Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, September 9, 2010

Lisa Surihani Cium hamzah ian

pergh.. korang caya tak ni?? tak caya?? Lisa bagi video selamat hari raya kat gua dowh.. terharu rasanya Lisa buat macam ni.. sob2..

Lisa cakap beliau selalu jugak baca blog ni.. tapi silent reader je la.. kang kalau beliau komen banyak-banyak nanti korang kacau pulak.. grr..



korang tengok tak ??  video ni lisa cium gua kan? pergh.. dekat 150 juta kali gua tengok.. harap-harap tak mimpi pelik-pelik la malam ni..

dah banyak entri pasal lisa dalam blog ni, jadi gua jemput lisa datang beraya kat umah.. kan rumah gua bercat baru.. =)

p/s: lisa surihani.. gua seyes ni..
Comments
49 Comments

49 comments:

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

perasan.

p balik lah sunat kali kedua dulu baru berangan lebih lebih


bahahahah

paw/paw said... [MEJAH JAWAB]

sangat poyo lahh hahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

ucapan pada semua laaa...x dgr pun dia sebut nama hamzah!!!

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

asal bila aku tengok, dia ceom aku gak?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

har har har.. ade lisa sebut hamzah tapi gua edit.. kang korang jeles.. hehehe

hanis said... [MEJAH JAWAB]

Ya Allah, ape laaa encek hamzah oiii...

azmihamin said... [MEJAH JAWAB]

ahahah...
selamat hari raya untuk encik superman.. terbang tinggi2 jgn terlanggar burung..heheh

jawa.totok.di.bumi.kiwi

Bulan Di Langit Osaka Biru said... [MEJAH JAWAB]

bertuah der badan lu... hehehe...
dulu lisa ni gulrfriend atuk wa...
hehehe.. diorang dah clash sebab atuk tak bagi kat raya dia.
heheheh


selamat hari raya.. :)

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

elele, haha !

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

rilek2.. jgn jeles.. hehehe

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

Selamat hari raya lisa surihani . bibir dia mcm gua *pasan jap* hahaha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua paham perasaan lu wannurfazrini.. jgn sedih2..

gReeN iS pEAce said... [MEJAH JAWAB]

haha perasan btol3..isk3..pe nak jadi

hoho..selamat ari raye :)

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

haha. speechless

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

kalau mimpi basah

aaaaaaaaaa habesh laaa....

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...susah nak percaya ni..

dylli said... [MEJAH JAWAB]

rasanya,
she did kiss me too!

HAHAHAHA.. :P

'AQILAH said... [MEJAH JAWAB]

hahaha perasan..

ieqa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha POYO laa :P

selamat hari raya! ^^

Daya said... [MEJAH JAWAB]

yer laa tu encik Hamzah...
selamat Menyambut Hari raya Kat Umah Baru Cat

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

Blog www.hazmanfadzil.com ada buat giveaway. Kepada visitor untuk TIGA hari raya berturut-turut:

RAYA PERTAMA – 5 pengomen pertama dapat duit raya RM XX
RAYA KEDUA – 5 pengomen pertama dapat voucher JUSCO
RAYA KETIGA – 5 pengomen pertama dapat voucher JUSCO

kisahsensasi said... [MEJAH JAWAB]

whoaaa.. untungnya dapat kata2 manis dari cik lisa tue.... hik3x...

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

eh, perasan nya..
hahah~
tplisa ni cumel kan..
suka tgk dye..
lembut jek.. :)

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

tajuk entri gua nak pijak lu je

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

argh!!!!

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

...selamat hari raye ek..haha!!..

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

blah la weii....geli...wek..=p

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

haha ayat ko sejibik cam beberapa puloh bloggerlakiprasan yang update psl video ni..byk tol saingan ko kn..muehehehe~

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

dah berjuta kali wa replay video nih,
takde pon lisa cakap dia baca blog lu?
konpius2 nih..haha

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

lisa kiss aku gak weh..;p

Shahrul Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!! =P

little ain said... [MEJAH JAWAB]

perasan seh!

lisa bagi kiss kat sume org.

kahkahkah

aku_gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

x boleh lah.. xkan sampai mimpi kot (^_~) auch.. kena cium!!! batal pose!!! hahahahaha

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

rina pon tengok 2 3 kali, comelnye lahhhh, aiseh, kekeliruan jantina dah ni

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

memandangkan gua tgk video ni, secara otomatik lisa pun cium gua gak la bro. muahahaha.

selamat hari raya bro. apa kata kita jer yang gi umah Lisa. keh keh keh.

Yern Ain said... [MEJAH JAWAB]

Ni Lisa upload kt fb kan?

Btw, Thanks fr dropping by ma blog.

:)

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

wa nak tanye 1 je.en3 pasal wa bile lagi?keh3

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

*sedang memerah santan*
oh, watcha say?

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

heheh...hebat hamzah hebat...hehe



slmt hari rye bro~

>_<

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

angau ke ape ni?ahhah

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hoh??takde pulak aku dengar die sebut nama ko hamzah..

ko kalau berangan memang nombor 1..hak3..

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

jap2..
rasenye telinga aku nie dah korek , suci bersih tapi aphal x dgr pon nama HAMZAH IAN disebut oleh lisa surihani?

konfius3.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

har har har.. korang tak dengar betul2... ish..

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

nanti aku bawak lisa pergi beraya rumah ang.hahaha

Anis izyan Abd Rahman said... [MEJAH JAWAB]

oouhh~
terkene kiss jugak~
ahaha

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

asal muka dia macam aku ah?

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

ngee ~ perasanla ko ! haha .

dia cium aq gak :P *les?

street09ful said... [MEJAH JAWAB]

Ceh,ye2 la tu...Lisa Surihani cium Hamzah...bukan saya ke...:))

Belogcintasaya said... [MEJAH JAWAB]

haha. berangan je keje yerrrr

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...