Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, September 20, 2010

Teen Spirit

krrrrrrrr..... psssssss.... krorrrrrrr... (bunyi air kencing)

oyeah.. ni perkara pertama gua buat bila sampai KL.. padan muka lu wahai KL.. ini adalah sisa-sisa kumbahan yang gua bawa dari kampung. agak jernih disitu.. mungkin makanan gua yang bersih dan halal dikampung agaknya.. gua puas.

gua keluar dari tandas dan gua nampak 3 lelaki tak tahu malu menunjukkan kemaluan mereka dan kencing secara berdiri.. gua sempat jugak tengok sekali imbas dan pelik bila gua nampak kupiah terpacak atas kepala seorang dari mereka. oh damn..

kupiah sudah bagus tapi kencing berdiri dan tunjuk conec kat orang ramai.. okeh, bukan urusan gua..

tangan gua masuk kocek dan gua tengok duit raya masih banyak lagi.. kaki gua tanpa disuruh berjalan kearah teksi.. gua tahu teksi mahal pagi-pagi buta tapi gua cuba untuk berlagak kaya.. Dan ternyata harga teksi naik lagi.. oh dem.. 30hinggit nak balik kolej.. gua tau lu tak pakai meter tapi agak-agak la nak kencing gua. gua cakap dengan lu guna bahasa KL la brader.. argh..

macam mana gua boleh update sedangkan gua baru sampai KL? har har har..
Comments
69 Comments

69 comments:

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

cis! air kencing pon lu pertikaikan!

oke lahh dorang kencing berdiri dari kencing belari.

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hamzah..
ko sengal!
buang air kecik pun siap wat bunyi..hahahha

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

ur funny....

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

haha sian kene bayar teksi mahal.
yg kau tgk dorg punye tuuuuuuuutt sape suruh hoho

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko tahan lme kn dari dlm bus lagi kencing tuh..btw,ko naik bus ape?

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

sengal,sengal....muahahaha...
smpat plak jengah org len pny,ish5...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

cakap keeyyy eeelll

tuuuuu...






































=P

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

teksi mmg mahal cekik darah..

weh ko x malu ke mengintai org kencing??? eeeeiiiii.....

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

err saya tak paham..

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hehe
nis nak katakan diorang sgt cool

hehee

you a virgin
but i'm half virgin

ceyh poyos

sila jagan percayaa

:)))

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

gila tak puas hati ngan kl nih. hoho.

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

aku pn kena gak..
t rm15 jer....
tu da kire mhl..da pg2 buta..
aku byr je la..
ko trun hentian putra ker yg kena mhl tu..?
asal xtrun greenwood saja.?

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

dari mule komen..awek2 je yg komen..hahaha

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

lempang nak?

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lu virgin...gua tak percaya

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

im virgin too :')

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

wooi bajet virgin la kau..
kau xhengat ke yg kau dah tunjuk tut kau kt aku dan beberpaa org lagi..
ee....

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

kencing pon dijadikan cerita
hahahahaa

enyheartsdiamond said... [MEJAH JAWAB]

yg tak pakai meter pny teksi tu kat area mn?

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

tak boleh blah!!!! kening pny hal.. da tau teksi mahal nape ko x kencing dlm teksi tu~wakakakakak

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

ko mmg kt mne2 pon leh hapdet kan.hehe

black_mel said... [MEJAH JAWAB]

bunyi air kencing mcm bunyi berdengkur da...haha..

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

scheduled entri nih. harharhar

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku tatau nak komen pasai your virginity ka..... pasai kopiah ka.... pasai conec bertiga tu ka... atau pasai teksi. so aku simpulkan, no comment.

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

har har har

har har har

har har har

har har har

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

penis kan lagi comel.

Anna Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

hebat bunyi air kencing looo... terngiang-ngaing di telinga. hakhak. :p

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

apesal lu tak amek je gambor 'conec'tion tu??

hahahahaha!

ana said... [MEJAH JAWAB]

virgin ker? kahkahkahkah...

shasha said... [MEJAH JAWAB]

bungeksss. :p

Tomato Gurl's Life said... [MEJAH JAWAB]

sengal..kencing pon leh hang update wat entry..kuang3...

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

len kali kencing dlm teksi tu!





















wahahahahahhaaaa

amirahsamat said... [MEJAH JAWAB]

haha .
entry ada bau bauan yg kurang enak . :P

*Miss Geli^ said... [MEJAH JAWAB]

kau intai konet orang ke??

keji..

ko tak tanya ke deragn camne derang basuh lepas tencin berdiri tu?

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

lu kencing tak basuh!

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

gay!!

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aduhai. pe ne pe ne? haha. sambil buat muka emos.

sekali sekalar sedekah pada pakcik teksi oke la tu.

¶A.K.I¶ said... [MEJAH JAWAB]

hahahah....
ap la ko hamzah ian...
ngeng ea??

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

driver teksi tau makan duit orang je...dekat je tapi tambang still mahal..

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

eeeee...

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

bunyi kencing lu citer.. basuh *tut* ko x citer.. ko basuh ke x ni?

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

ngek je mg ni hamzah..hahaha..doh tahu mg suci, bakpe mg g tgk org punye tut..ternoda dh mate mg..hak3..eh?tetibe aku cakap ganu ni bakpe?haha..

betul la cakap kakak kau itu ari kat mak kau kan? kau dah jadi org KL..cess..koya sggh!

aliesha kirana said... [MEJAH JAWAB]

xshenonoh!!! hahaha~

beruang said... [MEJAH JAWAB]

antara 3 org 2,sapa pny yg paling stail?
haha

frwls said... [MEJAH JAWAB]

kaki kencing ke apa ni?

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

kencing pun nak cerita? asal masa berak hari tu, lu tak cerita pasal taik lu? hahaha xD

payeen said... [MEJAH JAWAB]

aku xpercaye. keh keh.

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

cisss..siap buat sound kencing lagi.. ingatkan ape tadi,,

ain nadzirah said... [MEJAH JAWAB]

owkey g tue kencing berdiri..at least still dlm tnds..

kalu kncing kat tepi dinding kedai2..x ke naya.

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

wah, boleh wat lagu lah bunyi kencing bro..
nie mesti update dlm bilik air td..
ish3

cik selamah kundang said... [MEJAH JAWAB]

aku penah kena gk.cuba ckp kl harga takturun gak.gamaknya ckp indon baru murah kot (ok.komen ni xda sentimen benci apa2 pada indon.cuma rubbish talk)

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

elakkan benda2 yang tak baik

1,000 UV Sehari

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

har har har

m!da BucHuxX said... [MEJAH JAWAB]

sikit duit raye

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hamzah..gua mata gua terbaca macam ini : 'masuk tgn dalam kocek' tu terbaca : 'masuk tgn dalam conec'

=.='' terlucah.

j0j0_bdiN@ said... [MEJAH JAWAB]

patut kau pergi nasihat en.kopiah cara kencing yang dituntut syarak~
Kau ni~tuhan nak kasi peluang grab pahala kau tak nak!

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

aku macam nak belasah kau ! haha

hiro said... [MEJAH JAWAB]

ur funny..ah ah ah..funny..ahhh..

keh2..bodoh punye.

Nur Hayaty said... [MEJAH JAWAB]

isk....18 tahun ke atas je boleh baca entry lu derr...waa mmg rasa kalo jumpa lu kat luar,nak lempang laju2 boleh...hikhik...

cik aiLebiu said... [MEJAH JAWAB]

tersedak aku baca entri ni..hahak!

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

isk isk isk..

lenkali naik bas..
err..suruh member jemput..

Amanda Sabariah Shamsuri said... [MEJAH JAWAB]

kencing je?berak2 x da ke?

amira said... [MEJAH JAWAB]

lu tak virgin dah la camnih..
har2.. nak jimat jalan kaki je ah..
nak wat cmne dah mahal,.huk2

senandung semalam said... [MEJAH JAWAB]

euw...
yaks....

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

kencing itu nikmat.ahhh

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

damn! tajuk nak gempak, tp takde kene mengene. haha

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

blur. sebab under age. lalalaa~

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

jom jumpe

lempang laju2 said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..aku rse cam nk lempang laju2 jer...air kncing nyer jadi wat citer..?huaaahahahah...!!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...