Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 1, 2010

hamzah dan mak beliau

masuk minggu ni dah 4bulan gua tak balik.. mak gua dah perli-perli siap cakap KL dengan gua.. tak pernah mak gua cakap KL slame ni..  

gua rase ni semua hasutan dari kakak gua.. dan jugak gua rase akak gua dah beli baju raye untuk mak. kalau akak beli ini bermakna baju gua untuk mak hanye dipakai raya haji nanti.. argh..


seyesly gua taktau nak update ape.. har har har

Comments
36 Comments

36 comments:

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

heheh...mak ko sempoi..hehe

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

ko pakai lah baju mak tu.boleh?

wanie said... [MEJAH JAWAB]

haaaa tu laaa..pdn muke..sape suh x balik..kui3..kalo gua jd akk lu, gua hasut mak suruh lu beraya kt luar pgr uma je..ekekkeekkee :P

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

mak ko call ck KL bai..
maknanye mmg mak ko pk ko nk jd org kL terus..
haha....
aku xpernah plak kena cmtu...

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

x taw nk update tp nk update gak..haha lawak la..

mak kamu rndu kamu la yg dia perli 2..;p

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

kuat gle jeles ko kat akak ko! hahaa~

caca said... [MEJAH JAWAB]

chill bro. mak ko sayang akak ko lebih tu. ko kena terima kenyataan tu. lain kali hari2 balik. hahahaa :DD

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

komen dari wanie mmg membina...
kah3...entah der...
sape srh lu tak balik???
terbang je la..
kah3..kalau gua tiap2 hari nak tgk mak gua..kah3 poyo

hanis said... [MEJAH JAWAB]

beli baju kebaye hahaha raye 1st dah pakai...

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

balik balik la weh...

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

marah tanda sayang la. haha. perli pulak tanda nak bermesra

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

mak ko wt kuih tak? kuih ape? ngeee^^

HanisAzla said... [MEJAH JAWAB]

har har har x tahu nak komen apa untuk hamzah & mak beliau...

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

mezah,

kem salam sama mak lu, merangkap mak mertua gua. haha.



hai makkkk..

daisy said... [MEJAH JAWAB]

nak hasut emak ngko jugak la suruh bagi duit raya kat aku.
hek..hek..

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

kesian mak u,
menanti ank pulang tp x pulang2.

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

sokong wanie lala~

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

balikla sebelum mak kamu berbahasa inggeris plak..dia rndu sgt la tu:)

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

wehh
balek la
ko ni...

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

mak perli tu supaya anaknya belikan baju tu.....=)

nabilah abd rahman said... [MEJAH JAWAB]

4bln tak balik..ko bajet dok oversea ke sampai 4bln tak balik...????

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

mak gua duk london tuh.. bukan gua dah ckp ke??

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

bersyukurlah sebab mak lu belum call tanya bila nak pegi merisik kat rumah org.. lagi sakit hati

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua paham perasaan ko che arm

Uruchimaru @ kf said... [MEJAH JAWAB]

awatnye lame 4bln x pulg?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua orang bz

Kap said... [MEJAH JAWAB]

bukan ke new castle?? ;)

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

dulu masa aku study kat utara tak balik2...takde plak mak aku ckp utara dgn aku..mak aku x syg aku kah

naz said... [MEJAH JAWAB]

kembali lah bro haha

Gen Fujita said... [MEJAH JAWAB]

ni mak betul ke, mak yang salah tepon subuh-subuh hari tu? he he he...

Yorke Kun said... [MEJAH JAWAB]

aku suka ayat ko yang last! hahaha

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

haha..simpn jer lar bju tue utk raye haji..

SweetyMui2 said... [MEJAH JAWAB]

haha..kimsalam kat mak :p

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

oyeah..

Bazilah Hashim said... [MEJAH JAWAB]

balikla si tanggang ;p

Sylarius said... [MEJAH JAWAB]

ok la tue pakai masa raya haji nanti daripada langsung tak pakai. hehe

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...