Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, September 4, 2010

Mintak Pandangan Skit

just quick entry okeh..

apa reaksi korang pasal header baru gua ni??? gile? cun? bosan? sebenarnya header ni dibuat oleh Kila..
kalau buruk cakap je gua tak marah.. biar je kila yang marah.. har har har.. rilek rilek kila.. gua gurau je..

tenkiu banyak-banyak Kila.. lu memang cun dan cantik dan juga berketiak wangi agaknya...

okess.. gua seyes ni tanya pendapat korang.. kalau tak keberatan komen ok.. kalau kebiratan korang just klik je gila, bosan, dan cun kat bawah ni..
Comments
59 Comments

59 comments:

shima said... [MEJAH JAWAB]

aku suke ang otomen tuhh.hahah

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

header ok...cuma background tak cun....

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

ok la

biela sapine said... [MEJAH JAWAB]

lawaa, thanks kila.. watkan aku jugak, please.. kahkah

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

oooo.. lagi lagi?? har har

naz said... [MEJAH JAWAB]

hahaha seni tu pentingg yopp cantik

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

dah nak komen tadi. chumil jerp! ko kat nak jadi otromen :D

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

huwawwawaw..CUN r...terbaik...mmg sempoi lah...

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

tak de like button kah?

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

cun..tapi besar sgt kot..i mean tinggi...

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

dah nak komen tadi. chumil jerp! ko kat nak jadi otromen :D

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

aku lg suke header ni dr yg dulu tu...
>_<

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

OK la tu der.
tapi otromen tu bukan fire lu kan?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ooo... saper yang klik 3 butang skali ni??? hahaha

Bai said... [MEJAH JAWAB]

macam belog aku lak. hahaha. tp ko ade gambar ultramen. aku nak letak shin chan. eh ko komen kat salah belog la. ko komen kat belog novel aku apsal? belog aku yang benar : gemiez.blogspot.com :).

mr.panda said... [MEJAH JAWAB]

panda suke katun...hehe

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

bai: slah ke?? ptt ko tulis "ini blog gua"

aesya_aisa/echa said... [MEJAH JAWAB]

cantik!~ XD XD

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

comeljahh.aku bygkan hamzah jd otomen.

Days said... [MEJAH JAWAB]

otomen tu cute.tp perlukan sentuhan maskulin lebih sedikit.hehehe

suhaida shukor said... [MEJAH JAWAB]

weyh aku suka header kauuu! da la aku nak maen blog, nephew aku sebok nak tengok video atomen, dapat sejuk kan ati dia tengok banner kau.. haha.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

oyeah... tenkiu2

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

cantek ar hamzah~suke2~

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

ila komen dah...ila suka2...he2

dunspeak♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha sangat comel..likeeeeee :D

dunspeak♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha sangat comel..likeeeeee :D

fara said... [MEJAH JAWAB]

nicee. mmg sesuai ngan blog ni :)

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

nape otomen tu nampak garang? motip??

maiyah said... [MEJAH JAWAB]

orait le tu.. sempoiii

slmt hr rya maaf zahir batin

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

giler ah..mmg smart..cute..bla..bla...

Ann said... [MEJAH JAWAB]

smart lah...

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

cikeding pulak aku tengok otromen tu..hehehe...

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

waaaa
cun seyh..
kretipnye kila..

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

yg penting ada superman . hahahaha

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

yg penting ada superman . hahahaha

redfingger said... [MEJAH JAWAB]

sempoi2...
Aku suker...
buat kan aku satu...
huahuahaua...:-)

mengunyah ais krim said... [MEJAH JAWAB]

atomen tuh mcm kau lah. haha.

Bazilah Hashim said... [MEJAH JAWAB]

header yang ni comel! tapi kau comel ke weh. ;p ok gurau jek.
yang dulu punye, lagi setail kot, aku rase la. ni pendapat je kila jangan maki saye haha

rizwan's sweetheart said... [MEJAH JAWAB]

background macam borink sikit jerk... :)) tp org terbang tu stailo!!!

anyway, tq singgah blog fda... selamat berkenalan kembali... :))

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

tulisan terbang tinggitinggi tuh cam kurang best..
jujur tak aku? hek hek

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

otomen ko tu bg la dier terbang...
tk pun ko tukaq jer name blog ko ni bg jd otomen tembak tggi2!!amcm?

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

aku suke header ni..cun3!!! heee~

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku nangis ah macam ni.kahkahkah

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

kila poyo

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

ala la. comey jer otomen tuh ! heh

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

ala la. comey jer otomen tuh ! heh

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ko keji.aku poyo takpe

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

otomen cute.. macam hamzah..

har har har...

;DDDD

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

eh apesal aku komen gune profail ko hahh hamzah!hahahaha.aku kompius ko tahu!

afendi ariff said... [MEJAH JAWAB]

harap kepala je besar..
otomen konon...
heh!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha,,,

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

wah....header baru...sgt jeles la..... Kila..buat satu tuk kak sumi.... letak 3 hero kak sumi tu dgn watak kartun...
nak gak....

http://sumijelly.com

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

nampak cm comel tak mcm gaya ganaz brutal ko spt entri2 ko tu..

Lg satu kalo skali pandang cm komik sinchan pn ada gak.. Ultramen ko keding sgt hehehe ini skadar komen.. Bln puasa x baik marah..

amie... said... [MEJAH JAWAB]

wahhh sudah tukar ka??

CUNG!!comey2...simple but nice... =)

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

cun!

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

semangat otromen still ada.
yeah,,
cun~

Kap said... [MEJAH JAWAB]

aku suka yang lama.
lebih raw.
lebih action.

ni comel lah wei.
adakah target market terbaru kau wanita bertudung yang suka makhluk makhluk comel?? ;)

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

memang kretip ar...maintain ya..

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

comel2...
background pun comel jugak.
color biru yang mendamaikan.
=)

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...