Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, September 30, 2010

Makan Makan Makan

Semalam gua ke danau jalan-jalan makan angin. Singgah kejap kedai Red Chair yang jual shisha tu.. Gua dan rakan-rakan subahat suruh brader tu letak semua perisa. Brader tu cakap gua gila. Jadi gua suruh letak 3 perisa je. 

Secara kasar dekat 6 bulan jugak gua tak bershisha ni.. campur pulak dengan bulan puasa jadi aktiviti keluar malam agak terhad. 

sssssssruupp... gua isap sekali.. tarik nafas kasi dalam-dalam, kalau boleh taknak oksigen masuk nak asap shisa je dalam paru-paru.. Member subahat suruh gua hisap tanpa henti.. Gua yang selalu ingin mencuba sesuatu yang baru terus setuju. Gua hisap dan hembus tanpa berhenti untuk oksigen dan gua teruskan kira-kira 4 hingga 5 sedutan.. 
Dan hasilnya amat celaka sekali.. Masuk je sedutan ke-6 gua muntah. Dem.. Semua orang gelak. Owner Red Chair datang marah-marah. Dem dem..

Gua teruskan muntahan sampai habis.. Char kuew teow yang gua makan tadi penuh atas lantai.. Eh, baru gua tahu gua makan kunyah tak habis.. har har har.. 
Comments
42 Comments

42 comments:

mellyana sara said... [MEJAH JAWAB]

errr~ muntah? hahaha!

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

ish keje tak bermoral betul la. aku tak suka!

ana said... [MEJAH JAWAB]

eeeiii...pengotor!

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

ko nak creta pasal makan ke..pasal muntah nih..??? :)

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

sedap ke sisha weh???nak try...hoho

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

nikmat x???

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

shisha kat ruma gua dah lama tak berasap

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

hahaha hampess jer ko tgk muntah sendiri sambil mengkaji

Cik_Noor said... [MEJAH JAWAB]

lain kali kunyah 44 kali baru telan, hahaha

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

lu kate nak bawak wa arituh!wa blom mahir lg bab2 shisha nih.wa nak tau jugak komponen2 shisha dr lu.hak2

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha............. bodoh bangang punya ajaran.

ARGGGGGGHHHHH!!! ko sebut shisha, aku baru teringat dapur shisha yang aku beli untuk kawan blogger kita tu aku lum pos......... adoyai!!! mana aku letak ek??????

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

har har har

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

haha..ngotor ah..

amie... said... [MEJAH JAWAB]

eyerkkk....
sian ko amzah...dlm erti kate laen ko mmg sengal...hak3...

tu mesti mkn xbace doa....

xpe...lps ni try lagi sampai pengsan lak....kahkahkah....

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

ish ish ish..kau neh..tak payah laa shisha2 tuh.. hais~

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

tu la ko..
aku dah kata jgn..
ko buat jugak..hahaha
amik ko..tahniah aku ucapkan..

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

jgn gelojoh isap shisha kan muntah..
takpe cuba lagi

Azulia a.k.a JuYa said... [MEJAH JAWAB]

sempoilah lu bro!

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

hahah.. kelakar betul..

lain kali ambik perisa strawberi..

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik kau tak innalillah..
har har har..

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

muntah-muntah... mengandung la maksudnya...


Sumijelly.com

Onelove...Jambu merah warna said... [MEJAH JAWAB]

padam muke =P

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...yerksss...
sadis citer lu beb

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

mesti hijau kan koeteow tu? =)

CT said... [MEJAH JAWAB]

makan x hengat donia...hahhaa..jom masuk blog akk...jd follower kita lak...:)

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hee
stylo gile awak wat mcm ni
:P

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

ee...dasat nya. makan baca bismillah tak?

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kali kalo ko bersemangat nk cuba sesuatu yg baru pun, pilih2 la 'sesuatu' tu dulu... apa dahhhh..

ika said... [MEJAH JAWAB]

haha . bapak r . tu la rakus sangat . kah kah kah :D

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

yekkk

Ika Razak said... [MEJAH JAWAB]

red chair yang tak sedap tu ko lepak??? huhuhuhuhuhuhu

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

hm... lain kali ko jgn buat lg

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

PADAN MUKA!haha

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

mcm pernah dgr je
restoren tu kat area gombak
tp lu ni memalukan kaum lu la bro
bleh lak muntah

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

muntah....euwwww....

kalau sy kt sblh masa tu..sy ckp ' sy tk kenal dier'...

beruang said... [MEJAH JAWAB]

pengajarannya ialah,shisha lah dahullu sblm makan..
haha

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

ngee ~ yerk !

♥Ismi Huda♥ said... [MEJAH JAWAB]

adoii.. lawak kamoo ni.. haha..

Kap said... [MEJAH JAWAB]

pengajaran, jangan shisha berkumpulan.

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

fuyooo ;)

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

eiiiiiiiiiiiiiii..
geli weh..!!!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...