Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, September 7, 2010

Lelaki Memang Gila Seks?

oyeah.. oyeah.. kenapa gua cakap lelaki gila seks? sebab gua gila.. kah kah kah..

okeh okeh.. gurau je, gua tak gila eyh.. seyesly gua nak tanya korang, tahu tak lelaki terangsang 30 kali sehari? gua seyes okeh? tak caya korang klik iluvislam.com.. gua nampak je macam bangang ni tapi gua baca jugak website agama ni skali-skala.. oyeah..

jadi kalau korang yang dah ada pakwe batang balak, gua nak cakap pakwe batang balak korang tu gila seks. Alah, jangan nak tipu la.. takkan la korang tak pernah sms lucah kan? takkan la korang tak pernah phonesex kan? biarpun balak korang tu macam bergurau, tapi lelaki tak boleh lari dari mende macam ni la.. paling bodoh pun balak korang akan cuba jugak pegang tangan korang. Bercinta la sangat kan..

ciss.. apa ke bongok la gua cakap pasal seks time puasa-puasa ni.. ayoo

tipu la kalau gua tak pernah pegang tangan perempuan kan?? so gua mengaku awal-awal.. senang citer.. tapi sebab gua dah takde perempuan untuk didampingi buat masa sekarang jadi gua rasa bahagia macam orang gila. takde lagi nak keluar pergi jalan-jalan KL. Takde lagi gua abis duit topup semata-mata nak calling malam-malam.. Takde lagi gua nak download porn. apa kaitan porn dengan entri ni gua tak pasti..

ah sudah.. apa kaitan hidup gua dengan tajuk lelaki gila seks? grr..

senang citer tengok je kat facebook korang. Lepas lu letak je gambar camwhore dan posing paling cantik jadi profile pic, memang beribu lelaki nak add jadi friend kan? betul tak? gua cakap betul kan? sebab apa gua cakap macam ni? sebab gua jugak add gadis-gadis bajet cun ni hari-hari.. kah kah kah.

itu dulu la sebelum gua delete facebook then buat facebook baru. facebook baru gua lagi terbaik sebab itu pure 100% hamzah ian. dah takde masa gua nak add perempuan bajet cun. diaorang bukan layan gua pun. cisss..mentang-mentang rambut gua mcam bulu ketiak.. argh..

jadi konklusi nya kebanyakan lelaki gila seks.. apa yang gua mencarut kat atas ni gua pun tak tau.. argh.. jom tengok gambar batal pose. gua tulis entri ni time sahur jadi padan muka korang.. kah kah kah..

p/s: entri untuk yang belum kawin okeh. yang dah kawin boleh tumpang sekaki.. har har har
Comments
75 Comments

75 comments:

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

mereng.hahahah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

uishhh....

pic tu??

memang gila-gila

huahuahua

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

pergh.gambar apakah dan siapakah serta motif apakah :DD

little ain said... [MEJAH JAWAB]

oleh itu, stay single bro. InsyaAllah tak buat cenggitu eh.

long live singletinis :)

Uruchimaru @ kf said... [MEJAH JAWAB]

hehehehe......x btl pose klu tertgk !

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

bongoklah ko nie..

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

seks..hanya yg dh kawen jer tau nikmatnyer...hahahahha

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

seks...
hanya yg dh kawen jer tau nikmatnyer.
so hamzah,ko jgn la kawen..hahahaha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

adoi hamzah. ko oke ke tak ne? simptom nak raya ke?

syAzAnA said... [MEJAH JAWAB]

aku skong wei. huhu. susah nak cari laki yang kureng kegilaan seksnya. huhu

dem. nseb bek gua pompuan. grr. lau x, batal pose gua. sah2 bengong lu niee. hehe

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

owh...yeke...lelaki macam tu wajib kawin je...

::Rifqah:: said... [MEJAH JAWAB]

dush!! terasa sebijik kne skit kt muke ni bile bce kat website tuh..

*nak ignored tang lelaki ternsang 30 kali tu..hahahah*

hm.. menutup aurat tapi tak sempurna.. aku pon sme gk.. haish.. bile tah nk berubah.. (-___-")

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha

sex apart from our life..

tiada sex tiadalah generasi baru

ada sex barulah FUUYOOOO kot

agaga

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik gua perempuan.

gua takde feel dekat ini minah.

ps. ko mesti antara jantan2 yg slalu scour page2 fb minah ni lepas tu dload gambar diorg kan?

ngaku! ngaku!

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

pe yang ngko cube sampaikan neh?

nanaruzana said... [MEJAH JAWAB]

astaga kamu...

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

jap jap.
gua tak paham neh.

xde gf so tak download porn ?
cis!
tipu tipu! kahkahkah!

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

weh pic nie..rasanya pic nie koleksi peribadi dia tp t'lepas ky tangan yg x sepatutnya..hoho..

erk..selamat arie raya..;)

Daya said... [MEJAH JAWAB]

hohohoho... amboi bg org dosa kering suruh tgk pic seksi tu

Selamat Hari Raya

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua sepatah haram tak paham pae korang ckp.. hahaha.. koleksi peribadi??

jadah apa ambik gmbr simpan kan?? bongok tul la artis ni

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

setuju

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

takpe..akak dah kawin leh baca N3 ni..kuikuikui

selamat hari raya oi :P

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

gua yang hampir2 nak kawin ni boleh baca tak?


alamakkk.. terbaca sudahhh.. keh3x

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

haha puasa ke tak ni ? okay boleh add aku sekarang dekat fb ! hahahaa

amira said... [MEJAH JAWAB]

wakaka.. sangap dah nampak!!!
suruh mak kau cari satu.. habes ceghita

fara said... [MEJAH JAWAB]

weh, pompuan tu rupe cam shuhada je... daring giler posing tak hengat!
kah kah kah

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

tak pose ke korang ha??

ahhahahahah

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

Gambar last best =P

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lu buat puasa gua tergugat la

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

gua rasa macam pernah date je ngan pompuan ni..wakaka

payeen said... [MEJAH JAWAB]

sengal la kaw hamzah. ^^

daisy said... [MEJAH JAWAB]

aku tebas jugak bulu ketiak hang sat gi

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

macam kenal je awek tu. siapa erk? hahaha..


ko tak puasa ke ian? heheh ^^

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

entri lawak hehe

yaziith su anaz said... [MEJAH JAWAB]

nampak sangat gambar super-impose.

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

hahaahahahaha...mengong

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sengal ok
aku x penah tau pon hal ni
yela da lama solo =P

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik aku perempuan
so,aku takde feeling tgk gmba last
so,puasa aku masih selamat

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

aaaaaaaaaaaaaa...

I*K*T*I*R*A*F said... [MEJAH JAWAB]

ayarkkk!!

speechless~ haha

selamat hari rayaaaaaaa! :D

ct odah said... [MEJAH JAWAB]

EH bia btol..sampi 30 kali...hebat2..haha

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

da delete ke? masih benapas je rina tgok haha

nak add versi hamzah ian pulak!

syaiza - chan said... [MEJAH JAWAB]

apekah ini???

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

cam bengong..hak3

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..bule bacer dgn senang hati..[motif]pasal xkan batal pose..kahkahkah....

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

putih gile..

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gler mereng,..har har har

NiDaYanA said... [MEJAH JAWAB]

hahah! seb baik Long distance.. tak jumpe. koling pun takleh. hah! selamat dari kejadian sebegini.. :D

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Kamu agak telus dan selamba di situ..
Huhuuh..

Selamat Hari Raya yer kawan, terbang tinggi² jgn lupa nak balik kg 'p

Love,
PojiePooh Abdullah

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

haha hamzah hamzah =='

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..terangsang pulak aku tgk neh..hehe

dLa said... [MEJAH JAWAB]

rambut gua mcam bulu ketiak ? haha
sumpah lawak !
tpi lelaki mmg cmtu pun.

hanis said... [MEJAH JAWAB]

entry pompuan takde lak ke encek hamzah ??? hahaha

Kap said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik gua lebih 30.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

pergh.. lebih 30?? lu gile seks.. hahahaha

black_mel said... [MEJAH JAWAB]

wah..gambar tu seyes bahaya...sikit lagi nak bukak posa..hehe..

mr.panda said... [MEJAH JAWAB]

erkk..gua ta gila kat seks..hahahaha....gua gila pmpuan kot..seks tu lpas kawin...ngaahahaha

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

mmg kenyataan yg teramat benar

cikmay said... [MEJAH JAWAB]

ye encik hamzah.sy dapat ilham buat entry itu dari encik la.silalah berbangga dengan diri anda..huaharhar

beruang said... [MEJAH JAWAB]

realiti konspirasi?
haha

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

pic tu tak bleh blah untuk lelaki..

khaizarien said... [MEJAH JAWAB]

miahahaha...... tibe2 n3 nie terasa seperti membaca fakta tentang lelaki.... biasela lelaki kan 1 nafunye.... yg 1 tu la susah sgt nk jage kan...

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

habis takde awek lu tak melancap la???hah penipu....



apasal gua komen cenggini???dem!

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

sebab lelaki ni nafsu ada 1 je

bak kata sorang hamba Allah ni, "laki ni semua jahat.tak da yang baik sebab dalam pale otak pikir seks je"

tapi tiba2 dia cite fasal seks. bengang gila aku!

aku pun tak tahu pe motif dia. buang masa. ingatkan nak briefing task kat aku ke..rupanya...@#$^$#@# !!

so lelaki...memang lumrah kot macam tu..gurau2 pun nak lucah2..
kita yang perempuan ni mesti blurr je....

Keyn said... [MEJAH JAWAB]

hmm laki mmg mcm tu, klu tak adik bradik nyahla tu:P

duyya juymonth said... [MEJAH JAWAB]

tak baik tuduh laki ke ppuan la bai, dua dua ade tak betul, kalau dah terkena relax je,, hidup kite kn macam roda, hari ni si jantan kena esok si perempuan kena.

duyya juymonth said... [MEJAH JAWAB]

lelaki mmg lumrah macam tu. diam kan aje,

✿ Purple Violet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

aku penah kenal sorang pakcik nih call aku tgh malam.. bley plak di wat phonesex ngn aku.. giler lah.. bini die kan ade.. huh.. huh

HafizRahman.com said... [MEJAH JAWAB]

macm haram..hahahahhahaa

bukan photographer said... [MEJAH JAWAB]

terbaek dari ladang..haha

wanUSJ said... [MEJAH JAWAB]

Naseb aku dpt tgk time tak puasa.. org kate tgk sekali takpe.. jadi aku tak toleh2 dah tgk gambo tu hahahaha! Err, aku tak tau ape tu seks.. aku inesen

Red said... [MEJAH JAWAB]

gila sempoi doh blog kau XD

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

isk. paling tak bleh blah. rambung cam bulu ketiak. hahaha
http://salwaismail.blogspot.com

~iz~ said... [MEJAH JAWAB]

cam kenal jer awekk ni..

Hazwani Hamzah said... [MEJAH JAWAB]

oh syeksinyew gambo tu. kureng pose!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...