Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, September 18, 2010

Kehidupan

Orang kata hidup tak selalu best. Kalau nak best je memang tak boleh.. 

Ada orang tanya apa rahsia gua selalu hepi go laki, dan gua jawab rahsianya adalah kepala otak lu sendiri. Beliau terus lempang gua laju-laju sebab beliau adalah mak gua.. seyes gua tipu.


tiba-tiba kurasakan something.. apa gua merepek ni.. Nak jiwang tapi gua tak reti la pulak.. argh..
Comments
52 Comments

52 comments:

DKosongLapan said... [MEJAH JAWAB]

kighe ok le tuuu....
mike hampir nak jiwang.....
tapi sikit je lagi ....
kip ap yo gud wek!!!!

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

ape yg kau cube smpikn ni =='

Fakhrur Razi berkata said... [MEJAH JAWAB]

plop
apa motif keluarkan gambar Rajimaya =.="

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

jiwang hek muu! haha

amoi said... [MEJAH JAWAB]

apa kena mengena Lisa Suriani dgn entri ni?

serius tak paham.

KAH KAH KAH!

Fakhrur Razi berkata said... [MEJAH JAWAB]

adammaya*

payeen said... [MEJAH JAWAB]

kenape aku bce. grrrrr.

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

saje nak ade entri baru la tuh.ahahah

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

jiwang ;p

anaz said... [MEJAH JAWAB]

Lisa Surihani yang gojes.

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hehe....hamzah da mule da ....

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

paleotaklutakdejambul

ai na said... [MEJAH JAWAB]

ape kaitan lisa dengan entry lu???

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

apa lu ni tengah dilamun cinta dengan gadis yang lu cerita hari tu ke?

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

lisa lisa dan lisa.. apesal la ko lawa sgt lisa?

hamzah, ko memang simpan stok gmbr Lisa ke? :)

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

erm???
???///
?????
?????
?????

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

juz nak cakap sangat suka qoute ni
"Orang kata hidup tak selalu best. Kalau nak best je memang tak boleh.. "

tu jek..keh3x

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

lisa surihani cantik macam saya

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

weh delete balik pic janda aku tu.. :P

Pinky Pixie said... [MEJAH JAWAB]

woah, letak gambar best jek eh.. lisa tu.. grrrrr.

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

gua nk hupdate bile lu dh start slow hupdate..

~cik manis~ said... [MEJAH JAWAB]

aku dimadukan oleh bf aku dengan lisa ni. huh musuh ketat T__T

Nur Hayaty said... [MEJAH JAWAB]

den raso,ang da kena angau ni hamzah ian..hahaha

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

sakit yang susah nk ubat

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

hoih. ape lu merapu meraban ni ? T.T

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

??? jadah ko ek!!!
daripada ko pemeskan lisa tu.. baik ko pemeskan aku nih ade gak faedahnya~wakakakaka

amy azuha said... [MEJAH JAWAB]

apa modus 0perandi ko ney whai hamzah ian haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [MEJAH JAWAB]

haiyya....tak smpai mksudnya.haha

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lisa soh lu delet balik gambau die

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

erkkk..nape aku tak faham ape yg kau cube sampaikan ni mezah??tapi ayat yang first tu betul2 aku setuju..

cantiknye lisa!!!

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

haha.. sbr jela aku.. ko mcm rapat jer ngn ur mom kan?

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

mengong ahh letak gambar pompuan tuh

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

adoi...!!

plumpy.tootsie said... [MEJAH JAWAB]

tak payah la nak jiwang-jiwang.buang masa.

ceh.

sebenarnye wa jeles.kih kih kih

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kalo x jiwang, jgn memandai2 nk jd jiwang... x best ok huhu

Kuman Chaos said... [MEJAH JAWAB]

takpe takpe..
walaupun tak jadi at least mencuba untuk jiwang..:) kumanx latest entry

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

sy dengan ini ingin bertanya dengna jujur apakah ini??
kah3

Nur Areefah said... [MEJAH JAWAB]

senang je nak hapii coz tak susah nak susah XD

Nur Areefah

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

kurasakan something?? hahaha...

hidop kena ada problem bro...baru cantik lukisan hidup ni...

Hanietwisties said... [MEJAH JAWAB]

Dah sah-sah kena sebiji dengan mak haha

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

tuko gambo gul lain la plak weh baru leh jiwang kot kah3

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

ni mesti kes nak tiru si parid tuh kan?
haha

Kyuubi_85 said... [MEJAH JAWAB]

x jiwang.. tp hampir.. haha

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

nak komen pe ek?
huhu..

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

pe ko mrepek ney hamzah!

fara said... [MEJAH JAWAB]

g raye umah lisa jom! :P

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

hamzah,sila kembali kepangkal jln,boley?ha3

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

no komen, tp klo xkomen xbest..
ok, lisa mmg cun..mke die cam mke haku..haha

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ak da bau dah unsur3 jiuwang tu

jgn woryyy



Latest entry di:

Insomnia
Tutorial Letak ‘Like’ di post entry

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

wa....... lisa surihani la..;)

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

tak paham arrr . ngehehehe ~

Nurida Ardy said... [MEJAH JAWAB]

lisa meme cantik...Ian..ko biler lagi nk tayang awek muker ala2 lisa nih..asyik dok kebas pic lisa jew..~_^*

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...