAWAB]

semoga ko berak dengan gembira~

biela sapine said... [MEJAH JAWAB]

adohh gilorr agknyer bdk ni.. haha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

cissssss...ko memang giler la dik!..ingat ade hero superman dtg selamatkan awek monggolia.. :P

amy azuha said... [MEJAH JAWAB]

cett haha bengong moleps

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

ko ponteng kelas eh? hah? hah?

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

weh baik ko tulis

"dear diary.. i am going to berak je"...

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

makan ape nieh??
subur giler asyek berak jerrr....
hahaha

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

demm..kenapa aku baca sampai abes.

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

woiiii...
apa nihhhh...
tak kan ni je?
adehhhhh

- G C - said... [MEJAH JAWAB]

kenapa gua baca semua entri lu hah????!!!!!!!!

mira_nas said... [MEJAH JAWAB]

kantoi kau hamzah... subuh negara mana ko hambek waktu dia ni..??? hahahaha

Yot | is | Yati said... [MEJAH JAWAB]

ah 5 minit masa aku terbuang camtu je. rugi rugi!!!

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

eeeeewwwwwwwwwwwwwww...

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

ko boleh dapat award entri paling senget la hamzah
haha..athoi

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

haha

x senonoh!

kazisha said... [MEJAH JAWAB]

sengal la ! huhuhu..

Arisa Mihashi said... [MEJAH JAWAB]

ko takde keje len ke asyik berak je.

AdilaKaman said... [MEJAH JAWAB]

tak senonoh je kerja dia. :D

sukemakan said... [MEJAH JAWAB]

errrrrrrrrrr!

Miss AZ said... [MEJAH JAWAB]

laaa... cm ni je..

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

gila ke?

payeen said... [MEJAH JAWAB]

aku da agak kaw nak ngarot. tpi nape aku stil bce smpai abes. dem. nmpak sgt aku suke superman. dem.

ayu toink2 said... [MEJAH JAWAB]

weh..yang kat sidebar 2 bukan coding..apela ko ni..wat2 xtaw...pure2 xtaw..taktahu menahu atau xambik taw????..hahaha

Shahada Fauzi said... [MEJAH JAWAB]

mereng betul mamat ni..haishhh...T_T

::FAIZ:: said... [MEJAH JAWAB]

Pitam....

kiba said... [MEJAH JAWAB]

boleh lu pulangkan 55 saat gua balik?

dLa Suri said... [MEJAH JAWAB]

hamjad je pngai ko laa. haha

doyah said... [MEJAH JAWAB]

hamzah222

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

ley tak gwa mencarot kt sini???

asl entry lu cam shilaker????????????

Zack Azrin said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...kul 11.16 masih awl bro...kah3...

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

bole saya sepak awak laju2 encik hamzah?

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

pe bende yg ko merepek ney????

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

pe bende yg ko merepek ney????

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

pe bende yg ko merepek ney????

Anis Zahorin said... [MEJAH JAWAB]

satu hari berapa kali berak??

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

lu nak kena carut???

lain kali lu buat mcm ni..."pagi tadi aku bangun malam"

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

wakluu!haha

hanis said... [MEJAH JAWAB]

ape ni encek hamzah oii... nak jugak die cite pasal publish entry sambil separuh bogel ngahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

Xda keje lain ?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ke ko update dalam toilet ne? ha ingat ktorang tak tau hamzah

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

ape kene mengena dgn tajuk?

confius, confius

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

lu bagi alamat kat gua bole?

gua nk gi skodeng lu mandi,

bole?

plumpy.tootsie said... [MEJAH JAWAB]

oh what the fuck.

Anis said... [MEJAH JAWAB]

apa kaitan superman dgn ko mandi pastu publish entry sbb nak berak ni?konpius gua +__+

f.a.r.a.h said... [MEJAH JAWAB]

hek eleh. kiteorang satu rumah buat same2 selamba. takyah tunggu housemate takde. haha. ade bran bro?

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ades...ape motif entry ni tah tp org comment smpi 70 =_=

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

lu cakap gua, lu pun sama! crappp!

Rosmarieza said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha! hampehhhhh kelape!;P

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

ape ni gile.

cik ainnun abdullah said... [MEJAH JAWAB]

errrrrrrrrr.. der??

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

ang citer la pasal ang cirit birit lak..ok?haha

ciK LyndaWawa said... [MEJAH JAWAB]

moral of da story??

Qib said... [MEJAH JAWAB]

x snonoh ko hamzah!!!


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

lempang laju2 said... [MEJAH JAWAB]

ko blaja kat mane..?aku nk jmpe ko la...nk bakar vuntut ko tu...mmberakkan diri jer kije nye..??superman=berak..?pe kaitan..?aku rase nk lempang laju2 jee koo..!!!

Miss Ecah said... [MEJAH JAWAB]

thanks sal entri ne .. its make my day!!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...