Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, September 3, 2010

Nuffnang, Buka Puasa with DiGi Angels

ingat tak lagi entri gua dulu pasal ni?? tak ingat klik sini..

event ini diadakan semalam iaitu hari khamis 2hb9 2010..

jadi sekarang gua nak korang tengok gambar-gambar artis yang hadir pada berbuka puasa ni.. berbuka puasa ni semalam okeh?? mesti korang jeles kan?? dah nak raye ni gua dijemput lagi oleh nuff.. jangan jeles ok kawan-kawan.. tak baik, batal pose.. 

jadi gambar pertama gua nak tunjuk ialah mamat ni.. beliau makan nasik tak ingat dunia.. gua jumpe kat event buka puasa tu la.. hensem kan?? taktau la nape gua ambik gambar beliau..

anuar zain pulak jadi hos malam tu.. sabar-sabar.. kat facebook gua ade gambar gua bersama anuar zain..




saper lagi yang ada ni?? saper lagi kalau bukan wondersmen.. ntah saper la mamat ni..




dan juga amy search dan isteri beliau..gambar gua dengan amy search ada dalam facebook okeh..



dan besok iaitu hari sabtu gua nak balik kampung dah.. dan tiba-tiba tadi gua dapat email daripada nuff.. ngeh ngeh.. sila la baca..



argh!!!!!


Enhanced by Zemanta
Comments
29 Comments

29 comments:

nur aisya humaira said... [MEJAH JAWAB]

sye pn dpt gak...
tpi tkde transport nk g...huhu
lg pn tk knl tpt...kui2..
tambh2 tkde membe,mne nk g sorg2...;)

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

best2..nk jeles gak.;p

b.O.n.d.a said... [MEJAH JAWAB]

BESTNYEEEE..
selamat balik kampung =)

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

mane facebook lu..gua nak tgk..:)

al-lavendari said... [MEJAH JAWAB]

salam.

terima kasih kerana sudi berkunjung dan tinggalkan jejak kat entri saya.

tak sangka blogger yang dah top pun sudi singgah.

selamat meneruskan baki puasa.

sahromnasrudin said... [MEJAH JAWAB]

salam..awalnya balik kampong?? apepun, selamat pulang ke kampung dan berjumpa kedua org tua ya

ana said... [MEJAH JAWAB]

cett...takpe balik kg mkn masakan mak lg sodap...

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha!! tu la aku pelik. aku rasa smlm dpt email..dh tukor tarikh.





p.s: xde geng nak g. moh g togeder2. haha

Daya said... [MEJAH JAWAB]

Balik Kampung Tak Tipu kan??

Semoga selamat sampai ke destinasi

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

sayang betol nuff kat ang..

E F F A R I N I said... [MEJAH JAWAB]

jaat o tipu,hahaha :)

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

tu isteri amy search ke? nampak mcm lain je aritu tgk dalam tv?

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku tertipu.serious

daisy said... [MEJAH JAWAB]

oho..tipu yea..meh sini nak pulas telinga tu

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

ceh..kurang asam tul..mati2 aku pecaya td..haihhh

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ngeh ngeh ngeh...

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

naaandestee...(apa ini?)

deelira@deeliraz said... [MEJAH JAWAB]

beria la aku membacanya.. mula2 dah pelik sbb event tu di postpone kan..
hmm x baik nakal2 bulan pose ni

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

kesian kt ko..
ari isnin nt ko beranan je la ko nga mkn2 kt sane yer..
lalallaa

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua sedih ah.. sob2.. tak semangat nak raye

fhunky-fhinky said... [MEJAH JAWAB]

taknak ajak gua ke??

hahaha!

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

jgn smpe aku sungkit buah pinggang ko hamzah oii!!...sabor2 tukang karut..........

~^CoKLaTsToBeRi^~ said... [MEJAH JAWAB]

warghh!! aku selalu tertipu bila baca blog ni! Grrr~

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

nak jugaaa

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

kire xdpt g la yer hamzah~

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

kau tipu aku hamzah??ceit!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... saper suh jeles

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

ko nie memang tau!

~SukEMakAn~ said... [MEJAH JAWAB]

xbaek betul...haha~

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...