Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 22, 2010

ini adalah sticky post. sila ke bawah untuk entry terbaru

"GUA TAHU ITU SIAPA" CONTEST 



Hadiah-hadiah:
1.Pertama : Duit RM30 dan juga Domain (dua-dua gua bagi)
2.Kedua : Duit RM20 atau Domain (pilihan nak domain atau nak duit, satu je okeh)
3.Ketiga : Topup RM10 
4.Cabutan bertuah untuk semua perserta iaitu belanja makan area KL.. ( Dua peserta sahaja)




Syarat-syarat:
  1. Disebelah kanan gua ada orang misteri dan beliau melakukan sesuatu. Anda perlu meneka siapa orang misteri itu dan apa yang beliau buat dalam gambar tersebut.
  2. Buat satu entry dalam blog anda sendiri bertajuk "GUA TAHU ITU SIAPA" dan bagi jawapan anda. Jawapan hendaklah ringkas. 
  3. Entri anda perlu ada link http://www.terbangtinggitinggi.com/ dan juga gambar ini.
  4. Terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia tidak kira follower atau bukan follower
  5. Bila dah siap semuanya tinggalkan permalink entry anda dibahagian komen.
  6. Kalau ramai yang dapat teka dengan tepat peserta paling awal dan teka dengan tepat dapat hadiah.
  7. Tag 3 kawan blogger dan pastikan diaorang tahu anda tag. 
  8. Tarikh tutup 14 Oktober 2010. Keputusan pemenang diumumkan 15 Oktober 2010 di blog ini.. Hadiah akan diberi sebelum 16 Oktober 2010. 
  9. Kalau boleh copy coding banner ni dan letak di sidebar blog anda. Taknak letak pun takpe gua tak marah.  
  10.     
  11. 1 blog 1 jawapan sahaja. Contoh jawapan " gua rasa tu mak hamzah tengah makan kuih".. Dan jawapan yang tak diterima adalah seperti " gua rasa tu mak atau abang atau adik hamzah.. dan diaorang makan nasik, makan kuih , korek hidung" .. maknanya tekaan anda hendaklah 1 sahaja dan 1 perbuatan sahaja.       


p/s :Kalau pemenang tu dah ada domain gua akan ganti dengan duit.. gua akan beli domain untuk pemenang daripada http://netkl.com/ . Bukan netkl.com yang sponsor okeh. Pemenang CABUTAN BERTUAH gua akan belanja makan area KL sahaja. Kalau area lain gua ganti dengan duit topup. paham tak ni?? letih gua taip panjang-panjang.. 

grrr..
Comments
187 Comments

187 comments:

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
fiona cullen said... [MEJAH JAWAB]

too bad im not a malaysian :(

✿nenek moden✿ said... [MEJAH JAWAB]

huhu..xnak join..tp nak duit je boleh?hehehe..(melampau ni..haha)

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....contest baek punya!
buat research PhD pun tak susah gini bro...insyaAllah, akan diusahakan...

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

sebelum 22 hb lau pintu hati terbukak..aku join la.. :p

gila ar 4 telorr?????bkn telor ko ke??

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

okay. nanti aku teka.
Nak gi beraya jap...
yes... makan2... makan2... makan2...
yeahhhh

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

sebabkan aku dok jauh, aku bagi sokong je la pada ko hamzah!

eh gambar ne bukan ko pernah pusblish ke? gambar budak kecik chumil tu. entah.

amira said... [MEJAH JAWAB]

ampun.!!! gua lambat 5 minit.. eh?? gua??
hehe.. massyukkkk gak ni.. nnt mira teka..

ana said... [MEJAH JAWAB]

sape ek kat sebelah tu?

payeen said... [MEJAH JAWAB]

susah ok. ni nak bgi menang ke x ni. aissshhh. len2 klu xde?

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku tak setuju ngan contest nie.... susah gila babi!!!!!! babi pun tak susah camnie aku rasa.............

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahamzah buat contest. "gua rase sebelah hamzah tu gua..sebab haritu gua kua beraya ngan dia.gua tengah tido kot mase tu.tido kan hobi gua..almaklumlahhhh..." hahahahhaa. bole tak hamzah jawapan macamni?

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kontest macam tak nak bagi orang menang je!!!

cis...

Camellia said... [MEJAH JAWAB]

lepas habis kira bulu kambing mell teka k~ sambil kira sambil pk~ hee!

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

bapak sukar lu punya contest! but, i will try oke!!~

misz myza said... [MEJAH JAWAB]

ssh nye... nanti jap.. nk jumpe tok bomoh jap..

fiona cullen said... [MEJAH JAWAB]

rock-buttons.blogspot.com :)

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

contest tahap bitara...

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

http://www.katakila.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

bagi aku menang.aku trajang ko kang

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

ngOoO. gua kena siapkan lab reportss baru boleh pikey.hahh

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

susoh wooo....sipi2 pon x nampak siapa duk citu...kakakaka

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

nah entry aku...biar adil dan saksama na...tuhan melihat apa yang kita lakukan...


http://ayuerobin.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

malas nak fikir..jadi malas nak masuk la..aku support je kau eh hamzah..aku support je bukan tolong sponsor tau..haha..

annyss said... [MEJAH JAWAB]

hohoi kachak lah kamu amjah
woot2~~ :p

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

udah 3 orang join..

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

ganas bro kontes nih ! gua ni buta it. domain tu ape? erkk.

papepun nanti ade idea gua buat tau! gua nak dibelanja. ngeh².

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

done!!
gua dah join!!
check plis!!
har!har!har!

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

make sure bg gua menang!hiks!!~

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

gua da join. tinggal tunggu hadiah juta juta je ni. haha

http://hatidipijakpijak.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-tu-siapa-lu-tahu-tak-hamzah.html

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

cis! contest mcm taknak bg orang menang!

gua tak reti men teka2 neh, lg2 gambar tak penah tgk, tp gua nk adiah no 3! gua tak kira!
kahkahkah!

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

kontest ni mcm ssh je nk mng.
takpe nnt eden torai ye hamzah

caca said... [MEJAH JAWAB]

aku dah join hamzah !

http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

aku dah try . sila la melawat blog aku keh ? haha .


http://sararawks.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

aku tak mengharap memang . sebab aku tahu kau mmg tak kan bagi menang :P

hiro said... [MEJAH JAWAB]

bale..30 je..cess..haha

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

bila encik hamzah menganjurkan contest. . . . . . . . . . . . . . .

















GUA PIKIR DULU NAK JOIN KE TAK !!
GUA SPM DERRR ! MANA sempat nak pk sapa kat sebelah tu . HAHAHAHAH

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

hint lagi hint lagi..

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

okeh..siap!!cek skang!!
bagi kila ngan akak menang ye..heee..
nak conquer hadiah tuuu..

http://liyalicious.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

:)

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

nis nak duit & domain

tapi tanak join

bule??
heeeeeeee

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

haishhh! camne bole x prasan yg akak x folo kamu lagi..
nanti pk 28 X nak join @ x contest ni sebab bajet join kontest nak menang jer..haha!

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

HAmzah,

k lily dah join, kalau tak menang siap ko tau!

Hah amik link nie:-
http://www.ciklilyputih.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

ingat tu tau!

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

http://taipsitipikal.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

nah! dah join.. thanks sebab ingatkan gua kat FB

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

baru tahu ke aku cun ?

Aya de Luna said... [MEJAH JAWAB]

wah ada org nak bagi duit raya!! tp skrg tgh xde mood la nk join contest,len kali la buat kalau ada mood..hehe..

anyway gudluck utk para peserta..

Sheera Razak said... [MEJAH JAWAB]

takde klu ke?

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

fuh rmai join! weekend ni rina join ok :D

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

http://antaramimpidanrealiti.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

kesayangan kepunyaan said... [MEJAH JAWAB]

hurmmmm hurmmmmmm hurmmmmm
siapa ehh ?? smpai korek2 idung aku pikirkan sapa sebelah ko ni.. hiks

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

oke aku da join....

gwa da tau saper

dLa said... [MEJAH JAWAB]

hehehehehehehehehe

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah..

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ian pandang muka partner gay dia

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

halamak..nujum pak belalang cuti lew plak kalo nak tanye pon skrng ni..contest ko ni otomen mencabar bebenor..

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
Ms sunsWeetz said... [MEJAH JAWAB]

DA JOIN
first contest tu
huhu
halap2x le menang!!

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/gua-tahu-itu-siapa

cik shabah said... [MEJAH JAWAB]

siap!

http://inizonsaya.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

Ms sunsWeetz said... [MEJAH JAWAB]

DA JOIN
first contest tu
huhu
halap2x le menang!!

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/gua-tahu-itu-siapa

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

sebenarnya dh penah tgk gambar tu kt fb ko lg satu kn?? Fb tu dh xde dlm frendlist Hamzah Ian..ko dh remove ker?? Arghhh...apsal ingat2 lupa ni..kalo tak dh leh teka ni...pepe pon kalo rajin aku cuba join..haha

SyUhAdA said... [MEJAH JAWAB]

macam nak join..

SyUhAdA said... [MEJAH JAWAB]

macam nak join..

neo si lampu neon said... [MEJAH JAWAB]

macam susah je..mungkinkah itu bakal pak mertua ko? issh...

eh ko bukan pakai domain, hadiah domain plak? haha tukar domain weh

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

nak join ke taak??
join ke tak nak??
ish dilema cinta ni...jap eden fikir dulu

fify said... [MEJAH JAWAB]

dah join ! :))

http://fifyhuruhara.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

daydeck86 said... [MEJAH JAWAB]

gua dah joint tak menang siap lu

http://www.daydeck86.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

miss lolly said... [MEJAH JAWAB]

Hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo











makwe lu. *syara*

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

weh klu takyah tag 3 blogger tu leh tak?blog haku tak ramai follower bhai :((

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

gua tau gua menang okes..

http://akuanakcikbob.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Onelove...Jambu merah warna said... [MEJAH JAWAB]

baru nk mrah pasal trikh tutup, bln oktober rupenye...ngeh2

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

ok2..xyah merayu..ni hah aku join kontest kau..wei asal kontest kau takde unsur kelucahan???


http://mia-erova.blogspot.com/2010/09/contest-gua-tahu-itu-siapa.html

nas said... [MEJAH JAWAB]

susahnyer nak teka!!!
ahahahaha....da la dia tengah pandang apa pun aku tak taw..hahaha


jom bace entri terbaru nas klik:

tiada dara heboh,tiada teruna tak heboh pula?'??

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

oooooooooo

ko ni ke hamzah? har harh har. gelak kau. hahahaha!


xde sape2 juast kueh raye. x pon kucing atas meja. hahahha

una din said... [MEJAH JAWAB]

arghhh malas cakap lebey2 ko terjah je sini
http://unadin.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

tiefazatie said... [MEJAH JAWAB]

hye wak!ifa join nie..men hentam je nie.hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

mia said... [MEJAH JAWAB]

Pokcik..done!
http://gardisareyou.blogspot.com

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

Okey hamzah i have done it....sila ke

http://emymilia.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

p/s:siap ko kalo x menang!! sumpit laju2...kakaka :P

syakila said... [MEJAH JAWAB]

kila join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

♥♫♥EiRa♥♫♥ said... [MEJAH JAWAB]

salam

eira join

http://eiralovechess.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

zati said... [MEJAH JAWAB]

perghhhh best betol hadiahnye, belanje makan tu yang best, tak nak duit miahahaha

mr.curly said... [MEJAH JAWAB]

wa tumpang join boleee... hehe

http://mr-curly-keli.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

nakjoin gaklah..wlupun laut china selatan memisahkan hehehehhe...

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. aku berminat nnty aku join yak atomen x pandai terbang

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [MEJAH JAWAB]

susah la nk teka mcmtu..tak de clue lgsg...muahahhaha;DD

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

oyeah...

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

gua tahu itu siapa meh singgah sini tengok hamzah..

makbed said... [MEJAH JAWAB]

dah buat dahh..


http://blekros.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-contest.html

lionteen said... [MEJAH JAWAB]

manarik...

tp mcm susah je nak teka..huhu

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

malam ni gua gi jumpa nujum pak belalang dulu baru masuk ini contest

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

http://sepatulakasutpink.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku join sebab kila paksa............. nah entri paksarela dari aku :

http://cikpia.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa.html

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

aku malas ler main teka teki mcm gini xD

DiEyLaH said... [MEJAH JAWAB]

kamek nak join...no komen.. ^_^

http://halieydabiakswk.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

sudi2 la tengok2 kan..

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

ape kate kau beli kat mercumaya.net. murah sikit. haha.

Konon-Konon Latifah said... [MEJAH JAWAB]

okeh, wa dah join!

lu kasi wa menang, atau wa kentut kuat2 sebelah lu!

sila pilih.

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

dah join.. yeahhh !

http://kesayangankepunyaan.blogspot.com/gua-tahu-itu-siapa

Rebelle Me said... [MEJAH JAWAB]

suke cntst nie!
tp tade idea..
huhuhu

tiefazatie said... [MEJAH JAWAB]

tq2..sudi terima jwpn mengarut ifa..haha

- zuriey - said... [MEJAH JAWAB]

wah..ada contest..tak tau la nak teka pe..no idea

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

masuk masuk..

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

oh ak terlmabt~!!!!!


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

nah,. ak join.. harap menang yerr


Kontes hamzah-ian

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

pccik aku dah tag. hehehe =) sorry blur

kukuchimachikumi said... [MEJAH JAWAB]

suda join...

harap2 betol la..

kalo saya x betoi..nak cik pinqib btoi..hehe

bg dia menang tau...

http://pickuchi.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

prince kais said... [MEJAH JAWAB]

saya join::[http://prince-kais.blogspot.com/2010/09/contestgua-tahu-itu-siapa.html]

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

wa sudah join :B
hambekk

http://ohninie.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

jue said... [MEJAH JAWAB]

jue join gak contest ni kerana telah di tag incik keli..
http://jue-meluvu.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.htm

BeauTiFuLGirL said... [MEJAH JAWAB]

http://beautifulgirl84.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

hamzah.....terimalah..... ngee~~~
nnti tunggu aku lak wak contast ye...

♥Ismi Huda♥ said... [MEJAH JAWAB]

ala.. laptop kan? dok gigih sgt update blog.. haha..:P

org misteri ek? misteri lh sgt2.. huhu.

Adyshariz said... [MEJAH JAWAB]

huhuuuuu..nk pikiq dulu..sape lak dok sblh ko dik..

naz said... [MEJAH JAWAB]

gua rasa dah ramai orang jawab. macam tade peluang lagi hahaha baik lu cakap ada jawapan yang dah betul ke belum

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

hadiah ciput, malas gua nak join. haha.

sAYa CitAh KaMU SapE said... [MEJAH JAWAB]

arghh!! (jerit ala2 Hamzah Ian!!)
jampi hapE yg Lu dah buat ni bradER?? gua tak penah2 join contest pon teringin nak join gak!

nAh!! sila refer!

http://anewexpressionofme.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-boleh-sesaja-tambah.html

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [MEJAH JAWAB]

Yaaaaaaarrrhhh! Saya join nie kontest! huk3. Takpe kalu tak menang. Tapi lagik2 afdal kalu menang!

http://halieisa.blogspot.com/2010/09/contest-gua-tahu-itu-siapa.html

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

sebelah lu tak ada sape kan? nnt org teka semua salah..hehe

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

hamzah!!!

gua nak cuba jugak...

http://itissmile.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapacontest.html

Liya Laa said... [MEJAH JAWAB]

saya suka hamzah tue. so, saya dh join.

http://liyachentaungu.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Cik Norfa said... [MEJAH JAWAB]

Aku dah join!!

http://sekilass.com/2010/09/24/gua-tahu-itu-siapa/

IMANIS AINI said... [MEJAH JAWAB]

ok en oltrome, done.. hehe

http://duniaimanis.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

IMANIS AINI said... [MEJAH JAWAB]

ok en oltromen, mission done

http://duniaimanis.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Yana said... [MEJAH JAWAB]

salam.. saya juga sudah join!

http://pitliymila.blogspot.com/2010/09/hmm.html

zEeQa ~ aJiE said... [MEJAH JAWAB]

nak menangeh jawab contest nih. T_T
yg pasti bukan saya yang berada kat sebelah tu.hehe..
jom singgah cek jwapan saya ok.

http://hikayatcikzqa.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

terima kasih! :)

MisS aNt said... [MEJAH JAWAB]

miss ant join kan diri

http://rockyonefly.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Najwa cik Qaseh said... [MEJAH JAWAB]

im join :)

http://najwaqaseh.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-c0ntest.html

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

apesal lu pandang bawah ? pandanglah kamera derr

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

good luck semoga ramai yang menyertai

fhunky-fhinky said... [MEJAH JAWAB]

kalo gua nak teka kat sini je leh tak...

hahahaha

vidadarisakura said... [MEJAH JAWAB]

itu orang. kan?

Syahir Chaer said... [MEJAH JAWAB]

bro..nah gua dah join lu pnya contest..hahaha

http://chaxchaer.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Syahir Chaer said... [MEJAH JAWAB]

bro..nah gua dah join lu pnya contest..hahaha

tdi gua silap

http://chaxchaer.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said... [MEJAH JAWAB]

salam..
dah join..
link>http://thebluekiller.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-contest.html

rerajin ye visit.. =)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said... [MEJAH JAWAB]

salam..
dah join...
nih link..>>
http://thebluekiller.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-contest.html

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

salam hamzah yg hensem,
gua nak masuk lah seperti yg dijanjikan hehe

http://rinastories.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

harap2 rina mng :)

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

owh..ni contestnya...







banyakkan lagi cntestnya buleh??

sbb ak rse..cam ak tpi ko.muahaha

mien said... [MEJAH JAWAB]

mien joinnn

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

heree :)

SyimSyim said... [MEJAH JAWAB]

uuhh...paham2...

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

wet...kene tag 3 org ke??lya dah tag..tgk ye...ari tu tatau wajib tag hehe

bdk johor said... [MEJAH JAWAB]

yahuuu!! wa menang! eh2 silap.. belum lagi eh. hehe


http://blog-budak-johor.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siape-contest.html

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

-

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Could be the most interesting paper that I have read ever?

-My Regards
Benny

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

ok..dengan itu, kak sumi mengistiharkan bahawa kak sumi joint peraduan ko......

sila baca dengan TELITI ok...

http://sumijelly.com/2010/09/27/gua-tahu-itu-siapa-contest/

Sumijelly.com

Konon-Konon Latifah said... [MEJAH JAWAB]

aku masuk je...

Konon-Konon Latifah said... [MEJAH JAWAB]

aku masuk je...

http://asitisplease.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html#comments

farhana hanafi said... [MEJAH JAWAB]

dah join contest jgk...

http://anato1608.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

hi yayang,

jom gwa belanja lu makan

(cubaan rasuah) hahahaha

woi

ape ke jadah contest susah sgt ni.

mangkuk tempayan betullah

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah!akhirnya gua masuk.

http://syafiqahezamshah.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Nini D.. said... [MEJAH JAWAB]

salam....
teman join jugak contest nih..

http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

Lulu caldina said... [MEJAH JAWAB]

salam

saya da join en hamzah..
sila semak dan beri saya menang (walaupun jwpn saya tak tepat) ngee..

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/09/contest-gua-tau-itu-siapa.html

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

gua pon da join bro..
lets cekedaout..


http://juanyuan.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

pingu_kecik said... [MEJAH JAWAB]

okayy..

gua pon join jugaa..=D

http://sitifaiznur.blogspot.com/2010/09/misteri-sungguh.html

melle. said... [MEJAH JAWAB]

bapak ahhh

ayue said... [MEJAH JAWAB]

ohaiyooo !
maen teke teke plakk .
adessss =='

Farhah Zaidah said... [MEJAH JAWAB]

salam...sy pun dah joint...
http://shafaaliaa.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

MUMMYMUJID said... [MEJAH JAWAB]

sila jenguk k..

http://mummymujid-chocolatetarik.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

http://www.intanurulfateha.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

gua menang kan?
har har har

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

aku dah buat dah.. sila jangan menghantui FB aku lagi hahaha

Ini entry aku sekian terima kaseh

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

encek HAMZAH !! gua dah jawab ngan penuh konpiden !! harap2 gua bleh menang la ngan penuh gaye nt =)

http://nasi-kerabu.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

berjaya siapkn contest!! sila review..yeayy!

http://ctliyana86.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said... [MEJAH JAWAB]

betl x jwpn sy????hehe

http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

~~Ciklinn~~ said... [MEJAH JAWAB]

ok akak ko yg comel nak join gak.. hihiihih

mesti mennag okehh... aku tak kira walau dah ramai kat atas ugut nak menang.... nak jugak menang

http://www.ciklinn.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html

CIKLINN DOT COM

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

dah join!!

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

check k!

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

Wahhh siap buat contest gituuu.

MuJE said... [MEJAH JAWAB]

dem, kontest ni aku buat 21hb. hari ni buat kila punye dulu

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

wa..da ramai join ni~

Anitadahahs Kefele said... [MEJAH JAWAB]

uik.
gila susah lah ko ni punye kontes!

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

gila-gila ko ni kreatif juga..:P
nanti kami pikir dulu..hehe

izzad b* said... [MEJAH JAWAB]

nice!!!!

enaz said... [MEJAH JAWAB]

HAHA nahh ambek aku pnye jwpn

http://memanipulasikanotaksendiri.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa-contest.html


bahan lah contest nie smpai merepek2 aku dibuatnye

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

gua salah baca due date.
gua ingat dah expired 22 Sept.
Rupanya valid sampai 22 oct.
Ok la.
kok sempat ini malam gua join!

KSWSK said... [MEJAH JAWAB]

salam hamzah
shaya kena tag
so ni link shaya
http://chentashayang.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa-contest.html

kiwi said... [MEJAH JAWAB]

x nk joi n..tp nk teka..hehe..nenek dia...

sekamar rindu said... [MEJAH JAWAB]

salam..

nak join...hehe

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

dah published, susah sgt gua nak publish entri ni ,

http://fadzforfun.blogspot.com/2010/10/contest-gua-tahu-itu-siapa.html

Azwan Azmi said... [MEJAH JAWAB]

gua dah join hamzah..baik mai adiah gua nak

http://bilaakumenaip.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

Sebelah tu ada lisa.surihani..dia tgh sms aku

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

woit! aku dah buat contest ko dengan jawapan yang malas kot. ngee^^


http://www.biskutsarkas.com/2010/10/boleh-aku-tukar-nama-contest-tu-gua-tak.html

ard said... [MEJAH JAWAB]

haha. aku tengok je..

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

done! siap pon aku teka ni ha..


http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html

sastraboy said... [MEJAH JAWAB]

gua nak ikut gak, tapi gua takut gua menang. kag kesian orang lain yang bersemangat nak join.

sangap. haha.


(padahal)

Miss Yaty said... [MEJAH JAWAB]

incik oltromen! saya jugak mencuba:

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html

jo said... [MEJAH JAWAB]

celako..
mana sempat gua nak teka dah ni...cis.....

cintatehO said... [MEJAH JAWAB]

begitu sukar sekali kpale otakku utk memikirknnye..huhu

reo azumi said... [MEJAH JAWAB]

sorry bro.. x ley teka.. tak tercapai akalku..

*timer kasih tersesat ke page gwa..huhu (menangis terharu =p)

FarhanaDr said... [MEJAH JAWAB]

Giler ramai ni yang join.. Haha.. Unik laa contest ni.. Heeee.. Tahniah2 untuk contest ni.. All the best utk yg join.. Hadiah pon best.. :)

FarhanaDr said... [MEJAH JAWAB]

Ooooo.. Itu ke hamzah ian.. Hee.. ;p

Enna Banana said... [MEJAH JAWAB]

wanna invite u to join up this contest
CONTEST I LOVE ICT!!!
come come :)

rubi @ cawan2 said... [MEJAH JAWAB]

gila banyak komen. hehe.. :D

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

aku rase anak sedare kau, tengah bukak penutup bekas kueh raye la ;D

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

ceyh,gua nk join tp gu br prasan je arinih..smpi lewat mlm nih ye tarikh tutup nya kan?

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

yeahh sudah sampai tarikh akhirr....
berakhir sudah penantian mereka yg memsuki contest...

NURUL NAZIRA said... [MEJAH JAWAB]

haha.. gua rasa otomren la sebelah tu.. dtg khas dari jepun tgh raya kat umah lu

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...