Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, September 6, 2010

Nuff!! tenkiu tenkiu

just quick update okeh sebab ni entri ke-200.. gua baru sedar bahawa 4 hb 9 2010 dah lama lepas. Jadi ini bermakna dah 2 bulan 2 hari gua blogging setiap hari dan tak pernah miss update gua rasa.. hari-hari nak rasa update je... ciss.. entri ntah pape gua tulis.. kah kah kah..

dan selama 2 bulan 2 hari gua join nuffnang gua dah dapat BE kedua.. pergh.. baru 2 BE dah kecoh lu hamzah.. apa benda la.. bukan apa, gua tulis entri ni untuk peringatan kemudian hari je.. gua bukan ada diari ke hape, buku lejar lagi la takde.. setiausaha seksi-seksi lagi la takde.. grr.. apa benda la gua mencarut banyak-banyak ni..

ni BE ke dua untuk blog gua.. ok la tu, bukan banyak pun duit. saje je nuff nak ambik hati gua ni.. ciss


Disebabkan ni entri ke-200 gua nak ucapkan terima kasih sebab datang blog hingusan ni.. korang suka hingus eyh? dan juga terima kasih yang suka mengkritik, mengutuk kat FB gua.. sebab korang brani tunjuk muka kat FB jadi gua terima seadanya kelemahan gua.. sob2..

dengan duit ni gua nak beli aiskrim stroberi.. tapi kampung gua takde mekdi la pulak.. argh..

p/s: bukan jumlah sebenar
Comments
50 Comments

50 comments:

Kap said... [MEJAH JAWAB]

sedekah la wei ;)

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kenapa bukan jumlah sebenar? haha. la, nak jugak eskrem.

Amin Baek said... [MEJAH JAWAB]

sila tabah menerima kutukan2 itu..

haha

CiK NaThRaH said... [MEJAH JAWAB]

fuiyooo..byk tuuu!!!

~TrOpIcAnA~ said... [MEJAH JAWAB]

sama-sama hamzah..aku mmg ske hingus2 ni..euwww xkhose aii...

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

ni apesal tulisan tak sama ni? ko edit eh eh? hahahaaha...

apa2 pun tahniah la sempena ulangtahun pembloggingan mu ini...

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

nanti kalau ada entry jumlah sebenar kasi tau aku eh.haha

eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

hik3..pandai si hamzah edit nombor tu..ajarla skit..ble buat entry hangit..

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

ciss banyaknye..

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

bak pinjam kat aku barang serat 2..

HanisAzla said... [MEJAH JAWAB]

wah..wah.. kagum..kagum.. hebatlah brade hingus ni..

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

gampit dak hamzah!

hahaha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha,.. mcm mane korang tau gua edit?? nmpk sngt ke?? hahahaa

nurul riza said... [MEJAH JAWAB]

bestnye..bg tips blh..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [MEJAH JAWAB]

perghhh...nipu ni...tipah tertipu bang...

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

ko tipu agak2 hamzah.nampak sangat!hahhaha

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

sbb lu takde kije..ngeee....hakhakhak

Bazilah Hashim said... [MEJAH JAWAB]

cis, wakenabeb ke niii

Trah Wann said... [MEJAH JAWAB]

ceyhh , nasib baik ta ggur jantung tgok BE tuh -.-" edit rupanya .

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

wah! dasat nye earning!

ateyn unye singgit pn ta smpai

huhu


lebly's latest entry

Dead baby comes to life

Pranks gone bad

Jangan tengok!!

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

heeeeee
kalau ade lebih siket .kite share yer awak
:P

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ngeh2,...

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

happy blogging bro :))

NadiaShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

agak tertipu di sitewww...
hahaha...

Ann said... [MEJAH JAWAB]

mls dh nk terkejar2 nuff ni...nti xbjalan kejeku yg len

thyYunx said... [MEJAH JAWAB]

wahhh.kye la rye ni...
owg pnye skejap naek..skejap trun..
jeles2..

da psg boardr bru nmpk..
cwit:)

fara said... [MEJAH JAWAB]

syoknye ko.
rezeki murah utk raye tu.
alhamdulillah :)

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

beraya sakan la ang tahun ni.. dah tak perlu bagi duit raya rate student lagi da..

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

pergh.hebat la tu.tulis sambil dapat side income.good for your health.

wei.aku add ko punya fb ya.
chow ~

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

minta sket wat beli bunga api..

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. tahniah2..

p/s : aku ta dapat2 BE.. tch!

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

pasni bole bg duit raya la yer..

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

*thumbs up*

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

bgus ko tiap2 ari tiap2 mase update blog! cergas! hahaha~

syue said... [MEJAH JAWAB]

meh la kasi duit tu kat saya. kampung saya ada mekdi! muahahahaha :-)

Solehah said... [MEJAH JAWAB]

owh kalo takda aiskrim strawberi bagi kat org lain pun ok duit tu..hehe

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

cehh..entri hangit kahh..hehe.
pandai ko wt lawak di hari rayeee yer..heheee

ana said... [MEJAH JAWAB]

laa...edit kaaa???? baru nak minta blanja...

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

gile bnyk siot! eh nk jugak!!

little ain said... [MEJAH JAWAB]

perh! banyak gile.

orang takde mende alah, memang tak merase la ye. huhu!

miss faten said... [MEJAH JAWAB]

Kalau dapat rm700 ko dah boleh kerja blogging je weh :D


Tapi itu KALAU :PP

iJa said... [MEJAH JAWAB]

jom blnje eksrem :P

ザ-sylver-shooter said... [MEJAH JAWAB]

gile barbie..

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

duit raya!

eehehehe

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

nk BE gak~

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

TIPUUUU BUKAN JUMAH YANG SEBENAR!

taqie said... [MEJAH JAWAB]

bes gile T_T

p/s : bile la nk dpt BE :(

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

banyak gila amount tu!!!!!

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

kenapa best sangat dapat BE 2x dlm masa 2 bulan? huh, jeles wei.

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

berapa ribu dah duit nuff kau..jangan lupa belanja aku mekdi..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...