Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 22, 2010

Gua Menang RM200 Duit Raya

sebelum tu gua nak suruh lu tekan BLOG NI.. jadikan pengajaran kepada semua perempuan jangan main YM dengan orang tak kenal..

Berbalik kepada tajuk, gua menang duit raya daripada KAK SUMIJELLY dan hadiah duit raya itu adalah RM200 sahaja.. Tadi gua chek akaun bank dan nampaknya duit belum masuk lagi.. Agaknya beliau sibuk dengan urusan duniawi dan telah melupakan gua sebagai pemenang.

gua malas nak citer banyak ok.. entry ni just penghargaan kepada Kak Sumi sebab bagi gua duit raya RM200 tadi. tidak sia-sia gua menulis satu entry dan masuk contest yang beliau anjurkan..

gua tahu entri ni takde perkataan lucah dan mengarut sebab gua anggap Kak Sumi sebagai sugarmummy.. takkan la time penghargaan gua nak melucah jugak kan?  mampus gua kalau husband Sumijelly baca.. kah kah kah..

Ini Kak Sumijelly.. beliau sangat cun dan ada 3 orang anak lelaki.. Mungkin tahun depan bertambah lagi anak beliau hendaknya.. ~~Amin~~

Comments
42 Comments

42 comments:

wanie said... [MEJAH JAWAB]

ko nk number akaun bank aku tak? hulur2 lah ye..keh3 :P

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

kayap lu skang! blanje!

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! cilakak lu! rm20 sudeh!

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

blh la blanjakan?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hye kak sumi! hamzah sudah kaya ag 200 la. tepuk3

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

tahniah la bro. lu dpt rm20 jgn lupa rm15 topupkan gua, gua nak HOT TIKET. HAHAHAHAHA

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

cilake.menipu!20 bongok.terlebih 0

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

duit dah masuk!!!

kah kah kah kah.. jom mekdi!!

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

menggelab lah lu amzah!!!rm20 jerk pown!!!camtaek!!!

n@jwamz said... [MEJAH JAWAB]

ceh sengal laa...
20 jer kan...haha wat klako ko nih!

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah ko memang.. tak baik tipu bulan raya...

baik mintak maaf!!hahaha

Sumijelly.com

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

weh boleh la tu bgi sini sket..keh3

Uruchimaru @ kf said... [MEJAH JAWAB]

jgn lupe member2 yg lain hihi.....

*sdg bwk tupperware sambil BW*

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

aku penah kene ym tetiba suh tengok tu..aduih..derau darah =/

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

topup kan aku weh barang 10-20..

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

belanja2

patungcendana said... [MEJAH JAWAB]

tahniah la dapat duit raya. rm200, banyak tu...boleh kawin...hahaha

re:...ya, aku bersajak...hehe...

SURIA AMANDA said... [MEJAH JAWAB]

mana satu betul rm20 ke rm200...belanja abc bleh?

viruspadu said... [MEJAH JAWAB]

eh dia ter bank in kat bank saya lah hahaha

im cowyyy

dLa said... [MEJAH JAWAB]

wahhh. xnk hulur2 ke bg duet rye ?

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

hamzah,

gua dapat rm15 je sebab join kontes!! besar bezanya dengan rm200. huhuh.

aisya said... [MEJAH JAWAB]

nak duit raye

*sengih*

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

boleh kita share 50/50.
apelah sgt kan 100 tu
hihi

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

walau ko menang RM20 jer tapi aku tetap nak mintak 50% dari RM200.... he he.....

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

haha
hamzah rupanya..

fasal blog yang ko soh tengok tu..EI...sumpah tak lalu nak makan

jangan la mudah sangat nak YM dengan orang yang tak dikenali

pengajaran kepada girl tu

Nur Areefah said... [MEJAH JAWAB]

collection duit raye ak pn tak sampai banyak tu =.="

* muka simpati~

Amanda Sabariah Shamsuri said... [MEJAH JAWAB]

aq nak duit raya juga!!!

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

blnje weh

SweetyMui2 said... [MEJAH JAWAB]

pening2 lalat sikit tengok link pasal ym tu T-T

btw,mintak sket duit raya!kekekek

cik shara gadis bunga said... [MEJAH JAWAB]

bukannye gua nak...
wa tertekan
lu ta paham ke ?

ana said... [MEJAH JAWAB]

rm200???? kencing la rm20 je kan...raya lps x byk collect duit raya, patut arrr tipu!

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

uik..bak la 100 bagi kat AKAK!!hahah...

f.a.r.a.h said... [MEJAH JAWAB]

jeles. cepat belanja makan. kite share. :)

♥ shiMawar ♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha..siot jek tipu orang..RM20 rupanye..aku baru nk kikis kau klu dpt RM200 tu..dpt RM20, tumpang hepi jek le.. :p

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

wowww congrates!

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo...! :D

intaneqashut said... [MEJAH JAWAB]

Astaghfirullah hal azim...terkejut tgk blog tu!...aish, kmu ni..tobat x buka blog pOmpuan tu dh..aish~

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

bila lagi nak belanja ni hamzah ! haha

Cik Yuki said... [MEJAH JAWAB]

ces.! 200 konon. hahaha

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

err..blog awek hang rupanya

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

rezeki ang sungguh murah..

CiK NaThRaH said... [MEJAH JAWAB]

gua da agak lu mesti menang! tahniah2..rm20 pon jadi lah ;p

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...